Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. فیزیک
  4. دو گانگی در یگ سوال توسط سلاطین طلوعی و کازانیان
قانون لنز
د
این دم آخری کسی هس بتونه توضیح بده برام؟ خوندمش ولی یادم رفته میدونم ی تست رو حتمن داره @_-Reza-_ اگه توام کمک کنی ممنون میشم
فیزیک
تقسیم جریان
Hg L 0H
Topic thumbnail image
فیزیک
یه سوال خیلی خیلی کوچیک از دینامیک
Gharibe GomnamG
سلام نیروی جمع شدگی فنر رو خواستیم حساب کنیم طول ها جمع ولی باز شدگی رو خواستیم حساب کنیم کم میشن؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
فیزیک
فیزیک اتمی
Hg L 0H
Topic thumbnail image
فیزیک
سری فیزیک اتمی هسته ای قسمتn
Hg L 0H
Topic thumbnail image
فیزیک
بیاین فیزیک گگگگگگگگگگگگگگگگ
د
Topic thumbnail image
فیزیک
فیزیک
rahele ghazlikorR
Topic thumbnail image
فیزیک
آونگعلی
Hg L 0H
Topic thumbnail image
فیزیک
حفظیات مذخرف فیزیک
د
اخه فیزیکو چه به حفظیات کسی جزوه ای داره بشه سریع جمعش کرد ؟ لطفا بفرسته یا بگه خودمونم دان کنیم حداقل ی درصد مفت بگیریم
فیزیک
سرعت متوسط نوسانگر
wanderingW
Topic thumbnail image
فیزیک
فیزیک اتمی سوال401
Hg L 0H
Topic thumbnail image
فیزیک
بازتاب
د
Topic thumbnail image
فیزیک
چترباز دینامیک
د
سلام بچها من اینو اخرش نفهمیدم اگه کسی هست بتونه کامل توضیح بده با صدا ممنون میشم
فیزیک
فیزیک 10 / دما و گرما
لیلی_ل
Topic thumbnail image
فیزیک
اسانسور و فنر
AquaA
Topic thumbnail image
فیزیک
سینماتیک
د
Topic thumbnail image
فیزیک
نیروی مغناطیسی وارد بر بار متحرک در میدان مغناطیسی
HakoH
یک باریکه الکترون در راستای افقی به سوی شما می اید و در اثر عبور از یک میدان مغناطیسی به سمت راست شما منحرف می شود میدان مغناطیسی در کدام جهت است؟ جواب:پایین به بالا @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
فیزیک
مغناطیس|قطب شناسی
HakoH
اگه به ما دو قطب داده بشه و فقط بر یکیشون یه میدان وارد باشه و اون رو aبنامیم و بر دومین قطب هیچ نیرویی وارد نشه..الان در مورد قطب های این اهن ربا چی میتونیم بگیم چون بر aوارد میشه پس sهستش ولی درمورد اون یکی قطب چی میشه گفت؟میشه گفت ممکن اهن ربا باشه @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
فیزیک
شکست
AquaA
Topic thumbnail image
فیزیک
فیزیک اتمی رشته تجربی
سونیا محمدپورس
Topic thumbnail image
فیزیک

دو گانگی در یگ سوال توسط سلاطین طلوعی و کازانیان

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل شده فیزیک
60 دیدگاه‌ها 11 کاربران 763 بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • outsiderO outsider

@Scientist-20
    دقیقا علت همین رو توضیح دادم ولی خب ظاهرا واضح نبوده. فرض کنید نیروی اولی رو زمانی وارد کردید که جسم درحال سکون بود. نیروی دوم زمانی وارد شده که جسم در حال حرکت با شتاب بوده(یعنی جسم در حال حرکت بوده بعد نیرو وارد شده) و این نیرو برای متوقف کردن جسم کافی نبوده.
    photo_2022-11-10_11-23-20.jpg
    پس چون در حالت 2 سوال(حرکت با سرعت ثابت) نیرو بزرگتر از F1 بوده دلیل نمیشه ساکن باشه چون نیرو در حالت 2 بزرگتر از "F نیست.

باز هم بهتره منتظر نظر خودشون باشید. اگر هم بخشی از چیزی که گفتم به نظرتون غلط هست نظرتون رو بگید ، این تنها چیزی بود که به ذهنم رسید تا نشون بدیم سوال غلط نیست. خودم باز هم فرصت کنم یه بار دیگه بررسی میکنم.

