هر کی یه گزاره![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=ec412923409)
![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=ec412923409)
-
Erfan Iranmanesh 1
سلام بله درسته،نمونش سرخرگ و سیاهرگ ششی و بند نافپرستو بابایی به خاطر این سرخرگ رو جمع بسته نباید غلط باشه؟؟
-
پرستو بابایی به خاطر این سرخرگ رو جمع بسته نباید غلط باشه؟؟
Erfan Iranmanesh 1 نه غلط نیست
سرخرگ ششی و سرخرگ بند ناف -
پرستو بابایی به خاطر این سرخرگ رو جمع بسته نباید غلط باشه؟؟
Erfan Iranmanesh 1
نه این علت باعث نادرستی این عبارت نمیشه ؛چون همونطور که گفتم دو تا سرخرگ به عنوان استثنا (در حد کتاب ) گفته شده پس می تونه بگه سرخرگ ها -
Erfan Iranmanesh 1 نه غلط نیست
سرخرگ ششی و سرخرگ بند ناف@haniehno اها خیلی ممنون
-
Erfan Iranmanesh 1
نه این علت باعث نادرستی این عبارت نمیشه ؛چون همونطور که گفتم دو تا سرخرگ به عنوان استثنا (در حد کتاب ) گفته شده پس می تونه بگه سرخرگ هاپرستو بابایی ممنون
-
گزاره
همه ی ترکیبات بجز ابی ک از یاخته های پوششی موجود در زیر ارواره از طریق مجرایی ب دهان ترشح میشوند میتوانند در روده یا معده تجزیه شوند -
سلام و درود
چرا جمله زیر غلطه؟؟(خیلی سبز غلط گرفته)
در دستگاه گردش خون انسان برخلاف دستگاه گردش مواد ملخ ،با ضربان قلب،خون با فشار به رگ های متصل به قلب وارد می شود. -
سلام و درود
در دستگاه گردش خون انسان برخلاف دستگاه گردش مواد ملخ ،با ضربان قلب،خون با فشار به رگ های متصل به قلب وارد می شود.Erfan Iranmanesh 1 ملخ خون ندارد تامام
-
Erfan Iranmanesh 1 ملخ خون ندارد تامام
@Rahman-Atafat منبع زیست شما چیه؟
-
@Rahman-Atafat منبع زیست شما چیه؟
Erfan Iranmanesh 1 اونم غلط داره؟
-
سلام و درود
در دستگاه گردش خون انسان برخلاف دستگاه گردش مواد ملخ ،با ضربان قلب،خون با فشار به رگ های متصل به قلب وارد می شود.Erfan Iranmanesh 1 ولی الان که نگاه میکنم جمله درستیه غلط نیست
-
Erfan Iranmanesh 1 ملخ خون ندارد تامام
@Rahman-Atafat در هر کی یه گزاره
گفته است:
جمله درسته
-
@Rahman-Atafat در هر کی یه گزاره
گفته است:
جمله درسته
@Rahman-Atafat چرا
-
هر کی یه گرازه
-
گزاره
در انسان به هنگام التهاب بعضی از یاخته هایی که با تولید پیک های شیمیایی گویچه های سفید را به موضع اسیب هدایت میکنند از طریق گیرنده های متنوع دفاع اختصاصی خود به یاخته های هدف متصل می گردند.