هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
- 
Farhan Honar 
 من کف کنم چی ب تو میرسه 
 همون توام جزو هیترا برو 🥲 🥲مرگ بر جذابیت که فقط دشمن میتراشد   Mo Xo نه لایکری برا من کفایت میکنه   
- 
Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پاییزه و پاییزه برگ از درخت میریزه...... اهل دلا ادامشو برن هوا شده سرد سرد  البته ما که داریم میپزیم @Ariana-Ariana گرمهه واقعا   
- 
Mo Xo دیدی سگ یا گربه ای بهت زل بزنه؟ @Fargol-Sh 
 بله
 دیدم:/
 گربه چشاش برق میزنه
 اونم بخاطر لایه ای که داخل چشاشع 
 ولی حس خوبی نمیده در کل
- 
Mo Xo نه لایکری برا من کفایت میکنه   Farhan Honar 
 لایکری تو منافاتی با هیتری نداره  
 ی لایکر میتونه هیتر باشه
- 
   🥲🥲🥲 
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A 
 آره یکی تو خوبی یکی این اهوراصددرصد 
 البته اون یذره اعتیادش مشکل سازه ولی میپذیرم   اعتیاد خودت چطور ؟   من اعتیادم کنترل شدس   جنسام نابه جنسام نابه  آره دارم میبینم  🤌 🤌آفرین  پاشو برو بینم  @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A 
 آره یکی تو خوبی یکی این اهوراصددرصد 
 البته اون یذره اعتیادش مشکل سازه ولی میپذیرم   اعتیاد خودت چطور ؟   من اعتیادم کنترل شدس   جنسام نابه جنسام نابه  آره دارم میبینم  🤌 🤌آفرین  پاشو برو بینم  خستمه، نمیتونم پاشم   
- 
 کجا میشود نشانِ گمشدگانی را گرفت 
 که خودخواسته پیدا نمیشوند؟
- 
از اینکه حیوون خونگی داشته باشم متنفرم 
 از هرگونه جک جونور میترسم من🥲
- 
   🥲🥲🥲 Matin Mousavi 1 
 بسی جذاب 
 مخصوصا بالایی
 ت درس نداری بچه نشسی اینارو میبینی؟
- 
@Narges-MAT 
 زیباست..
- 
میگم مورچه ها بیان برات   
- 
@Ariana-Ariana گرمهه واقعا   Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ariana-Ariana گرمهه واقعا   داشتم یه سری از عکس های پارسال این موقع رو نگاه میکردم دیدم آستین بلند ضخیم پوشیده بودم عکس و دیدم اصن گرمم شد     ️ ️
- 
میگم مورچه ها بیان برات   @Infinitie-A 
 مورچه هارو نمیترسم با حشره کش مشکلش حل میشه با حشره کش مشکلش حل میشه
- 
Matin Mousavi 1 
 بسی جذاب 
 مخصوصا بالایی
 ت درس نداری بچه نشسی اینارو میبینی؟Mo Xo اینا برا پیداکردن فضولاس   
- 
Farhan Honar 
 لایکری تو منافاتی با هیتری نداره  
 ی لایکر میتونه هیتر باشهMo Xo نکته ی گوشهی جیبی ای بود  
 ولی عنوان لایکری رو می پسندم تا هیتر ( کر یا تر ؟ نمیدانم) نمیدانم)
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Fargol-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A بستی🥲    مگه من سر گنج نشستم؟! مگه من سر گنج نشستم؟! خسییییییس 
- 
   🥲🥲🥲 Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:    🥲🥲🥲 چرا اون مربی بی تربیت منچستر رونالدو رو تو دربی نشونده بود رو نیمکت که ما ۵ تا بخوریم اه   
- 
صرفا ترس نداره 
 ولی منطقی نیس سگو میارن تو خونه
 هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد
 هر چیزی جای خودشو داره سگ جاش ت خونه نیس...
 نکنید واقعا
 تازه میارن میگن عموش بیین:/
- 
Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ariana-Ariana گرمهه واقعا   داشتم یه سری از عکس های پارسال این موقع رو نگاه میکردم دیدم آستین بلند ضخیم پوشیده بودم عکس و دیدم اصن گرمم شد     ️ ️@Ariana-Ariana    خدا ازمون رو برگردانده! 

|
 |

شعردانه
شعردانه