هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
Abnormal در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Elham650 نروووو دل من فقط به بودنت خوشههههه جدی؟ نمیدونستم   
 عزیز دلی
- 
Sharllot 
 داری برا نوانیس مردم مزاحمت ایجاد میکنی لابد🦥
- 
@Z-R در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: عه 
 بازگشت Sharllot را پس از مدت طولانی به تودلی تبریک و تهنیت عرض مینمائیم 
 ما نوشیدنی مجاز سرو میکنیمتهش باید مینوشتی چه برایمان آورده ای مارکو  
 منم میگفتم زحمت 
 کمال تقدیر و تشکر را از ضیافت جنابعالیتان دارم. 
 خواستارم به منظور تبریک و تهنیت به این جانب، بفرمایید بنده را فَلو (فالو) نمایند.
 به امید درخشش و موفقیت جناب عزیزتان در تمامی عرصه های زندگی @haniehno هنوزم این عادت زشتو داری؟    تو خجالت نمیکشی آنفالو زدی؟   Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Z-R در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: عه 
 منم میگفتم زحمت 
 خواستارم به منظور تبریک و تهنیت به این جانب، بفرمایید بنده را فَلو (فالو) نمایند.
 به امید درخشش و موفقیت جناب عزیزتان در تمامی عرصه های زندگی @haniehno هنوزم این عادت زشتو داری؟    تو خجالت نمیکشی آنفالو زدی؟   یُ 
 دارم کمکت میکنم بزرگ شی
 دست از این اهداف کوچک برداری
 افق دیدتو گسترش بدی
 لایک و فالوور چرک کف دسته

- 
آلاخونه چقدر افراد قدیمی جدید الفعال پذیرفته 
- 
@first 
 @Infinitie-A
 @Miss-joker
 0-0ftm
 Kosar A003
 صدا زیادهههه 
 بخوابین.Sharllot میوت کن 
- 
ساعت آلاخونه چرا خراب شده! 
- 
@first 
 @Infinitie-A
 @Miss-joker
 0-0ftm
 Kosar A003
 صدا زیادهههه 
 بخوابین.Sharllot 
 برو خونتون:|
- 
Sharllot 
 داری برا نوانیس مردم مزاحمت ایجاد میکنی لابد🦥Kosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot 
 داری برا نوانیس مردم مزاحمت ایجاد میکنی لابد🦥قصد همدردی داشتم مثلا    
- 
#نحس_السحر 
- 
داشتم ی سری چت رو میخوندم 
 من چقدر خوشبختم یادم میره ها.
 همش تمرکزم میره رو منفی ها.
 خوشبختم واقعا. کی بود میگفت به داداشاتون بگین دوسشون دارید:/؟ 
 بیاد کارش دارم /:پی نوشت : رو ندید خلاصه  کیشکی بیدی ی خیهیری میکردیی  
 منو دوس نداره کارش گیره   
- 
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot عه   ندیده بودم ندیده بودم 
 بله چشم فلوتان میکنم عه دختر راضی به زحمت نبودم گفتم بگی بقیه فلو کنن   دمت گرم دمت گرم  
- 
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Z-R در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: عه 
 منم میگفتم زحمت 
 به امید درخشش و موفقیت جناب عزیزتان در تمامی عرصه های زندگی @haniehno هنوزم این عادت زشتو داری؟    تو خجالت نمیکشی آنفالو زدی؟   یُ 
 دارم کمکت میکنم بزرگ شی
 افق دیدتو گسترش بدی
   @Z-R در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Z-R در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: عه 
 منم میگفتم زحمت 
 دارم کمکت میکنم بزرگ شی
 افق دیدتو گسترش بدی
   یُ!؟        
 عالی بود      
 الان مثلا تو افق دیدتو گسترش دادی چیشد!؟ چرکای کف دستت ریخت!؟ چرکای کف دستت ریخت!؟ 
- 
Sharllot میوت کن 

|
 |

شعردانه
شعردانه

" ریپلای زدم توجه نکردن
" ریپلای زدم توجه نکردن