هر کی یه گزاره

-
@Rahman-Atafat
@erfan-f -
دوستان عزیزم بد نیست سری به تست 182 زیست کنکور 1400 بزنین عبارت الف این مساله را به کلی جا می اندازد :)) !
-
دوستان عزیزم بد نیست سری به تست 182 زیست کنکور 1400 بزنین عبارت الف این مساله را به کلی جا می اندازد :)) !
آقای موقاری عزیز هم که بالفور یه خط کشید روش !
-
@Rahman-Atafat
@erfan-fپرستو بابایی بدبختانه من سر جلسه کنکور همین عبارت رو درست در نظر گرفتم که جوابم اشتباه شد دیگه بعد که رفتم پاسخنامه دیدم و از سلطان موقاری پرسیدم گفتن تو کنکور اومد و گفت که خون وارد نمی شود
-
بچه ها این فیلم رو ببینید توی این توضیح داده شده
https://alaatv.com/c/36566 -
پرستو بابایی بدبختانه من سر جلسه کنکور همین عبارت رو درست در نظر گرفتم که جوابم اشتباه شد دیگه بعد که رفتم پاسخنامه دیدم و از سلطان موقاری پرسیدم گفتن تو کنکور اومد و گفت که خون وارد نمی شود
@Rahman-Atafat
@erfan-f
اصلا فکر نمی کردم که اینطور باشه
ولی الان که رفتم فیلم رو دیدم متوجه شدم ؛معذرت می خوام حق با شما بود -
@Rahman-Atafat
@erfan-fالبته تمام زمان انقباض دهلیزی هم این طور نیست فقط در یک لحظه از انقباض دهلیزی که دهلیز ها طور کامل بسته و خالی از خون شدن دیگه خون از سیاهرگ وارد دهلیز نمیشه ...
-
گزاره
نوعی اینترفرون که در مقابله با عوامل باکتریایی نقشی ندارد ، ممکن است بر یاخته های سالم اثر بگذارد . -
گزاره
نوعی اینترفرون که در مقابله با عوامل باکتریایی نقشی ندارد ، ممکن است بر یاخته های سالم اثر بگذارد .@Allen-Gamer
منم فکر می کنم که درست باشه ؛تا اونجایی که یادمه اینترفروننوع یک منظور گزاره هستش اگه اشتباه نکنم -
@Allen-Gamer
منم فکر می کنم که درست باشه ؛تا اونجایی که یادمه اینترفروننوع یک منظور گزاره هستش اگه اشتباه نکنمپرستو بابایی
@M-Shajarian
باید یکم سخت تر گزاره میدادم -
در بدن هر فردی که به افزایش ترشح هورمون گاسترین مبتلا میشود، میزان خاصیت اسیدی خون افزایش یافته و احتمال رسوب برخی پروتئین های خوناب افزایش می یابد......
#ترکیبی
@M-Shajarian
همینو کردم یه تست گذاشتم همینجا .. هی روزگار :// -
سلام
پروتئین گیرنده روی غشا باخته پس سیناپسی(به شرط اینکه نورون باشه)،جز پروتئین های کانال دار غشای نورون حساب میشه؟؟
erfan f -
erfan f@
-
گزاره:
در بخش پایین روی دوازدهه فردی سالم، مجرای بالایی وارد کننده ترشحات غده پانکراس به دوازدهه در نتیجه رسوب ترکیبات تشکیل دهنده صفرا بسته میشوند..... -
@M-Shajarian غلط
مجرای مشترک مجرای پایینی هست که ممکنه بسته بشه نه بالایی
تست از این شکل طرح شده
-
سلام
پروتئین گیرنده روی غشا باخته پس سیناپسی(به شرط اینکه نورون باشه)،جز پروتئین های کانال دار غشای نورون حساب میشه؟؟
erfan fErfan Iranmanesh 1
سلام
بله ... اگه سیناپس تحریکی باشه کانال درچه دار سدیمی هس و اگه مهاری باشه کانال دریچه دار پتاسیمی