7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
هر کی یه گزاره
-
@erfan-f بلاخره که پیوند تشکیل میده
-
@Rahman-Atafat در ثانی این تست حتی اگر میگفت قبل از اینکه هر نوکلوئتید در رشته دنا قرار بگیرد این دوتا رو از دست میده هم درست بود وحتی اگر میگفت که قبل از اینکه هر %(#ff0000)[نوکلوئتید ]در هنگام همانند سازی پیوند فسفو تشکیل بده این اتفاق میفتد بازم درست بود به نظر من که درسته
-
@Rahman-Atafat
البته همونطور که میگید این گزاره صحیحه.. چون من یکبار دیگه نکاه کردم گفته قبل از تشکیل هر پیوند فسفو دی استر ینی اینکه فسفو تشکیل میدهد ( و منظورش این چیزی که گفتیم نبوده ..
ولی خارج از این گزاره ... اینم نکته خوبی هست که اولین نوکلوئوتیدی که در همانند سازی در مقابل رشته الگو قرار میگیرد با تشکیل پیوند هیدروژنی ایست و برای قرار گیری ش پیوند فسفو نمیده حالا دومیش که اومد باهاش تشکیل میده -
مثلا یه همچین عبارتی هم درسته :
هر نوکلوئید برای قرار گیری در رشته پلی نوکلئوتدیدی پیوند فسفو دی استر میدهد ( یعنی قبلش یه چنتا دیگه بودن و یه رشته بوده)
ولی این غلط هست :
هر نوکلوئید برای قرار گیری مقابل رشته الگو در ابتدا پیوند فسفو دی استر تشکیل میدهد .. غلطه -
گزاره
در جانداری که ژن سازنده کپسول را دارد، ترجمه میتواند قبل از اتمام رونویسی صورت گیرد. -
سلام
ببخشید این جمله درسته؟
در همه مراحل چرخه ضربان قلب خون از طریق سه سیاهرگ به دهلیز راست وارد می شود
پرستو بابایی -
Erfan Iranmanesh 1 سلام بله درسته
تو همه ی مراحل چرخه ی قلبی ، خون وارد دهلیز میشه
از طریق ۳ سیاهرگ هم درسته -
@haniehno
چطوری زمان انقباض دهلیز هم خون وارد دهلیز میشه؟ -
Erfan Iranmanesh 1 بله
چون دریچه ای چیزی وجود نداره که مانع ورود خون به دهلیز بشه -
به نظر منم در زمان انقباض دهلیزی خون از سیاهرگ ها وارد دهلیز نمیشود چون فشار در اون یک دهم ثانیه بالاست و همین که خون از دهلیز به سیاهرگ وارد نمیشه جای تعجبه !! (احتمالا چون از بالا به پایین و به سمت دریچه دهلیزی بطنی است)
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Erfan Iranmanesh 1 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Erfan Iranmanesh 1
سلام ببخشید دیر منشنتون رو دیدم (مدرسه بودم )
بله کاملا درسته ؛در همه مراحل خون از سه سیاهرگ زیرین ،زبرین و کرونری وارد دهلیز راست میشه -
Erfan Iranmanesh 1
متاسفانه یا خوشبختانه خیلی سبز این جکله رو درست گرفته ولی دلیلی نیورده -
پرستو بابایی ببخشید چطور هنگام انقباض دهلیزی خون همچنان وارد دهلیز راست میشه؟
طبق شکل کتاب این طور نیست -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Erfan Iranmanesh 1 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Erfan Iranmanesh 1
ببینید یکی از دلایل می تونه این باشه که چون دریچه ای وجود نداره پس ما نمی تونیم جلوی ورود خون رو بگیریم ؛خب طبیعتا وقتی دریچه ای وجود نداره خون توی هر زمانی می تونه وارد بشه ولی اگه دقت کنید برای خروج خون از دهلیز ها و بطن ها دریچه داریم و این باعث میشه که در زمان های خاصی باز و بسته بشن -
Erfan Iranmanesh 1 طبق سوال کنکور 1400 %(#ff0000)[خون وارد دهلیز نمی شوددددددددد ]