R آفلاین
    R آفلاین
    Rahman Aa
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Matin 2 همین تستی که آقای کازانیان حل کردن آقای طلوعی هم حلش کرد و باز هم جواب های متفاوت بدس اومد

بترسید از آنچه نمیترسید( همین و بس) 🏴‍☠️🔱👑

outsiderO 1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • R Rahman Aa

Matin 2 همین تستی که آقای کازانیان حل کردن آقای طلوعی هم حلش کرد و باز هم جواب های متفاوت بدس اومد

outsiderO آفلاین
      outsiderO آفلاین
      outsider
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط outsider انجام شده

@Rahman-Atafat
      متوجه نمیشم یعنی ازشون در مورد جواب های متفاوتشون پرسیدید و دوباره جواب های هر دو استاد متفاوت بود ؟!!!

R 1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • outsiderO outsider

@Rahman-Atafat
        متوجه نمیشم یعنی ازشون در مورد جواب های متفاوتشون پرسیدید و دوباره جواب های هر دو استاد متفاوت بود ؟!!!

R آفلاین
        R آفلاین
        Rahman Aa

Matin 2 خیر

R outsiderO 2 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • outsiderO outsider

@Scientist-20
          دقیقا علت همین رو توضیح دادم ولی خب ظاهرا واضح نبوده. فرض کنید نیروی اولی رو زمانی وارد کردید که جسم درحال سکون بود. نیروی دوم زمانی وارد شده که جسم در حال حرکت با شتاب بوده(یعنی جسم در حال حرکت بوده بعد نیرو وارد شده) و این نیرو برای متوقف کردن جسم کافی نبوده.
          photo_2022-11-10_11-23-20.jpg
          پس چون در حالت 2 سوال(حرکت با سرعت ثابت) نیرو بزرگتر از F1 بوده دلیل نمیشه ساکن باشه چون نیرو در حالت 2 بزرگتر از "F نیست.

باز هم بهتره منتظر نظر خودشون باشید. اگر هم بخشی از چیزی که گفتم به نظرتون غلط هست نظرتون رو بگید ، این تنها چیزی بود که به ذهنم رسید تا نشون بدیم سوال غلط نیست. خودم باز هم فرصت کنم یه بار دیگه بررسی میکنم.

SchrodingerS آفلاین
          SchrodingerS آفلاین
          Schrodinger

Matin 2
          متین اگه درست متوجه شده باشم فرضت اینطور بوده که fsmax با mg برابر بوده و fk هم از mg بیشتر هست
          یعنی fk از fsmax بیشتره
          درسته؟
          اما کنکور تو کلید زده این دو تا با هم برابرن...

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • R Rahman Aa

Matin 2 خیر

R آفلاین
            R آفلاین
            Rahman Aa

@Rahman-Atafat همین سوال که آقای کازرانیان حلش کرده آقای طلوعی هم حلش کرد تو تست 53 و بازم جوابا متفاوت بود

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • R Rahman Aa

Matin 2 خیر

outsiderO آفلاین
              outsiderO آفلاین
              outsider

@Rahman-Atafat
              خب پس منتظر باشید ان شا ا... خود اساتید جواب میدن بعد قطعی مشخص میشه دیگه.

@Scientist-20 در دو گانگی در یگ سوال توسط سلاطین طلوعی و کازانیان گفته است:

درسته؟

نه باهم برابرن ... ببینید چیزی که فرستادم رو متوجه نشدید پس خودتون هم بنویسید بهتر متوجه میشید چون اینطوری توضیح دادن و رسوندن منظور واقعا سخته (از طریق فضا مجازی)

من اصلا حل سوال رو نفرستادم فقط داشتم اثبات میکردم اگر نیروی F2>F1 باشه دلیل بر این نیست که ساکن بمونه چون یکی به جسم ساکن وارد شده و یکی به جسم متحرک خب اصطکاک این دو جسم فرق داره یکی ایستایی هست یکی جنبشی ...

اون جایی که گفتم fk > mg فقط داشتم میگفتم چه نیرویی لازم هست که این جسم متوقف بشه چون برای توقف Fnet باید خلاف جهت حرکت بشه دیگه.

خودتون یک بار همین که نوشتم رو برای خودتون بنویسید اگر جایش به نظرتون ابهام داشت یا غلط بود بهم بگید تا ببینم ...

پس چیزی که من نوشتم حل سوال نیست فقط اثبات اینه که F2 میتونه بزرگ تر از F1 باشه و جسم حرکت کنه به شرط این که از "F کوچکتر باشه ...

