هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Hamed-s
برا من ی تا هم نخودره انگار تازه است همش مرتب
البته امسال دگ پاره پوره میشه از حوصله خارج شدم@Soniaaa
امسال انشالله باهات دوست میشن لباس ها پاره پوره تن می کنن
پاره میشه به وقتش
بزار زمستون برسه
واویلا -
@F-Seif-0
مشتری ها دم در منتظرن نقدی حساب میکنن میرن چرا نسیه کار کنم
ولی چون دیگه از بچه های آلا هستی یه کاریش میکنم -
@Soniaaa
واصح نیس یدونه رو اونجا زوم کنین ببینم چی به چیه
نشد حتما میپرسم -
@Soniaaa
ما کلا چون پیش هم بودیم می گفتیم
ولی الان دور شدیم از این به بعد من و حمید رو میبینین که اینجا حرف میزنیم
بابا اینجا نمی تونی نه ترکی بگی نه غیر مجاز -
@Hamid-s
-
@Soniaaa
ما کلا چون پیش هم بودیم می گفتیم
ولی الان دور شدیم از این به بعد من و حمید رو میبینین که اینجا حرف میزنیم
بابا اینجا نمی تونی نه ترکی بگی نه غیر مجاز@Hamed-s
آها الان پیش هم نیستین -
@Farzam-Yousefi
میگم ضریب تمیز سوال چیه تو با این سامانه کار کردی میدونی حتما -
@Soniaaa
آره جدا شدیم -
@Soniaaa
۰.۱۲ نوشته؟ -
@Hamid-s
اره حالا عددش مهم نیس -
@Hamed-s
-
@Soniaaa
از فعالیتهای دیگری که برای تحلیل سؤالات چند گزینهای انجام میشود، محاسبه ضریب تمیز میباشد. ضریب تمیز به توانایی آزمون در تعیین تفاوت بین گروههای قوی و ضعیف گفته میشود. به عبارتی ضریب تمیز به بررسی قدرت سؤال از حیث تشخیص و تفکیک داوطلب قوی از ضعیف میپردازد.برای محاسبه ضریب تمیز سؤالات فرمول زیر به کار گرفته شده است:
انتخابهای درست گروه پایین - انتخابهای درست گروه بالا
d = x 100
تعداد افراد یک گروه
روش کار همانند محاسبه ضریب دشواری است. بدین ترتیب که ابتدا رتبه داوطلبان در هر درس مشخص شده و 27% نفراتی که بالاترین و پایینترین نمره را در آن درس داشتند استخراج نموده و پاسخنامه آنها مورد بررسی قرار میگیرد. ضریب تمیز میتواند عددی بین 100- تا 100 باشد. اگر عدد بهدستآمده منفی یا صفر باشد بدین معنی است که افراد 27% پایین نسبت به افراد سطح بالا عملکرد بهتری داشتهاند و این با کل آزمون همگن نمیباشد لذا بهتر است آن سؤال حذف شود یا نمره آن به سایر سؤالات داده شود در مقابل اگر ضریب تمیز سؤال به 100 نزدیک باشد آن سؤال در تمایز دادن بین داوطلبان خوب از بد به خوبی عمل کرده است.
-
@Soniaaa
ژهههه حیف -
@Soniaaa
از فعالیتهای دیگری که برای تحلیل سؤالات چند گزینهای انجام میشود، محاسبه ضریب تمیز میباشد. ضریب تمیز به توانایی آزمون در تعیین تفاوت بین گروههای قوی و ضعیف گفته میشود. به عبارتی ضریب تمیز به بررسی قدرت سؤال از حیث تشخیص و تفکیک داوطلب قوی از ضعیف میپردازد.برای محاسبه ضریب تمیز سؤالات فرمول زیر به کار گرفته شده است:
انتخابهای درست گروه پایین - انتخابهای درست گروه بالا
d = x 100
تعداد افراد یک گروه
روش کار همانند محاسبه ضریب دشواری است. بدین ترتیب که ابتدا رتبه داوطلبان در هر درس مشخص شده و 27% نفراتی که بالاترین و پایینترین نمره را در آن درس داشتند استخراج نموده و پاسخنامه آنها مورد بررسی قرار میگیرد. ضریب تمیز میتواند عددی بین 100- تا 100 باشد. اگر عدد بهدستآمده منفی یا صفر باشد بدین معنی است که افراد 27% پایین نسبت به افراد سطح بالا عملکرد بهتری داشتهاند و این با کل آزمون همگن نمیباشد لذا بهتر است آن سؤال حذف شود یا نمره آن به سایر سؤالات داده شود در مقابل اگر ضریب تمیز سؤال به 100 نزدیک باشد آن سؤال در تمایز دادن بین داوطلبان خوب از بد به خوبی عمل کرده است.
@Hamed-s
عاها حله مرسی -
@Soniaaa
خواهش
متوجه شدی یا توضیح بدم ؟ -
@Zahra-Hamrang
دفتر رو بر عکس گرفتی
من به سانسور دقت نمی کنم فقط دنبال سوتی بودم
که پیدا کردم