هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Ariana-Ariana 
 من با همراه اول امتحان کردم آجی
 راحت وصل شد
- 
@Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ariana-Ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ariana-Ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: کدممممممم اومدددددددد کد چی؟ دانشجویی  مبارکه   ️ ️مررسی عزیزم  از جام یه جوری پریدم هر کی می دید فکر میکردم لاتاری بردم از جام یه جوری پریدم هر کی می دید فکر میکردم لاتاری بردمایشالا که مقدمه ای باشه بر لاتاری بردن   ️ ️ ️ ️@Ariana-Ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ariana-Ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ariana-Ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: کدممممممم اومدددددددد کد چی؟ دانشجویی  مبارکه   ️ ️مررسی عزیزم  از جام یه جوری پریدم هر کی می دید فکر میکردم لاتاری بردم از جام یه جوری پریدم هر کی می دید فکر میکردم لاتاری بردمایشالا که مقدمه ای باشه بر لاتاری بردن   ️ ️ ️ ️ای جااان به به   مرسیی همچنین(البته اگر لاتاری میخوای) مرسیی همچنین(البته اگر لاتاری میخوای)   
- 
@Ariana-Ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ariana-Ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ariana-Ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: کدممممممم اومدددددددد کد چی؟ دانشجویی  مبارکه   ️ ️مررسی عزیزم  از جام یه جوری پریدم هر کی می دید فکر میکردم لاتاری بردم از جام یه جوری پریدم هر کی می دید فکر میکردم لاتاری بردمایشالا که مقدمه ای باشه بر لاتاری بردن   ️ ️ ️ ️ای جااان به به   مرسیی همچنین(البته اگر لاتاری میخوای) مرسیی همچنین(البته اگر لاتاری میخوای)   @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ariana-Ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ariana-Ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ariana-Ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: کدممممممم اومدددددددد کد چی؟ دانشجویی  مبارکه   ️ ️مررسی عزیزم  از جام یه جوری پریدم هر کی می دید فکر میکردم لاتاری بردم از جام یه جوری پریدم هر کی می دید فکر میکردم لاتاری بردمایشالا که مقدمه ای باشه بر لاتاری بردن   ️ ️ ️ ️ای جااان به به   مرسیی همچنین(البته اگر لاتاری میخوای) مرسیی همچنین(البته اگر لاتاری میخوای)   کیه که لاتاری نخواد  
- 
@Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ariana-Ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ariana-Ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ariana-Ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: کدممممممم اومدددددددد کد چی؟ دانشجویی  مبارکه   ️ ️مررسی عزیزم  از جام یه جوری پریدم هر کی می دید فکر میکردم لاتاری بردم از جام یه جوری پریدم هر کی می دید فکر میکردم لاتاری بردمایشالا که مقدمه ای باشه بر لاتاری بردن   ️ ️ ️ ️ای جااان به به   مرسیی همچنین(البته اگر لاتاری میخوای) مرسیی همچنین(البته اگر لاتاری میخوای)   کیه که لاتاری نخواد  @Ariana-Ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ariana-Ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ariana-Ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ariana-Ariana در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: کدممممممم اومدددددددد کد چی؟ دانشجویی  مبارکه   ️ ️مررسی عزیزم  از جام یه جوری پریدم هر کی می دید فکر میکردم لاتاری بردم از جام یه جوری پریدم هر کی می دید فکر میکردم لاتاری بردمایشالا که مقدمه ای باشه بر لاتاری بردن   ️ ️ ️ ️ای جااان به به   مرسیی همچنین(البته اگر لاتاری میخوای) مرسیی همچنین(البته اگر لاتاری میخوای)   کیه که لاتاری نخواد  همینو بگو   
- 
@Ariana-Ariana 
 راحت وصل شدارسطو حداد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ariana-Ariana 
 راحت وصل شدپس بذارین یه دور با همراه اول امتحان کنم 
- 
هوووووممممم 
- 
ارسطو حداد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ariana-Ariana 
 راحت وصل شدپس بذارین یه دور با همراه اول امتحان کنم @Ariana-Ariana 
 آره خوبه آجی؛
 واسه من، واتساپ کار کرد
- 
Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A الان تعریف بود یا تخریب؟ ماجرا چیه؟  حقیقتا خودمم یادم نمیاد    ولی هرچی مربوط به توعه، قطعا تخریبه ولی هرچی مربوط به توعه، قطعا تخریبه   
- 
Matin Mousavi 1 با وای فای ای یا نت همراه؟ 
- 
این پست پاک شده!
- 
@Zahra-Hamrang 
 راغب یکی از خواننده هایی هست که با صدای خودش میخونه و خواننده هایی نیست که صداش تنظیمی باشه و به خاطر همین شاید یکی از خواننده های خوب کشور هست
 عرفان هم خیلی خوبه
- 
Matin Mousavi 1 
 پس چطور وصل نمیشه!
 من با همراه اول، راحت وصل شدم.ارسطو حداد منم همراه اولم خیلی راحت وصل شد 
- 
_F_SSU_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: _F_SSU_ نه  اهان الان اومد :)) 
 این ویپیان با هر اپراتوری باشین کار میکنه..
 امیدوارم فقط چشم نخوره 
- 
    ️ ️
- 
@Hamed-s فیلتره 

|
 |

شعردانه
شعردانه