هر کی یه گزاره

-
@haniehno
چطوری زمان انقباض دهلیز هم خون وارد دهلیز میشه؟نوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۴۰۱، ۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهErfan Iranmanesh 1 بله
چون دریچه ای چیزی وجود نداره که مانع ورود خون به دهلیز بشه -
Erfan Iranmanesh 1 سلام بله درسته
تو همه ی مراحل چرخه ی قلبی ، خون وارد دهلیز میشه
از طریق ۳ سیاهرگ هم درستهنوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۴۰۱، ۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@haniehno در کنکور 1400 گفتن که در هنگام انقباض دهلیز خون وارد آن نمیشود تست کنکور بود و درستم گرفته بودش
-
@haniehno در کنکور 1400 گفتن که در هنگام انقباض دهلیز خون وارد آن نمیشود تست کنکور بود و درستم گرفته بودش
نوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۴۰۱، ۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rahman-Atafat میشه بفرستینش
-
نوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۴۰۱، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@haniehno الان دسترسی بهش ندارم ولی تو کنکور 1400 بود از آقا موقاریم پرسیدیم گفتن بله وارد نمیشود
-
نوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۴۰۱، ۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط erfan wizard انجام شده
به نظر منم در زمان انقباض دهلیزی خون از سیاهرگ ها وارد دهلیز نمیشود چون فشار در اون یک دهم ثانیه بالاست و همین که خون از دهلیز به سیاهرگ وارد نمیشه جای تعجبه !! (احتمالا چون از بالا به پایین و به سمت دریچه دهلیزی بطنی است)
-
سلام
ببخشید این جمله درسته؟
در همه مراحل چرخه ضربان قلب خون از طریق سه سیاهرگ به دهلیز راست وارد می شود
پرستو باباییErfan Iranmanesh 1
سلام ببخشید دیر منشنتون رو دیدم (مدرسه بودم )
بله کاملا درسته ؛در همه مراحل خون از سه سیاهرگ زیرین ،زبرین و کرونری وارد دهلیز راست میشه -
سلام
ببخشید این جمله درسته؟
در همه مراحل چرخه ضربان قلب خون از طریق سه سیاهرگ به دهلیز راست وارد می شود
پرستو باباییدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهErfan Iranmanesh 1
متاسفانه یا خوشبختانه خیلی سبز این جکله رو درست گرفته ولی دلیلی نیورده -
Erfan Iranmanesh 1
سلام ببخشید دیر منشنتون رو دیدم (مدرسه بودم )
بله کاملا درسته ؛در همه مراحل خون از سه سیاهرگ زیرین ،زبرین و کرونری وارد دهلیز راست میشهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی ببخشید چطور هنگام انقباض دهلیزی خون همچنان وارد دهلیز راست میشه؟
طبق شکل کتاب این طور نیست -
پرستو بابایی ببخشید چطور هنگام انقباض دهلیزی خون همچنان وارد دهلیز راست میشه؟
طبق شکل کتاب این طور نیستErfan Iranmanesh 1
ببینید یکی از دلایل می تونه این باشه که چون دریچه ای وجود نداره پس ما نمی تونیم جلوی ورود خون رو بگیریم ؛خب طبیعتا وقتی دریچه ای وجود نداره خون توی هر زمانی می تونه وارد بشه ولی اگه دقت کنید برای خروج خون از دهلیز ها و بطن ها دریچه داریم و این باعث میشه که در زمان های خاصی باز و بسته بشن -
پرستو بابایی ببخشید چطور هنگام انقباض دهلیزی خون همچنان وارد دهلیز راست میشه؟
طبق شکل کتاب این طور نیستنوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهErfan Iranmanesh 1 طبق سوال کنکور 1400 %(#ff0000)[خون وارد دهلیز نمی شوددددددددد ]
-
Erfan Iranmanesh 1 طبق سوال کنکور 1400 %(#ff0000)[خون وارد دهلیز نمی شوددددددددد ]
نوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rahman-Atafat خدام بگه میشود طراح میگه نمی شود ماهم باید بگیم نمیشود
-
-
-
نوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان عزیزم بد نیست سری به تست 182 زیست کنکور 1400 بزنین عبارت الف این مساله را به کلی جا می اندازد :)) !
-
دوستان عزیزم بد نیست سری به تست 182 زیست کنکور 1400 بزنین عبارت الف این مساله را به کلی جا می اندازد :)) !
نوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط erfan wizard انجام شده -
@Rahman-Atafat
@erfan-fنوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی بدبختانه من سر جلسه کنکور همین عبارت رو درست در نظر گرفتم که جوابم اشتباه شد دیگه بعد که رفتم پاسخنامه دیدم و از سلطان موقاری پرسیدم گفتن تو کنکور اومد و گفت که خون وارد نمی شود
-
بچه ها این فیلم رو ببینید توی این توضیح داده شده
https://alaatv.com/c/36566 -
پرستو بابایی بدبختانه من سر جلسه کنکور همین عبارت رو درست در نظر گرفتم که جوابم اشتباه شد دیگه بعد که رفتم پاسخنامه دیدم و از سلطان موقاری پرسیدم گفتن تو کنکور اومد و گفت که خون وارد نمی شود
@Rahman-Atafat
@erfan-f
اصلا فکر نمی کردم که اینطور باشه
ولی الان که رفتم فیلم رو دیدم متوجه شدم ؛معذرت می خوام حق با شما بود -
@Rahman-Atafat
@erfan-fنوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط erfan wizard انجام شدهالبته تمام زمان انقباض دهلیزی هم این طور نیست فقط در یک لحظه از انقباض دهلیزی که دهلیز ها طور کامل بسته و خالی از خون شدن دیگه خون از سیاهرگ وارد دهلیز نمیشه ...
-
گزاره
نوعی اینترفرون که در مقابله با عوامل باکتریایی نقشی ندارد ، ممکن است بر یاخته های سالم اثر بگذارد .