هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@دختر-بهار
مرسی همچنین🥰 -
@دختر-بهار
اهان من دی ماهم یکم برنااامش نجومیه -
@دختر-بهار
عاره برا همون در حد توان میرسونم -
ولی کل گزینه دو ی طرف بانک سوالش ی طرف مخصوصا بروزرسانی کردن عالی شده
-
تو بهترین معلم دنیا میشی اگ کاری کنی ک دانش اموزا بجای اینکه بخاطر ی امتحان زنده ب گور شن بفهمن امتحان چیزی جز سنجش اموخته ها نیس پس چیزی برا ترس و استرس وجود نداره @Hamid-s
Michael Vey
لطف و محبت داری
چند تا کار واقعا دلم میخواد تو مدرسه اجرایی کنم
یکیش امتحانا هست
که بدون مراقب باشه چون واقعیتش اینا دکتر مهندس وکیل و معلم ومسئول ... آینده ان اگر اینجا یاد بگیرن که تقلب نکنن مطمئنا تو آینده هم سعی میکنن کاراشون رو به نحو احسن انجام بدن بزار با پول مثال بزنم بهتر متوجه شیم مثلا فرض کنیم یکی معلم میشه فردا روزی هر سال ۳۰ نفر بهش میسپارن پول یه انسان ۶۰۰ میلیونه میشه ۱۸ میلیارد سرمایه در واقع ۱۸میلیارد سرمایه بهش میسپارند تو سال
یکیشم هنره
هنر همون بچگی هست
کاملا غلطه بزرگ شدی کنار درس هنر رو هم ادامه بده -
@دختر-بهار
قشنگ میشه اونجا زندگی کرد -
ولی من 12 ام لذت تقلبو فهمیدم
کاش زودتر میفهمیدم -
Michael Vey منم گزینه دوعم
اما انلاینم
بخدا حضوری خیلی بهتره
من مجازی حواسم بیشتر پرت میشه بی دقتی میکنم
اما حضوری و آنلاین نه زیاد@دختر-بهار اره منم انلاین بودم تاحالا.. ولی بابام گفته اینسریو حضوری برم.. برا همین خییلی بیشتر استرس دارم
اگ انلاین بود احتمالا یسری درسارو میزاشتم برا فردا ولی الان نمشههه هقق -
@Soniaaa ولی خدایی خیلی بده ک رتبه کنکور و دانشگاه و اینارو نمیده... این ویژگیش عااالی بود ک الان میگن چون اولین ساله نمتونیم رتبه بدیم گگگگگگ
-
حیف شد
چمیدونم شایدم نشد -
@Arianaa
گگگگ مگه برا دهن کجی نبود!؟
زراااااا
چطوری حاجی
آهنگه رو که روش ریپلای زدی برو سرچ کن ریمیکسش خفنهههه -
Michael Vey
لطف و محبت داری
چند تا کار واقعا دلم میخواد تو مدرسه اجرایی کنم
یکیش امتحانا هست
که بدون مراقب باشه چون واقعیتش اینا دکتر مهندس وکیل و معلم ومسئول ... آینده ان اگر اینجا یاد بگیرن که تقلب نکنن مطمئنا تو آینده هم سعی میکنن کاراشون رو به نحو احسن انجام بدن بزار با پول مثال بزنم بهتر متوجه شیم مثلا فرض کنیم یکی معلم میشه فردا روزی هر سال ۳۰ نفر بهش میسپارن پول یه انسان ۶۰۰ میلیونه میشه ۱۸ میلیارد سرمایه در واقع ۱۸میلیارد سرمایه بهش میسپارند تو سال
یکیشم هنره
هنر همون بچگی هست
کاملا غلطه بزرگ شدی کنار درس هنر رو هم ادامه بده@Hamid-s دقیقا.. یکی از غم انگیز ترین چیزا برام این بود ک وارد دبیرستان شدم و دیدم هنر نداریم:>
و حتی الانم ک دارم برا شیراز قشنگم میخونم.. هدفم اینه ک رتبم خوب بشه و برام ی لپ تاپ لمسی با قلم برام بخرن:****> تا بتونم دیجیتال ارتیست بشم و بزنم تو کار مانگا و مانهوا -
خب شیمی تموم شد.. بریم فیزییک
-
این بغض بیصاحب چرا
از تو ندارد پیروی؟!