انگیزه ندارم!!!
-
Amir ali Nikfard دانش آموزان آلاءreplied to بابونــــه on ۲۲ مهر ۱۴۰۱، ۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@زهرا-محمدی-4 https://forum.alaatv.com/post/1103
تو این تاپیک هم بچه ها آلاخونه مطالب انگیزشی خوبی میزارن -
Amir ali Nikfard دانش آموزان آلاءreplied to بابونــــه on ۲۲ مهر ۱۴۰۱، ۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@زهرا-محمدی-4 دلایل مختلفی داره مثلا مطالعه فعال ندارین و حین درس خیلی حواستون پرت میشه و ...
-
@زهرا-محمدی-4 یادمه یه بار یه مشاوری میگفت نباید ما دنبال انگیزه گرفتن از کسی باشیم،خودمون باید تبدیل به ماشین انگیزه سازی بشیم تا هروقت خسته شدیم و دیگه حال ادامه دادن نداشتیم بتونیم به خودمون انگیزه بدیم.چون چه مشاور داشته باشیم چه نداشته باشیم در اصل تو این مسیر تنهاییم و بار اصلی رو دوش ماست،پس شاید بهترین کسی که بتونه بهمون انگیزه بده خودمون باشیم :))
حالا انگیزه دادنه میتونه هر شکلی باشه مثلا حتی با تصور کردن آینده خودتون بعد کنکور وقتی به هدفتون رسیدید. -
زهرا خانم ایشالله که هم شما هم ما ها توی این راه موفق بشیم ، از راه ابریشم استفاده می کردی یا نه ؟
منم خودم درس های دهم و یازدهم رو نه خوب خوندم نه خوب تست زدنم اما تلاش خودم رو دارم توی این سال پایانی انجام میدم به امید خدا همه موفق میشیم نگران نباش -
سلام
اثر انگیزه ها هیچ وقت دائمی نیستن.
برای همین مثل دوش گرفتن باید هر روز دوش بگیری:)))
قرص هم نداره که بخوری انگیزه بگیری
این افکارت هستن که میتونن کمکت کنن
درسته که شرایط سخته و ممکنه خسته بشی
اما وقتی تست میزنی و ترازت پایین میاد
نتیجه رو دراینطور درنظر بگیر
که تو الان کلی فرصت برای غلط زدن تست و یادگرفتنش داری
الان میتونی خطا کنی اما سر جلسه نه.
پس هرخطایی که میکنی سر تست
بگو خداروشکر الان فهمیدم کجای کارم اشتباهه
و اصلاحش کن
نه این که حالت بد بشه و بی انگیزه بشی -
پست 22 از 27