هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
خاله امون قاجاریه        
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @haniehno ممنونم خانم نوبخت متاسفانه دقت نکرده بودم خواهش میکنم ، ولی سعی کن از این به بعد دقت کنی   @haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @haniehno ممنونم خانم نوبخت متاسفانه دقت نکرده بودم خواهش میکنم ، ولی سعی کن از این به بعد دقت کنی      شیرینیو بده بیاد شیرینیو بده بیاد
- 
- 
مامانم مثل من بوده میگه نامزد که میکنه میره دانشگاه دوست صمیمیش صدا میکنه دوستش میگه شما؟! 

- 
@Infinitie-A 
 نه ی زمانی بودم
 الان از استرس شرایط قاجاری بودن ریزش پیدا کرده  
- 
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A سیبیلاشو زده  
 دیگه نیست...  اون که هست 
 خود توام هستی    
- 
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @haniehno ممنونم خانم نوبخت متاسفانه دقت نکرده بودم خواهش میکنم ، ولی سعی کن از این به بعد دقت کنی      شیرینیو بده بیاد شیرینیو بده بیاد
- 
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A 
 نه ی زمانی بودم
 الان از استرس شرایط قاجاری بودن ریزش پیدا کرده  نه خاله سونیای قاجاری  هستی قبول کن هستی قبول کن  
- 
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A از اینجا تا اونجا خراب میشه ، مسموم میشی حالا من باید جوابگو باشم باشه تو بفرست کاریت نباشه   
- 
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A سیبیلاشو زده  
 دیگه نیست...  اون که هست 
 خود توام هستی    
- 
 نه ی زمانی بودم
 الان از استرس شرایط قاجاری بودن ریزش پیدا کرده  نه خاله سونیای قاجاری  هستی قبول کن هستی قبول کن  @Infinitie-A 
 قاجاریا خوشگل تر از پاچه بزیان  
- 
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A شاید باور نکنی ولی منم دیگه نیستم   هستی   تو قلمچی معلومه بطور واضح تو قلمچی معلومه بطور واضح   
- 
 قاجاریا خوشگل تر از پاچه بزیان  ولی نه خاله هاشون      
- 
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A از اینجا تا اونجا خراب میشه ، مسموم میشی حالا من باید جوابگو باشم باشه تو بفرست کاریت نباشه   @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A از اینجا تا اونجا خراب میشه ، مسموم میشی حالا من باید جوابگو باشم متشکرم به فکر سلامتیم هستی  خوبه ، وگرنه من میخواستم شیرینی بفرستم 
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A از اینجا تا اونجا خراب میشه ، مسموم میشی حالا من باید جوابگو باشم متشکرم به فکر سلامتیم هستی  خوبه ، وگرنه من میخواستم شیرینی بفرستم @haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A از اینجا تا اونجا خراب میشه ، مسموم میشی حالا من باید جوابگو باشم متشکرم به فکر سلامتیم هستی  خوبه ، اصن شام میدم بهت خیلی ممنون   
- 
 قاجاریا خوشگل تر از پاچه بزیان  ولی نه خاله هاشون      @Infinitie-A 
 خاله ها الهه های زیبایین    
- 
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A شاید باور نکنی ولی منم دیگه نیستم   هستی   تو قلمچی معلومه بطور واضح تو قلمچی معلومه بطور واضح   
- 
@Soniaaa    توهمی هم هستن توهمی هم هستن
- 
عکس قلمچی من عکس شناسنامه مه   

|
 |

شعردانه
شعردانه