هر کی یه گزاره![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=0f40260f8ee)
![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=0f40260f8ee)
-
سلام و درود
چرا جمله زیر غلطه؟؟(خیلی سبز غلط گرفته)
در دستگاه گردش خون انسان برخلاف دستگاه گردش مواد ملخ ،با ضربان قلب،خون با فشار به رگ های متصل به قلب وارد می شود. -
سلام و درود
در دستگاه گردش خون انسان برخلاف دستگاه گردش مواد ملخ ،با ضربان قلب،خون با فشار به رگ های متصل به قلب وارد می شود.Erfan Iranmanesh 1 ملخ خون ندارد تامام
-
Erfan Iranmanesh 1 ملخ خون ندارد تامام
@Rahman-Atafat منبع زیست شما چیه؟
-
@Rahman-Atafat منبع زیست شما چیه؟
Erfan Iranmanesh 1 اونم غلط داره؟
-
سلام و درود
در دستگاه گردش خون انسان برخلاف دستگاه گردش مواد ملخ ،با ضربان قلب،خون با فشار به رگ های متصل به قلب وارد می شود.Erfan Iranmanesh 1 ولی الان که نگاه میکنم جمله درستیه غلط نیست
-
Erfan Iranmanesh 1 ملخ خون ندارد تامام
@Rahman-Atafat در هر کی یه گزاره
گفته است:
جمله درسته
-
@Rahman-Atafat در هر کی یه گزاره
گفته است:
جمله درسته
@Rahman-Atafat چرا
-
هر کی یه گرازه
-
گزاره
در انسان به هنگام التهاب بعضی از یاخته هایی که با تولید پیک های شیمیایی گویچه های سفید را به موضع اسیب هدایت میکنند از طریق گیرنده های متنوع دفاع اختصاصی خود به یاخته های هدف متصل می گردند. -
King 0 در هر کی یه گزاره
گفته است:
گزاره
ممکن نیست مولکول هایی که در ساختار خود مونوساکارید دارند جزو کربوهیدرات ها نباشند.فکر کنم درسته
چون هرکی مونوساکارید داره خب پس جز کربوهیدرات ها هم هس دیگه ! -
King 0
غلط
نه ، اون هدایته !و ممنون میشم که جسارتن لطفا یه گزاره بگید وایسید که پاسخ داده بشه و بعد گزاره بعدی
یا میتونید چند تا گزاره رو یکجا بزارید
اینجوری به نظرم تاپیک کمک میشه ، البته بازم عرض میکنم ها جسارت نباشه -
ممکن نیست مولکول هایی که در ساختار خود مونوساکارید دارند جزو کربوهیدرات ها نباشند.
این غلطه چون ممکنه ! نوکلئوتید ها هم در ساختار خود قند ریبوز و یا دئو ریبوز دارند .
-
گزاره : در یک فرد سالم ،بافت پیوندی سست بر خلاف بافت پیوندی رشته ای می تواند بر روی سطحی نرین یاخته های زنده خود ،لایه ای غیر زنده داشته باشد
پرستو بابایی در هر کی یه گزاره
گفته است:
گزاره : در یک فرد سالم ،بافت پیوندی سست بر خلاف بافت پیوندی رشته ای می تواند بر روی سطحی نرین یاخته های زنده خود ،لایه ای غیر زنده داشته باشد
بچه ها اینو یادتون رفت ..
-
پرستو بابایی در هر کی یه گزاره
گفته است:
غلطه دیگ
درم پوست مثلا
بافت پیوندی رشته ایه ک روش غشا پایه قرار داره -
King 0 در هر کی یه گزاره
گفته است:
گزاره
ممکن نیست مولکول هایی که در ساختار خود مونوساکارید دارند جزو کربوهیدرات ها نباشند.فکر کنم درسته
چون هرکی مونوساکارید داره خب پس جز کربوهیدرات ها هم هس دیگه !