هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Arianaa بفرما کلی ایده  

البته من فوقش حوصله م بکشه کتاب بخونم ، بقیه رو نات حوصله   مرسی ولی فقط فیلمش میبینم مرسی ولی فقط فیلمش میبینم
 کی حوصله داره شمع روشن کنه  خو لامپ روشن میکنم دیگ خو لامپ روشن میکنم دیگ  
- 
@Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:  خفن بود  منم داشتم میدیدم از همین قسمتش عکس گرفتم  🤌 🤌قشنگ بود واقعا    https://forum.alaatv.com/post/2821740 نظرتو بگو . از نظر تو کدومش ؟ اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:  خفن بود  منم داشتم میدیدم از همین قسمتش عکس گرفتم  🤌 🤌قشنگ بود واقعا    https://forum.alaatv.com/post/2821740 نظرتو بگو . از نظر تو کدومش ؟ من خیلی وقت پیش دیدم ،یادم نمیاد   
- 
و الآنم دارم چیپس میخورم 
 ب تبعاتشم سعی میکنم فکر نکنم 🥲 🥲
- 
@Arianaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اونجایی که سهراب سپهری میگه: 
 "آدمیزاد
 طومارِ
 طولانیِ
 انتظار است!" راستی عاطی امسال دانشگاه قبول شدی؟ اونی که میخواستم نشد. @Miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Arianaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اونجایی که سهراب سپهری میگه: 
 "آدمیزاد
 طومارِ
 طولانیِ
 انتظار است!" راستی عاطی امسال دانشگاه قبول شدی؟ اونی که میخواستم نشد. هعب اشکال ندارع🥲 پشت میمونی؟ 
- 
نیم ساعت میشینی بعد میاد میگه کلاس برگزار نمیشه    
- 
@Miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Arianaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اونجایی که سهراب سپهری میگه: 
 "آدمیزاد
 طومارِ
 طولانیِ
 انتظار است!" راستی عاطی امسال دانشگاه قبول شدی؟ اونی که میخواستم نشد. هعب اشکال ندارع🥲 پشت میمونی؟ @Arianaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Arianaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اونجایی که سهراب سپهری میگه: 
 "آدمیزاد
 طومارِ
 طولانیِ
 انتظار است!" راستی عاطی امسال دانشگاه قبول شدی؟ اونی که میخواستم نشد. هعب اشکال ندارع🥲 پشت میمونی؟ آره دیگه. 
- 
این حجم از تو دست نبودن اوضاع مخسرست   🤌 🤌
- 
@Arianaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Arianaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اونجایی که سهراب سپهری میگه: 
 "آدمیزاد
 طومارِ
 طولانیِ
 انتظار است!" راستی عاطی امسال دانشگاه قبول شدی؟ اونی که میخواستم نشد. هعب اشکال ندارع🥲 پشت میمونی؟ آره دیگه. @Miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Arianaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Arianaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اونجایی که سهراب سپهری میگه: 
 "آدمیزاد
 طومارِ
 طولانیِ
 انتظار است!" راستی عاطی امسال دانشگاه قبول شدی؟ اونی که میخواستم نشد. هعب اشکال ندارع🥲 پشت میمونی؟ آره دیگه. خوبه 
 موفق باشی
- 
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: و الآنم دارم چیپس میخورم 
 ب تبعاتشم سعی میکنم فکر نکنم 🥲 🥲نداره اصلا    ️ ️
- 
@Soniaaa ما یدونه از این استخر بادیا داشتیم به دردت میخوره ؟  
 دیگه تلاشم اینه هرطور شده به آرزوهات کمک کنم @haniehno 

من تو عمق ۴متر شنا میکنم حتی وسط استخرم دوس ندارم     ️ ️
- 
یک ساعت هم منتظر سرویس باشم    
- 
@Miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Arianaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Arianaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اونجایی که سهراب سپهری میگه: 
 "آدمیزاد
 طومارِ
 طولانیِ
 انتظار است!" راستی عاطی امسال دانشگاه قبول شدی؟ اونی که میخواستم نشد. هعب اشکال ندارع🥲 پشت میمونی؟ آره دیگه. خوبه 
 موفق باشی@Arianaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Arianaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Arianaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اونجایی که سهراب سپهری میگه: 
 "آدمیزاد
 طومارِ
 طولانیِ
 موفق باشیمرسی توهم همینطور  
- 
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: و الآنم دارم چیپس میخورم 
 ب تبعاتشم سعی میکنم فکر نکنم 🥲 🥲نداره اصلا    ️ ️@Miss-joker 
 اضافه وزن+جوش زدن
- 
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Arianaa بفرما کلی ایده  

البته من فوقش حوصله م بکشه کتاب بخونم ، بقیه رو نات حوصله   مرسی ولی فقط فیلمش میبینم مرسی ولی فقط فیلمش میبینم
 کی حوصله داره شمع روشن کنه  خو لامپ روشن میکنم دیگ خو لامپ روشن میکنم دیگ  
- 
با مقنعه هنوز کنار نیومدم  🤌 🤌
- 
یک ساعت هم منتظر سرویس باشم    Matin Mousavi 1 
 با سرویس میرید دانشگاه ؟ 
- 
Matin Mousavi 1 
 با سرویس میرید دانشگاه ؟ @Soniaaa پس موتور بخرم   
- 
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Arianaa من فیلم هم نمیبینم  تنهایی نمیچسبه تنهایی نمیچسبه 
 شمع که دیگه خیلی رویاییه ، مغزم بهش عادت نداره دقیقا    

شعردانه
شعردانه