انگیزه ندارم!!!
-
سلام...
نمی دونم تاپیکی که زدم رو کسی بهش توجه میکنه یا نه🥲
ولی من یه مشکل بزرگ دارم و اونم اینه که خیلی زود بی انگیزه میشم...
من پشت کنکوری هستم و این اولین ساله که پشت کنکور می مونم پارسال هزینه زیادی صرف خرید دی وی دیایی که ارزشی برام نداشتن کردم و کلی شرمنده خانوادم شدم
️
🥲
امسال مشاور گرفتم و دارم خودم درسنامه می خونم و تست میزنم آزمون هم می دم
اما خب مثلا وقتی ازمون میدم و درصد و ترازم پایینه یا وقتی درسنامه رو با کلی رغبت می خونم و درنهایت نمی تونم تستاش رو درست بزنم نا امید میشم و دیگه دوست ندارم ادامه بدم!!!
پیشنهادتون به من چیه -
-
سلام
اثر انگیزه ها هیچ وقت دائمی نیستن.
برای همین مثل دوش گرفتن باید هر روز دوش بگیری:)))
قرص هم نداره که بخوری انگیزه بگیری
این افکارت هستن که میتونن کمکت کنن
درسته که شرایط سخته و ممکنه خسته بشی
اما وقتی تست میزنی و ترازت پایین میاد
نتیجه رو دراینطور درنظر بگیر
که تو الان کلی فرصت برای غلط زدن تست و یادگرفتنش داری
الان میتونی خطا کنی اما سر جلسه نه.
پس هرخطایی که میکنی سر تست
بگو خداروشکر الان فهمیدم کجای کارم اشتباهه
و اصلاحش کن
نه این که حالت بد بشه و بی انگیزه بشی -
زهرا خانم ایشالله که هم شما هم ما ها توی این راه موفق بشیم ، از راه ابریشم استفاده می کردی یا نه ؟
منم خودم درس های دهم و یازدهم رو نه خوب خوندم نه خوب تست زدنم اما تلاش خودم رو دارم توی این سال پایانی انجام میدم به امید خدا همه موفق میشیم نگران نباش -
سلام...
من پشت کنکوری هستم و این اولین ساله که پشت کنکور می مونم پارسال هزینه زیادی صرف خرید دی وی دیایی که ارزشی برام نداشتن کردم و کلی شرمنده خانوادم شدم
️
🥲
اما خب مثلا وقتی ازمون میدم و درصد و ترازم پایینه یا وقتی درسنامه رو با کلی رغبت می خونم و درنهایت نمی تونم تستاش رو درست بزنم نا امید میشم و دیگه دوست ندارم ادامه بدم!!!
پیشنهادتون به من چیه@زهرا-محمدی-4 یادمه یه بار یه مشاوری میگفت نباید ما دنبال انگیزه گرفتن از کسی باشیم،خودمون باید تبدیل به ماشین انگیزه سازی بشیم تا هروقت خسته شدیم و دیگه حال ادامه دادن نداشتیم بتونیم به خودمون انگیزه بدیم.چون چه مشاور داشته باشیم چه نداشته باشیم در اصل تو این مسیر تنهاییم و بار اصلی رو دوش ماست،پس شاید بهترین کسی که بتونه بهمون انگیزه بده خودمون باشیم :))
حالا انگیزه دادنه میتونه هر شکلی باشه مثلا حتی با تصور کردن آینده خودتون بعد کنکور وقتی به هدفتون رسیدید. -
سلام...
️
🥲
پیشنهادتون به من چیه@زهرا-محمدی-4 دلایل مختلفی داره مثلا مطالعه فعال ندارین و حین درس خیلی حواستون پرت میشه و ...
-
سلام...
️
🥲
پیشنهادتون به من چیه@زهرا-محمدی-4 https://forum.alaatv.com/post/1103
تو این تاپیک هم بچه ها آلاخونه مطالب انگیزشی خوبی میزارن -
سلام
منم دقیقا ۱ماه و نیم از تابستون رو اینجوری صرف کردم! بدون درس!