SchrodingerS 1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • outsiderO outsider

@Rahman-Atafat
                خب پس منتظر باشید ان شا ا... خود اساتید جواب میدن بعد قطعی مشخص میشه دیگه.

درسته؟

نه باهم برابرن ... ببینید چیزی که فرستادم رو متوجه نشدید پس خودتون هم بنویسید بهتر متوجه میشید چون اینطوری توضیح دادن و رسوندن منظور واقعا سخته (از طریق فضا مجازی)

من اصلا حل سوال رو نفرستادم فقط داشتم اثبات میکردم اگر نیروی F2>F1 باشه دلیل بر این نیست که ساکن بمونه چون یکی به جسم ساکن وارد شده و یکی به جسم متحرک خب اصطکاک این دو جسم فرق داره یکی ایستایی هست یکی جنبشی ...

اون جایی که گفتم fk > mg فقط داشتم میگفتم چه نیرویی لازم هست که این جسم متوقف بشه چون برای توقف Fnet باید خلاف جهت حرکت بشه دیگه.

خودتون یک بار همین که نوشتم رو برای خودتون بنویسید اگر جایش به نظرتون ابهام داشت یا غلط بود بهم بگید تا ببینم ...

پس چیزی که من نوشتم حل سوال نیست فقط اثبات اینه که F2 میتونه بزرگ تر از F1 باشه و جسم حرکت کنه به شرط این که از "F کوچکتر باشه ...

SchrodingerS آفلاین
                SchrodingerS آفلاین
                Schrodinger
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Schrodinger انجام شده

Matin 2
                یک سوال
                جسم در حالت اول ساکن و در حالت دوم متحرک با سرعت ثابت هست
                و در هر دو حالت چهار نیروی متوازن به جسم وارد میشه که دو تاش(وزن و اصطکاک) در هر دو حالت یکسانن.

الان سوال من اینه که چطور میشه از حالت اول به حالت دوم رسید؟ ( بدون ریاضیات بگو)
                چون اگه بخوای یک نیروی خالص وارد کنی به جسم اول، جسم شتاب میگیره.
                اگه بخوای نیروی غیر خالص وارد کنی، جسم همچنان ساکنه.

اگه میتونی همینطور نوشتاری توضیح مختصر بدی ممنونت میشم، وگرنه نیازی نیست به ریاضی وار نوشتن چون تو کَتَم نمیره 😁

در ضمن یه سوال نوشتم تو یه تاپیک فیزیک
                اونم وقت کردی یه نگا بنداز

SchrodingerS outsiderO 2 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • SchrodingerS Schrodinger

Matin 2
                  یک سوال
                  و در هر دو حالت چهار نیروی متوازن به جسم وارد میشه که دو تاش(وزن و اصطکاک) در هر دو حالت یکسانن.

الان سوال من اینه که چطور میشه از حالت اول به حالت دوم رسید؟ ( بدون ریاضیات بگو)

اگه میتونی همینطور نوشتاری توضیح مختصر بدی ممنونت میشم، وگرنه نیازی نیست به ریاضی وار نوشتن چون تو کَتَم نمیره 😁

SchrodingerS آفلاین
                  SchrodingerS آفلاین
                  Schrodinger

رک تر بخوام بگم منظورمو
                  بالاخره تو یا باید نیروی خالص وارد کنی یا نیروی غیر خالص
                  غیر این دو تا راه که راهی نیست؟ مثلا چیکار میخوای بکنی؟ نیرو یا خالصه یا غیر خالص دیگه حالت دیگه ای نداره که... و تو این دو حالت هم به جایی نمیرسیم

R 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1

رک تر بخوام بگم منظورمو
                    بالاخره تو یا باید نیروی خالص وارد کنی یا نیروی غیر خالص
                    غیر این دو تا راه که راهی نیست؟ مثلا چیکار میخوای بکنی؟ نیرو یا خالصه یا غیر خالص دیگه حالت دیگه ای نداره که... و تو این دو حالت هم به جایی نمیرسیم

R آفلاین
                    R آفلاین
                    Rahman Aa

@Scientist-20 من یه غلطی کردم این سوال پرسیدم 😁 😁 بیخیالش شیم سلاطین جواب میدن بلا خره

0
                    • R Rahman Aa

@Scientist-20 من یه غلطی کردم این سوال پرسیدم 😁 😁 بیخیالش شیم سلاطین جواب میدن بلا خره

SchrodingerS آفلاین
                      SchrodingerS آفلاین
                      Schrodinger

