هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi وقته کتکته ها     نچ من وتو چه ملقبای شدیم نچ من وتو چه ملقبای شدیم
 زوری وزاری
 پت ومت ودوتا خپلهمن خپللل نیسم ک  ماشالله یکم مونده برسم ب سحر تبر ماشالله یکم مونده برسم ب سحر تبر    یاسی بهمون گفت دو تا خپله      منم خپل نیستم شبیه چوپ شورم منم خپل نیستم شبیه چوپ شورم     @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi وقته کتکته ها     نچ من وتو چه ملقبای شدیم نچ من وتو چه ملقبای شدیم
 زوری وزاری
 پت ومت ودوتا خپلهمن خپللل نیسم ک  ماشالله یکم مونده برسم ب سحر تبر ماشالله یکم مونده برسم ب سحر تبر    یاسی بهمون گفت دو تا خپله      منم خپل نیستم شبیه چوپ شورم منم خپل نیستم شبیه چوپ شورم     خو چوب شوریم دوتامون عب نداره       
- 
Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi بهانه نیاااار کادو م چشت مخصوصیگه      چه بسینم ارات چه بسینم ارات بیش خوت کادویی کادو ارا چته بیش خوت کادویی کادو ارا چته 
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi پول نداشتم هزارتا بوس برات گذاشتم        
 تولدت مبارک بو گانماره دقیقااا همین خوبه      
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: tamom  ای جانم ای جانم عزیزم شما میشه یبار بیای پی وی ؟ عزیزم شما میشه یبار بیای پی وی ؟عمه نداری ک یچیزی بگم 
 مجبورم بیام

- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: و من رفتم تا بار دیگر مزه ی بی افتخار شدن را بچشید خدافظ شیت پلم  
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: و من رفتم تا بار دیگر مزه ی بی افتخار شدن را بچشید خدافظ شیت پلم  
- 
Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi بهانه نیاااار کادو م چشت مخصوصیگه      چه بسینم ارات چه بسینم ارات بیش خوت کادویی کادو ارا چته بیش خوت کادویی کادو ارا چته 
- 
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999  اهان باشه شما راست میگی اهان باشه شما راست میگی . .بله من همیشه راست میگم کو گوش شنوا دیر به این نتیجه رسیدین ولی بازم خوبه       
- 
@zahra-m1999  قشنگ همون جمله هایی که برای من مینوشتید رو یبار مرور کنید ! قشنگ همون جمله هایی که برای من مینوشتید رو یبار مرور کنید ! حتما اخر شبا یه مرور رو جملاتتون داشته باشید . حتما اخر شبا یه مرور رو جملاتتون داشته باشید .

|
 |

شعردانه
شعردانه