هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi شوخی کردم باو چرا ترش میکنی :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
همونی ک خودت میگیبذار قهر کنه ولی دروغ نگو
tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi شوخی کردم باو چرا ترش میکنی :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
همونی ک خودت میگیبذار قهر کنه ولی دروغ نگو
دروغ نمیگه خیلی راستشم میگه حسود خان
-
tamom شاید کتاب من قدیمی برا همین صفحه پس و پیش شده در کل فعالیت آخر زیست یک ک سوال ۱چ عواملی ب ایجاد گوناگونی جانداران کمک میکنن هس
-
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
tamom شاید کتاب من قدیمی برا همین صفحه پس و پیش شده در کل فعالیت آخر زیست یک ک سوال ۱چ عواملی ب ایجاد گوناگونی جانداران کمک میکنن هس
توی زیست خونی جوابارو میزارم...
-
@zohre-nowrouzi بسلامت :hand:
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
میگم خب این مگه اهرم نیست وقتی این طرف فشار بیاد وزنشم کمتر باشه ! میتونه سنگ اونطرفی رو بلند کنه که :|
اهرم نوع 1 مثل الاکلنگه،باید وزنش بیشتر باشه
-
_MILAD_ سنگی که نفر e پرت میکنه سبک تر از اون یکیه واس همون رو هوا میمونه و نفر c جان سالم بدر میبرد :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRPxg3eqv9EjPu0oGGta0VyqKhBEPjgvxkl56BJ6jnQglwukNw4jw -
_MILAD_ سنگی که نفر e پرت میکنه سبک تر از اون یکیه واس همون رو هوا میمونه و نفر c جان سالم بدر میبرد :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRPxg3eqv9EjPu0oGGta0VyqKhBEPjgvxkl56BJ6jnQglwukNw4jw -
اون شخص d هم اگه بشینه زمین نمیمیره . خنگول واستاده
-
tamom
خب تودلیل بیار چرا c نمیره ؟
میلاد الاکلنگ سوار شدی؟
وقتی ی طرف سبکتره اصلا نمیره پایین -
_MILAD_ وزنش زیاد تر از اون چیزی که سرعت بتونه روش اثری داشته باشه
در ضمن اون الاکلنگ (اون چیز اسمشو نمیدونم مثلا الاکلنگ) هم شیب داره سنگ e سر میخوره میره طرف
تکیه گاه واس همون سرعت اثری نداره -
_MILAD_ وزنش زیاد تر از اون چیزی که سرعت بتونه روش اثری داشته باشه
در ضمن اون الاکلنگ (اون چیز اسمشو نمیدونم مثلا الاکلنگ) هم شیب داره سنگ e سر میخوره میره طرف
تکیه گاه واس همون سرعت اثری نداره -
tamom
داداش الا کلنگ که من با سرعت نمیام بپرم روش میشینم
این سرعت داره ،قبول cosMgالفا وزنش زیاد،اما چون الاکنگه خودش سطح شیبداره،بع تکیهگاه نزدیک میشه ک نیرو بیشتری میخواد باز...تصورش کن،اگ از تکیه گاه زد شه ک میفتع اونور و هیچی،اگ نشه اون برامدگی نگهش داره،باز سرعتش صفره،نمیره پایین چون mg ها نابرابرن
-
tamom
این سرعت داره ،قبول cosMgالفا وزنش زیاد،اما چون الاکنگه خودش سطح شیبداره،بع تکیهگاه نزدیک میشه ک نیرو بیشتری میخواد باز...تصورش کن،اگ از تکیه گاه زد شه ک میفتع اونور و هیچی،اگ نشه اون برامدگی نگهش داره،باز سرعتش صفره،نمیره پایین چون mg ها نابرابرن
-
خخخخ یوقت کم نیارین ها
-
tamom
وقتی به سر اون فرد d برخوردمیکنه باید یه شتابی بگیره خب دور تر از تکیگاه اون لبه برخورد میکنه
tamom
وقتی به سر اون فرد d برخوردمیکنه باید یه شتابی بگیره خب دور تر از تکیگاه اون لبه برخورد میکنه
-
tamom