@Rahman-Atafat
                      دیگه اصلا شما مطرح نیستی این سوال به جایی نرسه باید بریم یقه طراح کنکورو بگیریم😅
                      سلاطین فکر کنم اگر تمایل به جواب دادن داشتن تا الان داده بودن...

outsiderO R 2 پاسخ آخرین پاسخ
                      1

Matin 2
                        یک سوال

outsiderO آفلاین
                        outsiderO آفلاین
                        outsider

اگه میتونی همینطور نوشتاری توضیح مختصر بدی ممنونت میشم، وگرنه نیازی نیست به ریاضی وار نوشتن چون تو کَتَم نمیره

خب من اصلا از ریاضیات خاصی استفاده نکردم این هایی که نوشتم برای نیرو ها بود.

خب باید بهش نیرو خالص وارد بشه در غیر این صورت اصلا حرکت نمیکنه !!!
                        فرض کنید بهش نیرو خالص وارد شد و حرکت کرد ... حالا بعد این که این نیرو خالص بهش وارد شد و حرکت کرد نیرو F2 در سوال بهش طوری اثر کرده که برآیند نیرو ها 0 شده و حرکتش شده یکنواخت ....

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0

@Rahman-Atafat
                          دیگه اصلا شما مطرح نیستی این سوال به جایی نرسه باید بریم یقه طراح کنکورو بگیریم😅

outsiderO آفلاین
                          outsiderO آفلاین
                          outsider

@Scientist-20
                          اگر جوابی دریافت نشد و پاسخ من هم قانع کننده نبود شاید در هفته آینده بتونم از استاد فیزیک بپرسم.
                          اساتید فیزیک دانشگاه رو که قبول دارید دیگه 🙂

چشم تا عصر ...

0

@Rahman-Atafat

R آفلاین
                            R آفلاین
                            Rahman Aa

@Scientist-20 میدونی گیر من کجاس من میگم جسمس که در آستانه حرکت باشد اون اف ما کمترین نیروی بوده که ما به جسم وارد کردیم تا جسم حرکت نکنه خوب اگر اگر جسم بخواد حرکت کنه اون وقت میزان اف که ما در حالت دوم به جسم دادیم قطعا باید کمتر یا مساوی اف قبلی باشه تا حرکت رخ دهد اگرم حرکت رخ بده چرا سرعت ثابت اگرم سرعت ثابت بخواد رخ بده به این نتیجه میرسیم که اف اول و دوم یکی بودن و باید ضرایب اصطکاکی هم یکی باشه که این جوری نیس طبق سوال پس این فرض که اف دو با یک برابر هست رد میشه اما حالت دوم اینه که جسم اول شتاب دار رفته بعد سرعت ثابت رفته اگرم این جور باشه اف دو کمتر از اف یک هست تا جسم بتونه حرکت کنه بیشتر که نمیشه باشه جسم حرکت نمیکنه مساویشم نمیشه باشه اگراین جورشه قبلا با فرض بالا رد کردمش پس مشکل اینجا چیه نمیدونم منم میگم که روش استاد کازرانین درسته ولی دوباره میبینم استاد طلوعی هم بد نمیگه که مثل ... موندیم تو گل

0
                            • R Rahman Aa

@Scientist-20 میدونی گیر من کجاس من میگم جسمس که در آستانه حرکت باشد اون اف ما کمترین نیروی بوده که ما به جسم وارد کردیم تا جسم حرکت نکنه خوب اگر اگر جسم بخواد حرکت کنه اون وقت میزان اف که ما در حالت دوم به جسم دادیم قطعا باید کمتر یا مساوی اف قبلی باشه تا حرکت رخ دهد اگرم حرکت رخ بده چرا سرعت ثابت اگرم سرعت ثابت بخواد رخ بده به این نتیجه میرسیم که اف اول و دوم یکی بودن و باید ضرایب اصطکاکی هم یکی باشه که این جوری نیس طبق سوال پس این فرض که اف دو با یک برابر هست رد میشه اما حالت دوم اینه که جسم اول شتاب دار رفته بعد سرعت ثابت رفته اگرم این جور باشه اف دو کمتر از اف یک هست تا جسم بتونه حرکت کنه بیشتر که نمیشه باشه جسم حرکت نمیکنه مساویشم نمیشه باشه اگراین جورشه قبلا با فرض بالا رد کردمش پس مشکل اینجا چیه نمیدونم منم میگم که روش استاد کازرانین درسته ولی دوباره میبینم استاد طلوعی هم بد نمیگه که مثل ... موندیم تو گل

SchrodingerS آفلاین
                              SchrodingerS آفلاین
                              Schrodinger

@Rahman-Atafat
                              ممنون ازت که این سوال رو گذاشتی
                              من اشتباهم رو فهمیدم کجاست
                              حل آقای طلوعی درسته...بنظرم بحث مختومه اس...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • outsiderO outsider

@Scientist-20
                                اگر جوابی دریافت نشد و پاسخ من هم قانع کننده نبود شاید در هفته آینده بتونم از استاد فیزیک بپرسم.
                                اساتید فیزیک دانشگاه رو که قبول دارید دیگه 🙂

چشم تا عصر ...

