هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Elham650 هوم چون وام میخواسه بم بده://
و منم از وام گرفتن بیزارم:///ramses kabir نمیدونم چی بگم...
-
@jahad-128 این مسخره شدنا بیشتر واسه افرادی اتفاق میفته ک ذره ای اعتقادات مذهبیشون بیشتر از دیگرانه؛
و این حرفتو کاملا درک میکنم
ولی خب
خیلی وقتا باید مث دو تا ادم بالغ باشون حرف بزنی و بگی همون طور ک من واستون احترام قائلم انتظار دارم این احترامه متقابل بشه
تا جلوی شکست اعتماد ب نفستو بگیری ازشون
این اعتماد ب نفس چیزی نیس ک همینطوری اومده باشه
نباید بزاری کسی کاری کنه ک حس شکسته بودن کنی
حتی اگ اون شخص نزدیک ترین ادم زندگیت باشهبله درست میگید
ولی خب دیوه بزگترم بودند و حق داشتن درمقابلم جون بچگی منو بزرگ کردند. اخه ممامن و بابام مدرسه بودند صبح ها نبودند.
ایشون مراقبم بودند دیگه منم چیزی نگفتم بهشون.حرفاشونم روی نا اگاهیی هست یا مثلان اروزهای خودشون رو شاید می خواند داخل بقیقه ببنند دیدید دیگه اقوام تا طرف رو می ببند با اون لقبی که دوست دارند صدا می زند اقای مهندس اقای دکتر و خانم دکتر اینا که بگند یعنی ما توقع داریمااا
ولی ابي ن اصلان خوب نیست شاید کسی اصلان این چیزای که اون می خواند رو نخواد یعنی چی.
حالا این چیزا رو می گند نباید دیگه هدف ادمو مسخره کنند.
اعتقادات که بحث م میشه با هاشون
دیگه اونا کوتاه می یاند خداروشکر دادشمم هست خیلی رکه رک حرفاشو می زنه. طرف دیگه هیچی نداره بگه -
این ک همه مولتی اکانتن داره ی حسی بم میده ک نکنه منم یکی از شمام://
-
@jahad-128 این مسخره شدنا بیشتر واسه افرادی اتفاق میفته ک ذره ای اعتقادات مذهبیشون بیشتر از دیگرانه؛
و این حرفتو کاملا درک میکنم
ولی خب
خیلی وقتا باید مث دو تا ادم بالغ باشون حرف بزنی و بگی همون طور ک من واستون احترام قائلم انتظار دارم این احترامه متقابل بشه
تا جلوی شکست اعتماد ب نفستو بگیری ازشون
این اعتماد ب نفس چیزی نیس ک همینطوری اومده باشه
نباید بزاری کسی کاری کنه ک حس شکسته بودن کنی
حتی اگ اون شخص نزدیک ترین ادم زندگیت باشههنوزم که هنوز وقتی به اون شب فکر می کنم ناراحت می شم از اون حرفایی که شنیدم
کاش اصلان نمی گفتم چی کاری و چه جیزیو دوست دارم. این طوری مسخره نمی کردند هدفامو.
-
گذشتن یا گذر؟
گذشت
پس گذشت کن!
اگر هم کردی بهتر! -
فردا 7 صبح کی میخاد بره دانشگاه
-
نه واقعا کیییی
-
خانوم من دانشگاه نمیرم ولی متاسفانه میرم مدرسه!
-
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هعییی
-
هنوزم که هنوز وقتی به اون شب فکر می کنم ناراحت می شم از اون حرفایی که شنیدم
کاش اصلان نمی گفتم چی کاری و چه جیزیو دوست دارم. این طوری مسخره نمی کردند هدفامو.
@jahad-128 کاش یاد میگرفتیم واسه بیان احساسات یا اعتقاداتمون نیاز ب عذر خواهی نیس
چون هممون اعتقادات خاص خودمونو داریم و بعد از کلی اتفاق و تفکر کردن ب این نتایج رسیدیم
واسه همین همیشه ب داشته ها و اعتقاداتت باید افتخار کنی
حتی اگ مث بقیه نبود -
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هعییی
خانوم من 6 باید بیدار شم برم نون بگیرم برای خودم و ساندویچ مو درست کنم صبحانه مو بخورم داداشمم رو هم تامین کنم ساعت هفت هم برم که داییم میاد دنبالم!
-
@N-n-good
خیلی ممنون لطف کردید.
️
أن شاء الله. دیگه باید کنار بیایم. شاید نیاز بود. تا کمی ذهنم اروم بشه@jahad-128 خواهش میکنم
-
اول اینکه قدر بابام رو میدونم همیشه نون رو میگرفت من مثل اقا بلند میشدم میخوردم میرفتم!
دوم اینکه مثلا منو سپردن دست داداشم این کار هارو انجام بده جاهامون عوض شده،صبح بلند نمیشه بگه چند چندی داداشم!