هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
danial hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa
حرصامو خوردم.
فعلا دارم فشار میخورم... فشار!️
چی بگم فشار نخور
نائنگی میقولی؟ -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny آها
-
danial hosseiny
نصب کردم نمیدونم چجوری کار میکنه ی صفحه اومده نصب شد ولی چیزی ازش نمیدونم🥲 -
@Soniaaa
نه فعلا اشتها ندارم -
@Soniaaa
خب مگه کلاسی داری؟
هروقت کلاس داشتی بیا توضیح میدم برات. -
شما هم نمیتونید از اپ همراه اول یا ستاره ۱ شارژ بخرید؟
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa آره ولی من گیم و ویدیو این چیزا رو میگم که واقعا زندیگیشون رو رباتیک میکنه! دیگه شوقی به طبیعت و کتاب و چیزای بهتر پیدا نمیکنن!
و
کسی هم که کتاب نخونه، خواهد مرد! نه فیزیکی از لحاظ روحی میمیره!
-
danial hosseiny
ساعت شش عصر -
@Soniaaa
خب وقتی میان و کلاس رو برگزار میکنن، یه لینک برات میفرستن. روی لینک بزن، وارد ادوبی کانکت شو. خودش باز میشه. اگه نشد... من ساعت شیش همینجام... نگران نباش. -
lO_Olreplied to Matin Mousavi 1 on ۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
Matin Mousavi 1
شوق و اینارو بیخیال چیزای مهمتری هست
اونم تربیت ایناس
یعنی چی دست بچه چهار ساله اینستا میدن
چه وضعشه بابا
بعدا اینا بزرگ شدن نمیشه جمعشون کرد بخدا -
بدبختی داریم...
-
danial hosseiny
آها مرسی بابت راهنمایی -
-Dr_Ugger-replied to Matin Mousavi 1 on ۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 هرچیزی به جای خودش میتونه مناسب باشه. من اعتیادیو که خیلی از بچه ها مملکتمون به ویدیو گیم پیدا کردنو تایید نمیکنم ولی اگه برنامه ریزی شده باشه اونام میتونه مفید باشم. بازی میتونه به بچه ها جنگیدن برای هدف رو اموزش بده به جز این بعضی از بازیا هم خودشون مفاهیم قشنگیو دارن...
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
@Soniaaa خب همون تربیت و ادب و فرهنگ و نزاکت و اینچیزا از کتاب خوانی به دست میاد و ایجاد میشه! وقتی شوقی به کتاب نباشه و همهاش تو گوشی و پای لپتاپو کامپیوتر باشی دیگه خبری از تربیت و اینا نیست دیگه!
بعد این گوشی و این چیزا رو مغزشون خییلی تاثیرات مخرب داره و باعث پرخاشگری و کمحوصلگی و اینا هم میشه و بعضا افسردگی!
-
-Dr_Ugger-replied to danial hosseiny on ۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط -Dr_Ugger- انجام شده
danial hosseiny دانیال پیامبر چطوره؟ ترم جدید شروع شده؟ یا وسطشی یا اخرش؟
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to -Dr_Ugger- on ۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First آره اونم هست ولی روحیه جنگندگی رو میشه از خییلی چیزای دیگه هم به دست آورد که ضررهای فیزیکی هم به بدن نمیزنن! چشم رو ضعیف نمیکنن!
-
امکان تکمیل تراکنش وجود ندارد
-
Matin Mousavi 1
اره اونام مهمن
476879/1000113