SchrodingerS آفلاین
                                SchrodingerS آفلاین
                                Schrodinger

Matin 2
                                مرسی از وقتی که گذاشتی
                                حرفات رو الان فهمیدم یه نفر برام توضیح داد...اشتباهم رو متوجه شدم...

outsiderO 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • SchrodingerS آفلاین
                                  SchrodingerS آفلاین
                                  Schrodinger

حس بدیه وقتی فکر میکنی همه چیو بلدی یهو یکه میخوری 🙂
                                  ولی خب...
                                  حتی اینیشتین هم تو مناظره با بور خیلی وقتا کم میاورد...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1

Matin 2
                                    مرسی از وقتی که گذاشتی

outsiderO آفلاین
                                    outsiderO آفلاین
                                    outsider

مرسی از وقتی که گذاشتی

خواهش میکنم ، موفق باشید.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • R Rahman Aa

Annotation 2022-11-06 190122.png Annotation 2022-11-06 190214.png بچه ها یک سوال کاملا یکسان با دو جواب متفاوت من خودم با استاد کازرانیان موافقم وجالبه که استاد طلوعی یک سوال رو قبل همین سوال حل کردن که تو اون سوال یه چیزی گفتن که کاملا تو این سوال بلعکس شد شما نظری ندارین

Arshia YazdianA آفلاین
                                      Arshia YazdianA آفلاین
                                      Arshia Yazdian

@Rahman-Atafat در دو گانگی در یگ سوال توسط سلاطین طلوعی و کازانیان گفته است:

Annotation 2022-11-06 190122.png Annotation 2022-11-06 190214.png بچه ها یک سوال کاملا یکسان با دو جواب متفاوت من خودم با استاد کازرانیان موافقم وجالبه که استاد طلوعی یک سوال رو قبل همین سوال حل کردن که تو اون سوال یه چیزی گفتن که کاملا تو این سوال بلعکس شد شما نظری ندارین

سلام!
                                      همونطور که میدونید، بین جسم ساکن و جسمی که با سرعت ثابت حرکت می‌کند، هیچ تفاوت بنیادی وجود ندارد، چون در هر دو حالت شتاب حرکت صفر است و نیروی محرک با نیروی مقاوم برابر است که در شکل اول کاملا توضیحات واضح و صحیح است.

از جفا تا او چهار انگشت بود

از وفا تا عهد صد فرسنگ داشت

Kourosh MousaviK 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • R Rahman Aa has marked this topic as solved on
                                      • outsiderO outsider این تاپیک را در ارجاع داد
                                      • Kourosh MousaviK آفلاین
                                        Kourosh MousaviK آفلاین
                                        Kourosh Mousavi
                                        فارغ التحصیلان آلاء

این سوال https://forum.alaatv.com/post/2894670 اینجا هم هستش که جواب دارم
                                        https://forum.alaatv.com/post/2894882

"?How did u feel" +
                                        ".I didn't feel anything"

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • Arshia YazdianA Arshia Yazdian

@Rahman-Atafat در دو گانگی در یگ سوال توسط سلاطین طلوعی و کازانیان گفته است:

سلام!
                                          همونطور که میدونید، بین جسم ساکن و جسمی که با سرعت ثابت حرکت می‌کند، هیچ تفاوت بنیادی وجود ندارد، چون در هر دو حالت شتاب حرکت صفر است و نیروی محرک با نیروی مقاوم برابر است که در شکل اول کاملا توضیحات واضح و صحیح است.

Kourosh MousaviK آفلاین
                                          Kourosh MousaviK آفلاین
                                          Kourosh Mousavi
                                          فارغ التحصیلان آلاء

Arshia Yazdian
                                          Your browser does not support the audio element.
                                          https___haygot.s3.amazonaws.com_443_cheatsheet_29863_f2a76cda536a4e6c82a00d8d0f208ab8.png

"?How did u feel" +
                                          ".I didn't feel anything"

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه