هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: نجورسن..... شما دایره المعارف نباشی؟؟ همه زبانارو بلدی 
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: نجورسن..... شما دایره المعارف نباشی؟؟ همه زبانارو بلدی 
- 
Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi نه فعلا حسین و ممدامیییین پست ننانه بینمه 
 بیل بچم پیامه بمه حسین و ممدامین    عه مگه جشننن گرتگه؟؟؟ خدا منالیو بکه دی بیه ۱۹ساله  
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi منیش ۱۹ام زنده باشی ولی اینی ک راجبش میحرفیم ماشااله بالای ۲۶بش میخوره    
- 
Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi نه فعلا حسین و ممدامیییین پست ننانه بینمه 
 بیل بچم پیامه بمه حسین و ممدامین    عه مگه جشننن گرتگه؟؟؟ خدا منالیو بکه دی بیه ۱۹ساله  
- 
- 
- 
Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi نیزانممم خووور دیان نیرممم یعنی اگ ایسنتا بیاشتام الان کل عکسیله هم داشتم حیف حیف دختر خوبی شدم    
- 
Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi نارحت خووودت نکن پم بم ارات گیریان دیارم اگر گرتیو     جان جان    فک نکم گرتیو ولی .. ارا اواکیان یارو بداخلاق ک گرتن فک نکم گرتیو ولی .. ارا اواکیان یارو بداخلاق ک گرتن 

|
 |

شعردانه
شعردانه

چرا من ترکم
 چرا من ترکم