ولی وقتی استوری فرناز حسن زاده(رتبه یک کنکور تجربی) رو دیدم، شروع کردم و تا الان، ۲ ماه هست که دارم درس میخونم
جملشون این بود:
برای اینکه بتونید درست و پر انرژی درس بخونید، نیاز نیست لزوما یه انگیزه برا شروع داشته باشید؛
بعضی وقتا فقط باید عمل کرد، بعدش انگیزه خودش به سراغتون میاد!شروع کن، دُرُست و واقعی هم شروع کن!
-
سلام
منم دقیقا ۱ماه و نیم از تابستون رو اینجوری صرف کردم! بدون درس!
ولی وقتی استوری فرناز حسن زاده(رتبه یک کنکور تجربی) رو دیدم، شروع کردم و تا الان، ۲ ماه هست که دارم درس میخونم
جملشون این بود:
برای اینکه بتونید درست و پر انرژی درس بخونید، نیاز نیست لزوما یه انگیزه برا شروع داشته باشید؛
بعضی وقتا فقط باید عمل کرد، بعدش انگیزه خودش به سراغتون میاد!شروع کن، دُرُست و واقعی هم شروع کن!
امیرحسین زارع 0 امیدوارم منم تو این مسیر قرار بگیرم بدون اینکه کم بیارم
-
@زهرا-محمدی-4 https://forum.alaatv.com/post/1103
تو این تاپیک هم بچه ها آلاخونه مطالب انگیزشی خوبی میزارنAmir ali Nikfard ممنونم
-
@زهرا-محمدی-4 دلایل مختلفی داره مثلا مطالعه فعال ندارین و حین درس خیلی حواستون پرت میشه و ...
Amir ali Nikfard نمی دونم!🥲
-
@زهرا-محمدی-4 یادمه یه بار یه مشاوری میگفت نباید ما دنبال انگیزه گرفتن از کسی باشیم،خودمون باید تبدیل به ماشین انگیزه سازی بشیم تا هروقت خسته شدیم و دیگه حال ادامه دادن نداشتیم بتونیم به خودمون انگیزه بدیم.چون چه مشاور داشته باشیم چه نداشته باشیم در اصل تو این مسیر تنهاییم و بار اصلی رو دوش ماست،پس شاید بهترین کسی که بتونه بهمون انگیزه بده خودمون باشیم :))
حالا انگیزه دادنه میتونه هر شکلی باشه مثلا حتی با تصور کردن آینده خودتون بعد کنکور وقتی به هدفتون رسیدید.@mahdi-najafi-2 مچکرم از توضیحاتتون
-
سلام
اثر انگیزه ها هیچ وقت دائمی نیستن.
برای همین مثل دوش گرفتن باید هر روز دوش بگیری:)))
قرص هم نداره که بخوری انگیزه بگیری
این افکارت هستن که میتونن کمکت کنن
درسته که شرایط سخته و ممکنه خسته بشی
اما وقتی تست میزنی و ترازت پایین میاد
نتیجه رو دراینطور درنظر بگیر
که تو الان کلی فرصت برای غلط زدن تست و یادگرفتنش داری
الان میتونی خطا کنی اما سر جلسه نه.
پس هرخطایی که میکنی سر تست
بگو خداروشکر الان فهمیدم کجای کارم اشتباهه
و اصلاحش کن
نه این که حالت بد بشه و بی انگیزه بشیخانوم ممنونم
🥰
-
سلام...
️
🥲
پیشنهادتون به من چیه@زهرا-محمدی-4
سلام .
هیچ کار بزرگی انجام نمیشه! مگر اینکه کارهای کوچیک رو بادقت و منظم انجام بدی ،
هیچ کس نمیتونه کاری برات بکنه تا خودت نخوای. -
@زهرا-محمدی-4
سلام .
