هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
بشدت حس میکنم ابعاد وجودیم دارن ازهم جدامیشن,,,, 
 میگسلم ازدرون انگار#تودلی
- 
چی با خودش فک کرده 
- 
هه    ️ ️   ️ ️
- 
استاد زبان خیلی خوبه به نظرم راضیم ازش 
- 
Matin Mousavi 1 متین نگفتی کدوم دانشگاه قبول شدی ؟ یا گفتی من ندیدم؟!  Farhan Honar ایلام. گفتم  
- 
Farhan Honar ایلام. گفتم  Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Farhan Honar ایلام. گفتم  نگفتین منم چند روز پیش میگشتم دنبالش پیدا نمیکردم  
- 
Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Farhan Honar ایلام. گفتم  نگفتین منم چند روز پیش میگشتم دنبالش پیدا نمیکردم  @Ariana-Ariana گفتم قبلا ولی    
- 
@Ariana-Ariana گفتم قبلا ولی    Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ariana-Ariana گفتم قبلا ولی    خب به سلامتی 
 موفق باشید
- 
Farhan Honar ایلام. گفتم  Matin Mousavi 1 آهاو   
- 
حس مطلق معلقی و بیتعلقی   
 #تودلی
- 
Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ariana-Ariana گفتم قبلا ولی    خب به سلامتی 
 موفق باشید@Ariana-Ariana    ممنون ممنونشما هم شما کجایید؟ 
- 
@Ariana-Ariana    ممنون ممنونشما هم شما کجایید؟ Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ariana-Ariana    ممنون ممنونشما هم شما کجایید؟ اگه شهر منظورتونه تهران اگه دانشگاه، دانشگاه تهران 
- 
غریبه ها هم وقتی دو بار با هم برخورد میکنن 
 حال همو میپرسن
- 
ولی تو نپرسیدی 
- 
Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ariana-Ariana    ممنون ممنونشما هم شما کجایید؟ اگه شهر منظورتونه تهران اگه دانشگاه، دانشگاه تهران @Ariana-Ariana آها    
- 
اوکی اگه من گناه دارم، چرا اذیت میکنی؟ 
- 
قلب یخیت کی قراره خوب بشه؟؟ 
- 
بیخیال 
 بگذریم
- 
بریم اولین درس خوندن دانشجویی رو داشته باشیم    

|
 |

شعردانه