هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا عکس بفرس بخندیم    میم بده روده بر شیم    من پتانسیل اینو دارم بگم کدوم میمو بدم من پتانسیل اینو دارم بگم کدوم میمو بدم   @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا عکس بفرس بخندیم    میم بده روده بر شیم    من پتانسیل اینو دارم بگم کدوم میمو بدم من پتانسیل اینو دارم بگم کدوم میمو بدم   قریشی و بده   
- 
Gharibe Gomnam من ماست نیستم قشنگم خیلی زور بزنم دستام تا سرش برسه 
 اگه بخوام بزنم تو سرش که نمیرسم
 تو شکم و پاهام بزنم وامیستهنگام میکنه خسته که شدم نگاش میکنم میگه اگه تموم شد نازی کردنت وایسا کتکتو بخور برو @Fargol-Sh ولی ما، بیشتر بردارم رو اذیت میکردیم    
- 
@Farzam-Yousefi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: قوانین انجمن باید این هم اضافه میشد 
 که هر عضو جدید
 عکس از خودش قرار بده تو پروفایلشبعد من دیگ عضو نمیشدم هیچ وقت. 
- 
HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا کیف میده خو      لعنطی مگه اسباب بازیته    ️ ️   
 این حمله رو لطفا به خودم برنگردونید چون جوابی ندارم با تشکر 
- 
@Farzam-Yousefi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ولی قبول کنید که عکس شناسنامه است و داغون واااای 
 اخرین عکس پرسنلی که گرفته بودم میخاستم یه میکاپ ریز و نامحسوس بزنم
 چون تایم نداشتم تقارن نداشت
 تو عکس صورتم قرینه نیست
 عکس پرسنلی و کارت ملی خیلییییی بده  
- 
مهشید حسن زاده 0    فکرشم نکن فکرشم نکنamir ahmadi بیخیاللل 
 این دنیا دیگه بدرد نمیخورهههه
 دل بکنننن
 دل به این سرای سراسر گذران مبندددد
 اون هاردم مال منه  
- 
@Farzam-Yousefi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ولی قبول کنید که عکس شناسنامه است و داغون اون پیر مرد رو کارت ملیم داره میگه بگو فرزاد حرف نزن   
- 
@Farzam-Yousefi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ولی قبول کنید که عکس شناسنامه است و داغون واااای 
 تو عکس صورتم قرینه نیست
 عکس پرسنلی و کارت ملی خیلییییی بده  
- 
@Farzam-Yousefi خب الان که شما پروف خودتون نیستید! 
- 
amir ahmadi بیخیاللل 
 این دنیا دیگه بدرد نمیخورهههه
 دل بکنننن
 دل به این سرای سراسر گذران مبندددد
 اون هاردم مال منه  مهشید حسن زاده 0 تازه دارم ناقصیاشو بر طرف میکنم   
- 
@Farzam-Yousefi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ولی قبول کنید که عکس شناسنامه است و داغون اون پیر مرد رو کارت ملیم داره میگه بگو فرزاد حرف نزن   
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا عکس بفرس بخندیم    میم بده روده بر شیم    من پتانسیل اینو دارم بگم کدوم میمو بدم من پتانسیل اینو دارم بگم کدوم میمو بدم   قریشی و بده   اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا عکس بفرس بخندیم    میم بده روده بر شیم    من پتانسیل اینو دارم بگم کدوم میمو بدم من پتانسیل اینو دارم بگم کدوم میمو بدم   قریشی و بده      تو هم مامور اسمیت رو بده تو هم مامور اسمیت رو بده
- 
شببخیر ملت   
- 
نسل زِد 
- 
شب بخیر 
- 
 تو عکس صورتم قرینه نیست
 عکس پرسنلی و کارت ملی خیلییییی بده  Abnormal در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Farzam-Yousefi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ولی قبول کنید که عکس شناسنامه است و داغون واااای 
 تو عکس صورتم قرینه نیست
 عکس پرسنلی و کارت ملی خیلییییی بده  بدبختی من اینه رفتم عکس کارت ملی بگیرم اینه نداشت اونجا خودمم از مدرسه می رفتم چیزی نداشتم 
 طرف نگفت مقنعه ات کجه
 عکسو و گرفت و الان مقنعه من تو عکس کجه و خیلی داغونه   

|
 |

شعردانه
شعردانه

️
️