هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۱، ۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یجوری میگیرن اسم و میپیچونن که ادم فکر میکنه چیه :////////
-
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۱، ۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هی من راه میرم میگم امور دانشجویان چیه
تهش مشخص شد همون سلامت جسم روان منظورشه -
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۱، ۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واااقعا ازت عذر میخوام که نصف جمعیت زمین متشکل از ماهاست.. دیگ کار خداعه دیگ گرفت ما موجودات گناه الودو خلق کرد تا ب واسطه امتحان الهی دامن شما رو الوده کنیم.. ولی تو نمیتونی تا اخر عمرت از نجاستی که از طرف ما بهت وارد میشه فرار کنی... اهاا ی راه هست!! برو بمیر
-
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۱، ۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب نگاه من مشکلی ندارم به خودت و خانواده ات و هفت جدت فحش بدم بی شرف این نت کوفتیو آزاد کن الان یجایی گیر کردم که الله اکبر واقعا یعنی خاک تو سرت با این اینترنتت امیدوارم /: بمیری /:
-
_MILAD_
ینی جوک هایی ک گذاشتی تو جوکیسم رو خوندم
واقعا از بی مزگیشون فقط میخندیدمنوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۱، ۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHamed Soltani دوتا وزیر ارتباطات میخورن به هم تشکیل یه بیشرف رو میدن /: اینم جوک امروز
خیلی عصبیم خدایی امروز
-
خب نگاه من مشکلی ندارم به خودت و خانواده ات و هفت جدت فحش بدم بی شرف این نت کوفتیو آزاد کن الان یجایی گیر کردم که الله اکبر واقعا یعنی خاک تو سرت با این اینترنتت امیدوارم /: بمیری /:
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۱، ۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده_MILAD_
من خیلی وقته توقعمو اوردم پایین
خیلی پایین. -
_MILAD_
من خیلی وقته توقعمو اوردم پایین
خیلی پایین.نوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۱، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده__chakisaldva__ کاش میمرد حداقل یکم اروم میشدم برای من پیام میره ولی بدردم نمیخوره کلا
-
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۱، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط _MILAD_ انجام شده
بمیر لعنت بهت بمیر دیگه گریه میکنم
-
Hamed Soltani دوتا وزیر ارتباطات میخورن به هم تشکیل یه بیشرف رو میدن /: اینم جوک امروز
خیلی عصبیم خدایی امروز
_MILAD_
اره خدایی اعصاب همه رو ریختن بهم -
_MILAD_
اره خدایی اعصاب همه رو ریختن بهمنوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۱، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHamed Soltani اگه بمیره من شیرینی میدم چون دیگه واقعا تحمل ندارم هرکیم بگه ارزوی مرگ کسی رو نکن فلان با پشت دست میزنم تو دهنش
ملت با هوش مصنوعی کار میکنه خانواده مجازی میسازه برای خودش ما اینجا منتظریم یه پی دی اف باز کنه
-
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۱، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ی سوال:
کسایی که اعتبار کافی برای پیام دادن در قسمت تو دلی رو ندارن میتونن پیاممون رو حداقل ببینن؟ -
ی سوال:
کسایی که اعتبار کافی برای پیام دادن در قسمت تو دلی رو ندارن میتونن پیاممون رو حداقل ببینن؟نوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۱، ۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh اره
-
ی سوال:
کسایی که اعتبار کافی برای پیام دادن در قسمت تو دلی رو ندارن میتونن پیاممون رو حداقل ببینن؟ -
Hhh Hh اره
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۱، ۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
که اینطور
ممنونم️
-
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۱، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پنیر میهن خامه ای و خاص این یکی واسه ما بچه هاست هرکی فحش بده به عامل قطعی اینترنت با ماست
-
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۱، ۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من همونم که یه روز
میخواستم دریا بشمممم
میخواستم بزرگترین دریای دنیا بشمممممم -
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۱، ۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آرزو داشتم برم تا به دریا برسم
شبو آتیش بزنم تا به فردا برسم -
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۱، ۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Señorita صدای بن اومد تو گوشم:>
-
@Señorita صدای بن اومد تو گوشم:>