ختم 14000 صلوات سری 2
-
500تا................
-
200 تا
یا علی ... -
دوستان عزیز یه همت کنید این صلوات ها تمو م بشه هرکی هرچندتا میتونه بفرسته 10 یا20 یا ...بفرسته حله ...
-
200 تا ....
یا علی -
1000 تا یا علی
-
۵۰۰۰ تا ..
.یا علی ... -
-
-
تمام شد!
خداروشکرکه تموم شد
پایان طرح ۷۸۰۰صلوات به نیت ۷۸ایه سوره ال عمران که الابرگرفته ازان است(فبای الإربکما تکذبان).
ممنونم دوستانمرررررسی که همراهی کردین پایان طرح با عید فطر عالیه ان شاءالله که هرچه زودترمشکل الابرطرف بشه .
-
سلام
من یه پیشنهاد دارم ]زمون غیر حضوری گرفته بشه به صورت پولی تا فیلما مجانی بمونه فکر نکنم هیچکس مخالف باشه واگر کسی هم نخواست میتونه شرکت نکنهshiru در طرح ۷۸۰۰صلوات گفته است:
سلام
من یه پیشنهاد دارم ]زمون غیر حضوری گرفته بشه به صورت پولی تا فیلما مجانی بمونه فکر نکنم هیچکس مخالف باشه واگر کسی هم نخواست میتونه شرکت نکنهسلام مرسی که نظر دادین ٬نظرتون محترمه اما بچه ها تصمیم های دیگه گرفتن ویه تاپیک زدن شما هم میتونی درتاپیک نظرتونوبه اشتراک بزارید تا بقیه استفاده کنن ونظر بدن .http://forum.alaatv.com/topic/1983/کمپین-حمایت-از-آل %D8%A7-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7/26
-
تمام شد!
خداروشکرکه تموم شد
پایان طرح ۷۸۰۰صلوات به نیت ۷۸ایه سوره ال عمران که الابرگرفته ازان است(فبای الإربکما تکذبان).
ممنونم دوستانمرررررسی که همراهی کردین پایان طرح با عید فطر عالیه ان شاءالله که هرچه زودترمشکل الابرطرف بشه .
@فاطمه-کنکوری در طرح ۷۸۰۰صلوات گفته است:
تمام شد!
خداروشکرکه تموم شد
خداروشکر تموم شد عالیه. جالب بود گفتی پایان طرح با عید فطر یکی شد اصلا به این توجه نکرده بودم
-
%(#ffffff)[ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــ]
%(#1ce6d5)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
%(#ffffff)[ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ]
%(#231ce6)[ســــــــــــــــــلام دوستان سخت کوش و باهوش آلایی]
%(#6349f5)[امیدوارم همگی حالتون خوب باشه و شاد و پرانرژی باشید]
%(#6349f5)[10000 صلوات جهت ظهور آقامون امام زمان ( عج ) و سلامتی ایشون و بیمه شدن طرح آلاء و موفقیت و عاقبت به خیری آلایی ها و کاربرا و اونایی که توی آلا کار میکنن،وبرای سلامتی انها]...
%(#942ad1)[البته تاپیک درخواستی هستش و صاحب این ایده زیبا تاکید داشتن (عجل الفرجهم ) رو در پایان صلوات هاتون بگید].
سهم هر آلایی 100 صلوات !
لطفا بعد از فرستادن صلوات ها اینجا اعلام کنیددعوت میکنم از تمامی عزیزان آلایی:
@دانش-آموزان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@فارغ-التحصیلان-آلاء%(#12b82b)[سبز] باشید و سربلند