زیست1|فصل3
-
ramses kabir نه سرعت تغییر فرق داره ، چون میزان co2 در هوای دمی و بازدمی یکسان نیست
هوای بازدمی co2 بیشتر داره پس تغییر رنگ زودتر رخ میده ( سریعتر )Reza Dolatsha ببین این حرف تو مثه اینه بگی محمد سریع تر از علی ب خط پایان رسید با این جمله ک محمد اولین نفری بود ک ب خط پایان رسید فرق داره:///////
هر کدوم سریعتر باشه
همون هم اول بوده دیه
در ثانی حالا نمیدونم استاد موقاری چی گفتن ولی
ما از 4 سال پیش ک تست میزدیم
همیشه میگفتن الف زود تر از ب تغییر رنگ میده:// -
Reza Dolatsha ببین این حرف تو مثه اینه بگی محمد سریع تر از علی ب خط پایان رسید با این جمله ک محمد اولین نفری بود ک ب خط پایان رسید فرق داره:///////
هر کدوم سریعتر باشه
همون هم اول بوده دیه
در ثانی حالا نمیدونم استاد موقاری چی گفتن ولی
ما از 4 سال پیش ک تست میزدیم
همیشه میگفتن الف زود تر از ب تغییر رنگ میده://ramses kabir حالا وقت کردید تورق استاد رو ببینید 🤷
-
Reza Dolatsha هرکدوم ک سریع تر تغییر رنگ میده
پس همون هم تغییر رنگش زود تر رخ داده
و این ترتیب و سرعت با هم فرقی ندارنا:////ramses kabir ببینید فک کنم اشتاه تایپی کردید فک کنم منظور شما این بوده که ظرف ب اول از همه %(#ff0000)[شروع] به تعغیر رنگ میکنه ولی ظرف الف %(#ff0000)[سریع تر] از همه رنگش تعغیر میکنه
-
ramses kabir ببینید فک کنم اشتاه تایپی کردید فک کنم منظور شما این بوده که ظرف ب اول از همه %(#ff0000)[شروع] به تعغیر رنگ میکنه ولی ظرف الف %(#ff0000)[سریع تر] از همه رنگش تعغیر میکنه
@Rahman-Atafat منم همین رو میگم 👌
-
1چون هوای دمی کهco2بیشتره داره زود تر واکنش میده
-
سلام دوستان.تغییر رنگ اول تو کدوم ظرف هست و چرا؟

@Mr-Fantastic سلام ظرف الف چون هوای بازدمی کربن دی اکسیدش از دمی بیشتره د نتیجه الف سریع تر تغییر رنگ میده
-
ramses kabir ببینید فک کنم اشتاه تایپی کردید فک کنم منظور شما این بوده که ظرف ب اول از همه %(#ff0000)[شروع] به تعغیر رنگ میکنه ولی ظرف الف %(#ff0000)[سریع تر] از همه رنگش تعغیر میکنه
@Rahman-Atafat
دوست عزیز نمیدونم استاد موقاری چطوری تدریس کردن
اما من تدریس دوتا از مدرسین دیگه رو ک دیدم(استاد خیر اندیش و فرهمند نیا) و تست های ازمون های ازمایشی دیگه رو هم ک میزدم هر دوشون میگفتن ک ظرف الف سریع تر تغییر رنگ میده
اونم به دلیل ورود هوای بازدهمی به ظرف الف هستش ک ابتدا تغییر رنگ میده(چون هوای بازدمی میزان co2 اش بیشتر از دمیه و هرچی co2 بیشتر باشه سرعت تغییر رنگش هم بیشتره
هرچن ما اول دم رو شروع میکنیم اما ب دلیل این ک درصد co2 موجود در هوای دمی چهار صدمه درصده
و درصد co2 هوای بازدمی 4 درصدِ و
این ک اون چهار صدم درصده واقعا برای انجام واکنش با محلول اب اهک کافی نیست و برای مشاهده ی تغییر رنگ باید چیزی معادل 40 درصد هوا،co2 با اب اهک واکنش بده
پس ما میتونیم نتیجه بگیریم تغییر رنگ در ظرف الف زود تر و سریع تر رخ میده -
سلام دوستان.تغییر رنگ اول تو کدوم ظرف هست و چرا؟

@Mr-Fantastic جواب نهاییتو واسه ازمونا پایین دادم
-
@Rahman-Atafat
دوست عزیز نمیدونم استاد موقاری چطوری تدریس کردن
اما من تدریس دوتا از مدرسین دیگه رو ک دیدم(استاد خیر اندیش و فرهمند نیا) و تست های ازمون های ازمایشی دیگه رو هم ک میزدم هر دوشون میگفتن ک ظرف الف سریع تر تغییر رنگ میده
اونم به دلیل ورود هوای بازدهمی به ظرف الف هستش ک ابتدا تغییر رنگ میده(چون هوای بازدمی میزان co2 اش بیشتر از دمیه و هرچی co2 بیشتر باشه سرعت تغییر رنگش هم بیشتره
هرچن ما اول دم رو شروع میکنیم اما ب دلیل این ک درصد co2 موجود در هوای دمی چهار صدمه درصده
و درصد co2 هوای بازدمی 4 درصدِ و
این ک اون چهار صدم درصده واقعا برای انجام واکنش با محلول اب اهک کافی نیست و برای مشاهده ی تغییر رنگ باید چیزی معادل 40 درصد هوا،co2 با اب اهک واکنش بده
پس ما میتونیم نتیجه بگیریم تغییر رنگ در ظرف الف زود تر و سریع تر رخ میدهramses kabir آفرین منم همینو میگم دقیقا من فقط میگم ب تعغیر رنگش زود تر از الف %(#ff0000)[آغاز میشه ] وگرنه الف %(#ff0000)[سریع تر ] تعغیر رنگ میده این واژه سریع تر ایهام ایجاد میکنه انگار داری شرع حافظ میخونی :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
ramses kabir آفرین منم همینو میگم دقیقا من فقط میگم ب تعغیر رنگش زود تر از الف %(#ff0000)[آغاز میشه ] وگرنه الف %(#ff0000)[سریع تر ] تعغیر رنگ میده این واژه سریع تر ایهام ایجاد میکنه انگار داری شرع حافظ میخونی :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
@Rahman-Atafat نه دیه
الف زود تر شروع میشه
چون میزان co2 ورودی به ظرف ب اونقدی نیس ک باعث تغییر رنگ بشه -
@Rahman-Atafat نه دیه
الف زود تر شروع میشه
چون میزان co2 ورودی به ظرف ب اونقدی نیس ک باعث تغییر رنگ بشهramses kabir صلواتش بدیم ؟؟؟
-
ramses kabir صلواتش بدیم ؟؟؟
@Rahman-Atafat اگ قانع شدی الف زود تره و نمیخوای واست تست ازمون های معتبرو بیارم:face_with_tears_of_joy:
-
@Rahman-Atafat اگ قانع شدی الف زود تره و نمیخوای واست تست ازمون های معتبرو بیارم:face_with_tears_of_joy:
ramses kabir نه داش فرستادم صلواتش رف