هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۸ آبان ۱۴۰۱، ۲۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
"دل نهادم به صبوری؛
که جز این چاره ندارم!" -
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه روز انار قاچ کردیم
۲ روزه دستم سیاهه -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا این پسره لاک زده
.
خاک تو سرت به توهم میگن مرد -
@haniehno قربانت تو کجایی؟
کلاسامون مجازیه 🥲نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@D-fateme-r من هم اکنون اردبیلم
از بهمن میرم تبریز
اه -
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Señorita این اگه گردو میشد چی میشد
-
سلام
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
داشتم کم کم بهش دلبسته میشدم اومد گفت گلوش پیش یه دختره گیر کرده
مثل این بود که یکی یه دفعه ای کنار گوشت پِخخ کنه و به خودت بیای
ما رو چه به عشق و عاشقی
رها بودنو عشق است -
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چسبیده به تخت
️
-
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار سلام خوبی
-
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-hmt ممنون خوبم
️
شما خوب هستین؟ -
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار شکر خدا میگذرونم
-
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-hmt خوب بگذره
-
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار انشالله
و همینطور برای شما -
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-hmt ممنون
️
-
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برای کپی کردن ایدیش وارد صفحه چت شدم
ناخواسته نگاهی انداختم و دیدم چندین ماهه هر چند وقت یکبار من پیام میدادم و همچین گفتگوی کوتاهی داشتیم
مزخرف بود کش دادن این پیام دادن ها
وقتی زنگ میزنی جوابی نمیگیری یا هر وقت پیام میدی درگیره و ...
نشونه تمایل به پایان رابطست
شاید اون ۶ سال مناسبترین بودیم برای هم و روزای خوبی داشتیم ولی دیگه نمیشه انکار کرد که دیگه پایان رابطه رسید و خب من اعتقادم بر اینه که اطرافیانم کم باشن ولی با کیفیت یعنی خب همونجور که اشیا و وسایل اطرافم رفع انباشتگی لازمن ادمای اطرافم و دوستانمم همینطور -
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پوففففف
-
ناخواسته نگاهی انداختم و دیدم چندین ماهه هر چند وقت یکبار من پیام میدادم و همچین گفتگوی کوتاهی داشتیم
شاید اون ۶ سال مناسبترین بودیم برای هم و روزای خوبی داشتیم ولی دیگه نمیشه انکار کرد که دیگه پایان رابطه رسید و خب من اعتقادم بر اینه که اطرافیانم کم باشن ولی با کیفیت یعنی خب همونجور که اشیا و وسایل اطرافم رفع انباشتگی لازمن ادمای اطرافم و دوستانمم همینطورنوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-hmt در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شاید اون ۶ سال مناسبترین بودیم برای هم و روزای خوبی داشتیم ولی دیگه نمیشه انکار کرد که دیگه پایان رابطه رسید و خب من اعتقادم بر اینه که اطرافیانم کم باشن ولی با کیفیت یعنی خب همونجور که اشیا و وسایل اطرافم رفع انباشتگی لازمن ادمای اطرافم و دوستانمم همینطورخیلی خیلی حق بود
ینی ی مدت نبودم کلا فهمیدم اونی ک پیام میداد اول خودم بودم و اون طرف اصن مهم نیس مرده ای یا زنده:))
خب بالاخره هر شروعی ی پایانی داره -
@m-hmt در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شاید اون ۶ سال مناسبترین بودیم برای هم و روزای خوبی داشتیم ولی دیگه نمیشه انکار کرد که دیگه پایان رابطه رسید و خب من اعتقادم بر اینه که اطرافیانم کم باشن ولی با کیفیت یعنی خب همونجور که اشیا و وسایل اطرافم رفع انباشتگی لازمن ادمای اطرافم و دوستانمم همینطورخیلی خیلی حق بود
ینی ی مدت نبودم کلا فهمیدم اونی ک پیام میداد اول خودم بودم و اون طرف اصن مهم نیس مرده ای یا زنده:))
خب بالاخره هر شروعی ی پایانی دارهنوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Arianaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب بالاخره هر شروعی ی پایانی دارهبرا همین از اون ب بعد دیگ خودم ب هیچکس اول پیام ندادم:))
-
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شایدم عادی باشه
آدم اینقد درگیر زندگی و چیزای دیگ میشه شاید وقت نمیکنه
نمیشم ی دل گرفت
هعی -
خب بالاخره هر شروعی ی پایانی دارهنوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Arianaa دقیقا هر سلامی یه خداحافظی هم داره
اون ادم یا وسیله اومده تو زندگیت به یه منظوری یه وظیفه یا رسالتی داشته که انجام داده بعد باید ازش تشکر کرد و خداحافظی کرد در غیر این صورت میشه انباشتگی و آشفتگی:)))
منم خوشحالم که یاد گرفتم ادمای زندگیمو مثل وسیله هامرفع انباشتگی کنم
حس سبکی داره