هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
در بند کفر مانده و ایمانم آرزوست    ️ ️
- 
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-joker اخرین بار که گرفتم یادم نمیاد   من هفته پیش :|||| @Miss-joker به سلامتی  هنوز اثرش مونده؟ هنوز اثرش مونده؟
- 
ولی خب خیلی بهتر از این دفعه بود 
 شدید نبود اصلا  
- 
میشه بمونی 
 با این دیوونه…؟!
- 
@Miss-joker به سلامتی  هنوز اثرش مونده؟ هنوز اثرش مونده؟@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-joker به سلامتی  هنوز اثرش مونده؟ هنوز اثرش مونده؟نه اون یه دو روزه اوکی شدم 
 از صبحی یکی دیگس   ️ ️
- 
تازه میفهمم که مدرسه نمونه و تیزهوشان چه فرقایی با مدرسه دولتی دارن 
- 
@F-Seif-0 من عکس کتابه رو نفرستادم :||| الان یادم اومد :| 
- 
من 
 عاشق دریام
 عاشق بارون
 عاشق چشمات
- 
@F-Seif-0 من عکس کتابه رو نفرستادم :||| الان یادم اومد :| @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @F-Seif-0 من عکس کتابه رو نفرستادم :||| الان یادم اومد :| اشکال نداره من فلن اسم کتاب میاد حالت تهوع میگیرم 
 نصف سیتوپلاسم و کل هسته مونده شنبه کلاس دارم 
- 
@haniehno باورت میشه نرفتم امروز هم کلاس داشتیم 
 آنقدر حالم بد بود که اصلا نتونستم برم  
- 
حالم بده نمیتونم بخونم   
- 
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-joker به سلامتی  هنوز اثرش مونده؟ هنوز اثرش مونده؟نه اون یه دو روزه اوکی شدم 
 از صبحی یکی دیگس   ️ ️@Miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-joker به سلامتی  هنوز اثرش مونده؟ هنوز اثرش مونده؟نه اون یه دو روزه اوکی شدم 
 از صبحی یکی دیگس   ️ ️چب بگم والا ویتامین سی بخور :| 
- 
برعکسسسس فردا تا چهارعصر کلاسم 
- 
:|چه همه بیمار شدید 
 انشاالله هرچی سریعتر خوب بشین 
- 
:|چه همه بیمار شدید 
 انشاالله هرچی سریعتر خوب بشین @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: :|چه همه بیمار شدید 
 انشاالله هرچی سریعتر خوب بشین مرسی ابولای عزیز  
- 
@haniehno باورت میشه نرفتم امروز هم کلاس داشتیم 
 آنقدر حالم بد بود که اصلا نتونستم برم  
- 
@F-Seif-0 چرا تو چی شدی  
- 
@F-Seif-0 چرا تو چی شدی  
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: :|چه همه بیمار شدید 
 انشاالله هرچی سریعتر خوب بشین مرسی ابولای عزیز  @F-Seif-0 کلمشو میبینم، در لحظه اول مغزم فک میکنه ابوالفضل رو مخفف کردی    
- 
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @F-Seif-0 من عکس کتابه رو نفرستادم :||| الان یادم اومد :| اشکال نداره من فلن اسم کتاب میاد حالت تهوع میگیرم 
 نصف سیتوپلاسم و کل هسته مونده شنبه کلاس دارم @F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @F-Seif-0 من عکس کتابه رو نفرستادم :||| الان یادم اومد :| اشکال نداره من فلن اسم کتاب میاد حالت تهوع میگیرم 
 نصف سیتوپلاسم و کل هسته مونده شنبه کلاس دارم هنوز اولشه عادت میکنی  خب تا شنبه که هنوز مونده و خب احتمالا حجمشون زیاده... خب تا شنبه که هنوز مونده و خب احتمالا حجمشون زیاده...

|
 |

شعردانه
شعردانه