هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@haniehno   مشق نمیدن خوشبختانه من اینو میدونم مشق نمیدن خوشبختانه من اینو میدونم
- 
@haniehno 
 شبا توی قوطی خیارشور میخوابی؟  
 راستی شیرینی رد شدنت تو گواهینامه کو؟؟!!!
- 
@haniehno 
 شبا توی قوطی خیارشور میخوابی؟  
 راستی شیرینی رد شدنت تو گواهینامه کو؟؟!!!
- 
@haniehno 
   من جلو تو کم بیارم؟! یه چی بگو شدنی باشه خب من جلو تو کم بیارم؟! یه چی بگو شدنی باشه خب  
   باشه، میدم یه بنر بزنن تو شهر، که همه متوجه شن باشه، میدم یه بنر بزنن تو شهر، که همه متوجه شن
- 
@haniehno 
   من جلو تو کم بیارم؟! یه چی بگو شدنی باشه خب من جلو تو کم بیارم؟! یه چی بگو شدنی باشه خب  
   باشه، میدم یه بنر بزنن تو شهر، که همه متوجه شن باشه، میدم یه بنر بزنن تو شهر، که همه متوجه شن@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: haniehno 
 من جلو تو کم بیارم؟! یه چی بگو شدنی باشه خبمتاسفانه حق پذیر نیستی   @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: باشه، میدم یه بنر بزنن تو شهر، که همه متوجه شن بنر زدن رو از خودم یاد گرفتی   
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: haniehno 
 من جلو تو کم بیارم؟! یه چی بگو شدنی باشه خبمتاسفانه حق پذیر نیستی   @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: باشه، میدم یه بنر بزنن تو شهر، که همه متوجه شن بنر زدن رو از خودم یاد گرفتی   @haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: haniehno 
 من جلو تو کم بیارم؟! یه چی بگو شدنی باشه خبمتاسفانه حق پذیر نیستی   باشه، جملاتت رو یادداشت میکنم داشته باشم   @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: باشه، میدم یه بنر بزنن تو شهر، که همه متوجه شن بنر زدن رو از خودم یاد گرفتی     تو خوبی اصن تو خوبی اصن
- 
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: haniehno 
 من جلو تو کم بیارم؟! یه چی بگو شدنی باشه خبمتاسفانه حق پذیر نیستی   باشه، جملاتت رو یادداشت میکنم داشته باشم   @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: باشه، میدم یه بنر بزنن تو شهر، که همه متوجه شن بنر زدن رو از خودم یاد گرفتی     تو خوبی اصن تو خوبی اصن
- 
@haniehno صددرصد 
- 

- 
غذا برا دانشجو جدید تا شنبه نیست   
- 
نت هم تا آخر هفته   
- 
جدا باید این مسئله رو حل کنم    ️ ️
 و الا تو دانشگاه برام دردسر میشه   ️ ️
 کوثر راست میگفت 

|