هیچ کار بزرگی انجام نمیشه! مگر اینکه کارهای کوچیک رو بادقت و منظم انجام بدی ،
هیچ کس نمیتونه کاری برات بکنه تا خودت نخوای.Nazanin 4
اگ میخایی موفق شی،حتی با اینکه حالت بده ،کتابتو بزار جلوت و بخون حتی شده با گریه ،بشین بخون ،،،دنبال انگیزه نباش ، انگیزه رو توی چیزای خیلی کوچیک ببین ،مثلن برنامه ایی ک باید اجرا کنی رو یه کاغذ یا تو دفترت بنویس و خوشگلش کن ، بعد وقتی ک خوندی برو با مداد رنگی های مختلف هر کدوم رو تیک بزن .....یا اینکه قبل از مطالعه میز یا اتاق مطالعت رو تمیز کن و کتابی ک باید بخونی رو اماده کن ، و اینکه ۵ دیقه مونده ب شروع تایم درسیت تو اماده پشت میزت نشسته باشی و منتظر باشی تا درست شروع بشه -
Nazanin 4
اگ میخایی موفق شی،حتی با اینکه حالت بده ،کتابتو بزار جلوت و بخون حتی شده با گریه ،بشین بخون ،،،دنبال انگیزه نباش ، انگیزه رو توی چیزای خیلی کوچیک ببین ،مثلن برنامه ایی ک باید اجرا کنی رو یه کاغذ یا تو دفترت بنویس و خوشگلش کن ، بعد وقتی ک خوندی برو با مداد رنگی های مختلف هر کدوم رو تیک بزن .....یا اینکه قبل از مطالعه میز یا اتاق مطالعت رو تمیز کن و کتابی ک باید بخونی رو اماده کن ، و اینکه ۵ دیقه مونده ب شروع تایم درسیت تو اماده پشت میزت نشسته باشی و منتظر باشی تا درست شروع بشهNazanin 4
گذشته ها گذشته ،با غصه خوردن چیزی درست نمیشه و زمان ب عقب برنمیگرده ،ولی تو میتونی ازین اشتباهات درس بگیری و دیگه تکرارشون نکنی ،،،ناامید نشو چونکه اول راهی یه کم طول میکشه تا اوکی بشه ،،،باید وقت بزاری اون ازمونی رو ک میدی تحلیل کنی،اول برو سراغ غلط ها ،بیین کجای راه رو اشتباه رفتی ک اینجوری شده ،نکته اشو یاد بگیر ،بعد برو سراغ نزده ها،اونا رو هم یاد بگیر،،،،باید وقت بزاری برای تحلیل کردن و یاد گرفتنشون وگرنه نتیجه ای نمیبینی ،امیدوارم موفق باشی و چیزایی ک بت گفتم ب دردت بخوره .
هر سوالی دیگه داشتین بگین من درخدمتم ،بتون کمک میکنم
-
سلام...
️
🥲
پیشنهادتون به من چیه@زهرا-محمدی-4
حتما نباید انگیزه باشه تا شروع کنی و ادامه بدی
گاهی باید شروع کنی و ادامه بدی تا انگیزه خودش بیاد
درضمن یه مسئله دیگه هم هست
میگن که مغزما همیشه دنبال کار راحت تره
پس بین درس و خواب خواب رو انتخاب میکنه
پس ممکنه مغزشما هنوز به درس خوندن و روندتون عادت نکرده باشه و دنبال فرار باشه -
@زهرا-محمدی-4
حتما نباید انگیزه باشه تا شروع کنی و ادامه بدی
گاهی باید شروع کنی و ادامه بدی تا انگیزه خودش بیاد
درضمن یه مسئله دیگه هم هست
میگن که مغزما همیشه دنبال کار راحت تره
پس بین درس و خواب خواب رو انتخاب میکنه
پس ممکنه مغزشما هنوز به درس خوندن و روندتون عادت نکرده باشه و دنبال فرار باشهGharibe Gomnam هی هر بار که ازمون میدم توقع دارم درصدم بیاد بالا که اون درصد بالا بشه محرکم برای بهتر ادامه دادن
ک هر بار بیشتر از بار قبل خراب می کنم