هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی داخل دانشگاه سیگار کشیدن هم زیادیه. یه ذره باید رعایت بشه.
-
@Arianaa تو دانشگاه ما هم کم مونده همه رو اخراج کنن رو همین موضوع. خدا این آزادی رو از دانشگاه آزاد نگیره
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهArian Abedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Arianaa تو دانشگاه ما هم کم مونده همه رو اخراج کنن رو همین موضوع. خدا این آزادی رو از دانشگاه آزاد نگیره
ایشالا
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه نکته خیلی جالب هم اینکه من اکثر همکلاسی های دوران دبیرستانمو تو دانشگاه آزاد دیدم. فکر کنم یدونه من تو جمعشون نبودم. منم ثبت نام کنم یه کلاس رو اختصاص میدن به ما.
-
یه نکته خیلی جالب هم اینکه من اکثر همکلاسی های دوران دبیرستانمو تو دانشگاه آزاد دیدم. فکر کنم یدونه من تو جمعشون نبودم. منم ثبت نام کنم یه کلاس رو اختصاص میدن به ما.
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهArian Abedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این خیلییی حق بود
منم هرروز میرم ی همکلاسیمو میبینم -
Arian Abedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این خیلییی حق بود
منم هرروز میرم ی همکلاسیمو میبینمنوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Arianaa ولی واقعا جای سمی بود. یه چیزایی از کلاسا و استادا بهم گفتن که ما یک درصدشم تو دانشگاه هنر نداریم.
-
@Arianaa ولی واقعا جای سمی بود. یه چیزایی از کلاسا و استادا بهم گفتن که ما یک درصدشم تو دانشگاه هنر نداریم.
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهArian Abedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Arianaa ولی واقعا جای سمی بود. یه چیزایی از کلاسا و استادا بهم گفتن که ما یک درصدشم تو دانشگاه هنر نداریم.
اره خودش کلا ی دنیای دیگست
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Arianaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اما هر روز خوشی تنگ غروبه هم داره
شبای سرد و سیاه صبح سپیدی هم داره -
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی اکثرا جنبه هیچی ندارن
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به کدامین دلیل؟
-
به کدامین دلیل؟
@ببرزخمی
کسی که گزارش زد میدونه به چه دلیل :)) -
به کدامین دلیل؟
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ببرزخمی به دلیل بی لیلی:)
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۳:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آرزو میشن خاطره هامون:)))))
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه خوابه نه یه رویا یه قایق روی موجها
....:)) -
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری بی لیلی؟
-
@امیرمسعود-جعفری بی لیلی؟
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ببرزخمی قدرت تخریب بالایی داشت جملهات
یه د جا انداختم -
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شده
اوضاع طوریه نداری حالِ خودتم اصاً نه
اونقد خسته ای ببُری نه اونقد انگیزه برا ادامه
هر روز میگی یه روز خوب یه روز دیگس
در میری از هرجا سر صدائه
مثل یه نمودارِ خطیه رَویَیت
دورتو نگاه میبینی هرکی یه وَری رفت
هر کدوم أ رفیقات یه حرکتی زد
اما تو هنوز ول معطلی
:))) -
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط خودغیرواقعی انجام شده
@امیرمسعود-جعفری باحال بود
لیلیت رفته؟
چون بی لیلی هستی؟ -
@امیرمسعود-جعفری باحال بود
لیلیت رفته؟
چون بی لیلی هستی؟نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ببرزخمی
به دلیل بی دلیلی
چقدر اون د مهم بود