هر کی یه گزاره

- 
دوستان عزیزم بد نیست سری به تست 182 زیست کنکور 1400 بزنین عبارت الف این مساله را به کلی جا می اندازد :)) ! 
- 
دوستان عزیزم بد نیست سری به تست 182 زیست کنکور 1400 بزنین عبارت الف این مساله را به کلی جا می اندازد :)) !  آقای موقاری عزیز هم که بالفور یه خط کشید روش ! 
- 

@Rahman-Atafat
 @erfan-fپرستو بابایی بدبختانه من سر جلسه کنکور همین عبارت رو درست در نظر گرفتم که جوابم اشتباه شد دیگه بعد که رفتم پاسخنامه دیدم و از سلطان موقاری پرسیدم گفتن تو کنکور اومد و گفت که خون وارد نمی شود 
- 

بچه ها این فیلم رو ببینید توی این توضیح داده شده
 https://alaatv.com/c/36566
- 
پرستو بابایی بدبختانه من سر جلسه کنکور همین عبارت رو درست در نظر گرفتم که جوابم اشتباه شد دیگه بعد که رفتم پاسخنامه دیدم و از سلطان موقاری پرسیدم گفتن تو کنکور اومد و گفت که خون وارد نمی شود @Rahman-Atafat 
 @erfan-f
 اصلا فکر نمی کردم که اینطور باشه  
 ولی الان که رفتم فیلم رو دیدم متوجه شدم ؛معذرت می خوام حق با شما بود
- 

@Rahman-Atafat
 @erfan-fالبته تمام زمان انقباض دهلیزی هم این طور نیست فقط در یک لحظه از انقباض دهلیزی که دهلیز ها طور کامل بسته و خالی از خون شدن دیگه خون از سیاهرگ وارد دهلیز نمیشه ... 
- 
گزاره 
 نوعی اینترفرون که در مقابله با عوامل باکتریایی نقشی ندارد ، ممکن است بر یاخته های سالم اثر بگذارد .
- 
گزاره 
 نوعی اینترفرون که در مقابله با عوامل باکتریایی نقشی ندارد ، ممکن است بر یاخته های سالم اثر بگذارد .@Allen-Gamer 
 منم فکر می کنم که درست باشه ؛تا اونجایی که یادمه اینترفروننوع یک منظور گزاره هستش اگه اشتباه نکنم
- 
@Allen-Gamer 
 منم فکر می کنم که درست باشه ؛تا اونجایی که یادمه اینترفروننوع یک منظور گزاره هستش اگه اشتباه نکنمپرستو بابایی 
 @M-Shajarian
 باید یکم سخت تر گزاره میدادم 
- 
در بدن هر فردی که به افزایش ترشح هورمون گاسترین مبتلا میشود، میزان خاصیت اسیدی خون افزایش یافته و احتمال رسوب برخی پروتئین های خوناب افزایش می یابد...... #ترکیبی @M-Shajarian 
 همینو کردم یه تست گذاشتم همینجا .. هی روزگار ://
- 
سلام 
 پروتئین گیرنده روی غشا باخته پس سیناپسی(به شرط اینکه نورون باشه)،جز پروتئین های کانال دار غشای نورون حساب میشه؟؟
 erfan f
- 
erfan f@ 
- 
گزاره: 
 در بخش پایین روی دوازدهه فردی سالم، مجرای بالایی وارد کننده ترشحات غده پانکراس به دوازدهه در نتیجه رسوب ترکیبات تشکیل دهنده صفرا بسته میشوند.....
- 
@M-Shajarian غلط 
 مجرای مشترک مجرای پایینی هست که ممکنه بسته بشه نه بالایی
 تست از این شکل طرح شده

- 
سلام 
 پروتئین گیرنده روی غشا باخته پس سیناپسی(به شرط اینکه نورون باشه)،جز پروتئین های کانال دار غشای نورون حساب میشه؟؟
 erfan fErfan Iranmanesh 1 
 سلام
 بله ... اگه سیناپس تحریکی باشه کانال درچه دار سدیمی هس و اگه مهاری باشه کانال دریچه دار پتاسیمی
- 
Erfan Iranmanesh 1 
 سلام
 بله ... اگه سیناپس تحریکی باشه کانال درچه دار سدیمی هس و اگه مهاری باشه کانال دریچه دار پتاسیمی 

️
️