سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
انگیزه ندارم!!!
-
سلام
اثر انگیزه ها هیچ وقت دائمی نیستن.
برای همین مثل دوش گرفتن باید هر روز دوش بگیری:)))
قرص هم نداره که بخوری انگیزه بگیری
این افکارت هستن که میتونن کمکت کنن
درسته که شرایط سخته و ممکنه خسته بشی
اما وقتی تست میزنی و ترازت پایین میاد
نتیجه رو دراینطور درنظر بگیر
که تو الان کلی فرصت برای غلط زدن تست و یادگرفتنش داری
الان میتونی خطا کنی اما سر جلسه نه.
پس هرخطایی که میکنی سر تست
بگو خداروشکر الان فهمیدم کجای کارم اشتباهه
و اصلاحش کن
نه این که حالت بد بشه و بی انگیزه بشی -
زهرا خانم ایشالله که هم شما هم ما ها توی این راه موفق بشیم ، از راه ابریشم استفاده می کردی یا نه ؟
منم خودم درس های دهم و یازدهم رو نه خوب خوندم نه خوب تست زدنم اما تلاش خودم رو دارم توی این سال پایانی انجام میدم به امید خدا همه موفق میشیم نگران نباش -
@زهرا-محمدی-4 یادمه یه بار یه مشاوری میگفت نباید ما دنبال انگیزه گرفتن از کسی باشیم،خودمون باید تبدیل به ماشین انگیزه سازی بشیم تا هروقت خسته شدیم و دیگه حال ادامه دادن نداشتیم بتونیم به خودمون انگیزه بدیم.چون چه مشاور داشته باشیم چه نداشته باشیم در اصل تو این مسیر تنهاییم و بار اصلی رو دوش ماست،پس شاید بهترین کسی که بتونه بهمون انگیزه بده خودمون باشیم :))
حالا انگیزه دادنه میتونه هر شکلی باشه مثلا حتی با تصور کردن آینده خودتون بعد کنکور وقتی به هدفتون رسیدید. -
@زهرا-محمدی-4 دلایل مختلفی داره مثلا مطالعه فعال ندارین و حین درس خیلی حواستون پرت میشه و ...
-
@زهرا-محمدی-4 https://forum.alaatv.com/post/1103
تو این تاپیک هم بچه ها آلاخونه مطالب انگیزشی خوبی میزارن -
سلام
منم دقیقا ۱ماه و نیم از تابستون رو اینجوری صرف کردم! بدون درس!
ولی وقتی استوری فرناز حسن زاده(رتبه یک کنکور تجربی) رو دیدم، شروع کردم و تا الان، ۲ ماه هست که دارم درس میخونم
جملشون این بود:
برای اینکه بتونید درست و پر انرژی درس بخونید، نیاز نیست لزوما یه انگیزه برا شروع داشته باشید؛
بعضی وقتا فقط باید عمل کرد، بعدش انگیزه خودش به سراغتون میاد!شروع کن، دُرُست و واقعی هم شروع کن!
-
امیرحسین زارع 0 امیدوارم منم تو این مسیر قرار بگیرم بدون اینکه کم بیارم
-
Amir ali Nikfard ممنونم
-
Amir ali Nikfard نمی دونم!🥲
-
@mahdi-najafi-2 مچکرم از توضیحاتتون
-
@زهرا-محمدی-4
سلام .
هیچ کار بزرگی انجام نمیشه! مگر اینکه کارهای کوچیک رو بادقت و منظم انجام بدی ،
هیچ کس نمیتونه کاری برات بکنه تا خودت نخوای. -
Nazanin 4
اگ میخایی موفق شی،حتی با اینکه حالت بده ،کتابتو بزار جلوت و بخون حتی شده با گریه ،بشین بخون ،،،دنبال انگیزه نباش ، انگیزه رو توی چیزای خیلی کوچیک ببین ،مثلن برنامه ایی ک باید اجرا کنی رو یه کاغذ یا تو دفترت بنویس و خوشگلش کن ، بعد وقتی ک خوندی برو با مداد رنگی های مختلف هر کدوم رو تیک بزن .....یا اینکه قبل از مطالعه میز یا اتاق مطالعت رو تمیز کن و کتابی ک باید بخونی رو اماده کن ، و اینکه ۵ دیقه مونده ب شروع تایم درسیت تو اماده پشت میزت نشسته باشی و منتظر باشی تا درست شروع بشه -
Nazanin 4
گذشته ها گذشته ،با غصه خوردن چیزی درست نمیشه و زمان ب عقب برنمیگرده ،ولی تو میتونی ازین اشتباهات درس بگیری و دیگه تکرارشون نکنی ،،،ناامید نشو چونکه اول راهی یه کم طول میکشه تا اوکی بشه ،،،باید وقت بزاری اون ازمونی رو ک میدی تحلیل کنی،اول برو سراغ غلط ها ،بیین کجای راه رو اشتباه رفتی ک اینجوری شده ،نکته اشو یاد بگیر ،بعد برو سراغ نزده ها،اونا رو هم یاد بگیر،،،،باید وقت بزاری برای تحلیل کردن و یاد گرفتنشون وگرنه نتیجه ای نمیبینی ،امیدوارم موفق باشی و چیزایی ک بت گفتم ب دردت بخوره . هر سوالی دیگه داشتین بگین من درخدمتم ،بتون کمک میکنم -
@زهرا-محمدی-4
حتما نباید انگیزه باشه تا شروع کنی و ادامه بدی
گاهی باید شروع کنی و ادامه بدی تا انگیزه خودش بیاد
درضمن یه مسئله دیگه هم هست
میگن که مغزما همیشه دنبال کار راحت تره
پس بین درس و خواب خواب رو انتخاب میکنه
پس ممکنه مغزشما هنوز به درس خوندن و روندتون عادت نکرده باشه و دنبال فرار باشه -
Gharibe Gomnam هی هر بار که ازمون میدم توقع دارم درصدم بیاد بالا که اون درصد بالا بشه محرکم برای بهتر ادامه دادن
ک هر بار بیشتر از بار قبل خراب می کنم -
Patima Moinaldini من آدمیم که هدف دارم اما امید نه!🥲
انقدر خبر مرگ آدمایی رو که یه روز میشناختمشون میشنوم که حس می کنم الکی دارم دست و پا می زنم منم قراره بمیرم🥲
دیوونه ام