هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Masoumeh-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A نه میخوام فوضولی کنم تو زندگی تو     فضولی کار خوبی نیست، برو سر درست، دی کنکور داری فضولی کار خوبی نیست، برو سر درست، دی کنکور داری  @Infinitie-A ابوالفضل من که انقد بستنی دوست دارم🥺  بهم بگو بهم بگو
 میدونم بی ربط هم بود ولی به تخم مرغ  
- 
@Masoumeh-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A نه میخوام فوضولی کنم تو زندگی تو     فضولی کار خوبی نیست، برو سر درست، دی کنکور داری فضولی کار خوبی نیست، برو سر درست، دی کنکور داری  @Infinitie-A خب حالا سوهان به روحم نکش رفتم   
- 
@Infinitie-A خب ماهم همین فکر رو کردیم 
 واسه همین گفتیم بگو ببینیم کیه تا بیشتر راهنماییت کنیم پسر خاله
 تو چرا خون آلوده خودتو کثیف میکنی  @Fargol-Sh باشه منم که گوش درازم، حرف شماهارو قبول میکنم   بایست تا بگم بهت بایست تا بگم بهت  
- 
@Infinitie-A هو هو کن عمو ببینه    ️ ️ 
 معلومه ک منم منظورم وسط خیابون نبود  
 بی کیثافت   ️ ️@Masoumeh-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A هو هو کن عمو ببینه    ️ ️ 
 معلومه ک منم منظورم وسط خیابون نبود  
 بی کیثافت   ️ ️  حالا وقتی هو هو کردم سرماخوردگیت بدتر شد میفهمی حالا وقتی هو هو کردم سرماخوردگیت بدتر شد میفهمی  
   اها خب اره سرسبزه اها خب اره سرسبزه  

- 
@Infinitie-A چرا شماها نمیدونین اهواز یه شهر چهار راهه خیلی مهم و تجاریه که از غرب با عراق از شرق با فارس از جنوب با خلیج فارس و از شمال با شمال و مرکز ایران در تماسه و یه کلان شهر و حتی یه شهر خیلی مهم ایرانه 
 امروز جغرافی خوندم @Fargol-Sh آفرین    
- 
@Infinitie-A ابوالفضل من که انقد بستنی دوست دارم🥺  بهم بگو بهم بگو
 میدونم بی ربط هم بود ولی به تخم مرغ  @Fargol-Sh   برگای استدلال ریخته برگای استدلال ریخته
 تو هم دی کنکور داری برو  
- 
@Infinitie-A خب حالا سوهان به روحم نکش رفتم   @Masoumeh-sh     خیلی خوبهه خیلی خوبهه
 یادم میمونه این روشو  
- 
اخرش به نتیجه هم نرسیدیم   بس که حاشیه اینجور بحث ها زیاده بس که حاشیه اینجور بحث ها زیاده
- 
اخرش به نتیجه هم نرسیدیم   بس که حاشیه اینجور بحث ها زیاده بس که حاشیه اینجور بحث ها زیاده
- 
@Fargol-Sh باشه منم که گوش درازم، حرف شماهارو قبول میکنم   بایست تا بگم بهت بایست تا بگم بهت  @Infinitie-A اصلا نگو 
 باهات قهر میکنم
- 
این هوای این روزام 
 اینجوریه ک میپوشی گرمه
 نمیپوشی سرد
- 
@haniehno افرین   
- 
@Fargol-Sh   برگای استدلال ریخته برگای استدلال ریخته
 تو هم دی کنکور داری برو  @Infinitie-A نه خیرم تیر دارم 
 باهات قهرممممم
- 
@Infinitie-A اصلا نگو 
 باهات قهر میکنم@Fargol-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A اصلا نگو 
 باهات قهر میکنمچیکار دارین بنده خدارو 
 پشیمون شد اومد یه چیزی گفت  
- 
@Fargol-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A اصلا نگو 
 باهات قهر میکنمچیکار دارین بنده خدارو 
 پشیمون شد اومد یه چیزی گفت  _F_SSU_ من دختر خالشم نمیشه ندونه که  
- 
_F_SSU_   یذره ضایع نیست، که یه نفر غریبه بخواد راجع به حجاب، از یه دختر غریبه سوال بپرسه؟ یذره ضایع نیست، که یه نفر غریبه بخواد راجع به حجاب، از یه دختر غریبه سوال بپرسه؟  
- 
@Infinitie-A اصلا نگو 
 باهات قهر میکنم@Fargol-Sh   جیزز جیزز

|
 |

شعردانه
شعردانه