هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
من پریشان تر از آنم که تو میپنداری!
-
@Hamid-s
چطور؟
مگه اجازه نمی دن یا گوشی رو گرفتن؟
دانشگاه ارتش این طوری بود. بقیقه دانشگاه ها که نباید این طور ی باشه. پسر عموم گوشی رو بهشون نمی دادند فقط زمان های مشخص بقیه هم بهشون نمی تونستند زنگ بزنند. فقط خودشون می تونستندخودشونم تایم مشخص نکردند؟ که اجازه تماس بدند؟
-
HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Elham650 سلام ممنون خوبم
تو چطوریخداروشکر
با توجه به متن هایی که اون موقع نوشتی پرسیدم حالتو -
@Elham650
اها اون واقعااااا سخته تنها دلیلشم مدرسه هست
مگه میشه به این کلمه فکر نکردو غر نزداییییی حیف عمر حیففف عه
البته بعضی چیزاش خوبه ولی بدی کم ندارهه
-
ramses kabir من سه بار کنکور دادم
کلا دخترا زودتر از پسرای همسن ازدواج میکنن
اونم دختره
چون روستاییم و جمعیت کم بود همه بچه های روستا تو یه کلاس بودیم کل ابتدایی فقط سال اخر دو کلاسه شد۱-۳و۴-۶ منو اون همکلاسی(هم پایه)بودیم
اره روستا اینجوریاس تو یه روز معلم باید شیش کلاس رو درس میداد یعنی وقتی که تو شهر برای هر پایه میزارن تو روستا به یک ششم کاهش پیدا میکنه فقط در حد رو خوانی کتاب و بعد میره پایه بعدی
یعنی کسایی که روستا درس میخونن یک چندم امکانات و زمانی که تو شهر برای بچه ها اختصاص میدن رو دارن البته ابتدایی شون راهنمایی بهتره فقط امکانت نداره و معلما معمولا
از کجا بحثو اوردم کجاحسین نعمتی
البته بستگی داره روستای کجا باشه
مثلا روستاهای شمال مثل شهرای کوچیکن
شهرای شمال مثل روستاهای بزرگن
مثلا شما میرین وسط شهر میبینی عهه
چرا گاو وسط شهره
یا حتی خیلی از اونایی که تو شهر زندگی میکنن مرغ و جوجه دارن
خلاصه اینکه وضعیتیه... -
@Hamid-s
اهاا
-
من پریشان تر از آنم که تو میپنداری!
@Miss-joker
عه عه عه ببین کی اینجاست -
@Elham650
اها اون واقعااااا سخته تنها دلیلشم مدرسه هست
مگه میشه به این کلمه فکر نکردو غر نزداییییی حیف عمر حیففف عه
البته بعضی چیزاش خوبه ولی بدی کم ندارهه
-
@Elham650
واقعا؟ با وجود مدرسه؟
خیلی خوبهه اراده قوی می طلبه -
حسین نعمتی ۱۸ ۱۹ سالشه؟!!
@Elham650
عجیبه؟
@m-hmt
ایشون ۱۹ سالشون بود ازدواج کردن
بعد الان یکی از اقوام که پسر هستن میگفت دوستاش میرن دم در مدرسه دخترونه دنبال نامزدشون
من یکی از دوستام تو ۱۵ سالگی ازدواج کرد با خواست خودش البته خیلی از من بلندتر بود
یکی دیگه تو ۱۷ سالگی -
_Biliifti_ هوم؟
چی؟
کجا؟maryam111
صدیازده بودن صدویازدها قدیم -
وقتی ی مشکل رو برای خودم بزرگ میکنم یهو میبینم چقدر هیولا شده تو ذهنم
-
@Hamid-s
چطور؟
مگه اجازه نمی دن یا گوشی رو گرفتن؟
دانشگاه ارتش این طوری بود. بقیقه دانشگاه ها که نباید این طور ی باشه. پسر عموم گوشی رو بهشون نمی دادند فقط زمان های مشخص بقیه هم بهشون نمی تونستند زنگ بزنند. فقط خودشون می تونستندخودشونم تایم مشخص نکردند؟ که اجازه تماس بدند؟
@jahad-128
دانشگاه آنتن نداره نمیتونم با خانواده تماس بگیرم نت هم نمیاره منطقه دانشگاه -
@Elham650
عجیبه؟
@m-hmt
بعد الان یکی از اقوام که پسر هستن میگفت دوستاش میرن دم در مدرسه دخترونه دنبال نامزدشون
من یکی از دوستام تو ۱۵ سالگی ازدواج کرد با خواست خودش البته خیلی از من بلندتر بود
یکی دیگه تو ۱۷ سالگیداخل روستا ما هم خیلی از این موارد بود و احتمالا بگم هست
هم کلاسی های ابتدایمم چند نفری شون ازدواج کردند
بعصیا حتی داخل راهنمایی.من دیگه از اول راهنمایی اونجا نبودم دیگه مدرسه اونجا نرفتم اومدم شهرستان ولی خبر ا از هم سایه های روستا و آشنایان بهمون می رسید
بعضی جاها انگار رسمهه یا یا بهتر بگم فرهنگ خانواده هست تا جامعه اون محل به خانواده هم زیاد بستگی دارهه
-
@Elham650
عجیبه؟
@m-hmt
یکی دیگه تو ۱۷ سالگیGharibe Gomnam دختر آره من ۱۳ ساله دیدم
ولی واسه یه پسر الان خیلی زوده -
@jahad-128 مدرسه نه مرداد ماه
ولی حس خیلی خوبی داری بعدش ذهنت یجورایی تربیت میشه که به چیزایی که تو دوست داری فکر کنه نه چیزایی که مجبورت میکنه@Elham650
اره اینطور دیوه مجبور میشی به چیزا ناراحت کنندم کمتر فکر کنی و جلوی خودمون رو بگیریم