هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Hamid-s دقیقا.. یکی از غم انگیز ترین چیزا برام این بود ک وارد دبیرستان شدم و دیدم هنر نداریم:>
و حتی الانم ک دارم برا شیراز قشنگم میخونم.. هدفم اینه ک رتبم خوب بشه و برام ی لپ تاپ لمسی با قلم برام بخرن:****> تا بتونم دیجیتال ارتیست بشم و بزنم تو کار مانگا و مانهواMichael Vey دیجیتااللل آرتتتتت🥲🥲🥲🥲🥲
-
@Hamid-s دقیقا.. یکی از غم انگیز ترین چیزا برام این بود ک وارد دبیرستان شدم و دیدم هنر نداریم:>
و حتی الانم ک دارم برا شیراز قشنگم میخونم.. هدفم اینه ک رتبم خوب بشه و برام ی لپ تاپ لمسی با قلم برام بخرن:****> تا بتونم دیجیتال ارتیست بشم و بزنم تو کار مانگا و مانهواMichael Vey من واقعا نه سال عذاب کشیدم سر زنگای هنر چون واقعا یه بی استعداد به درد نخور بودم و هستم در زمینه هنر،صرفن هنرو دوستش دارم ولی هیچی نیستممم توش🥲
-
Michael Vey من واقعا نه سال عذاب کشیدم سر زنگای هنر چون واقعا یه بی استعداد به درد نخور بودم و هستم در زمینه هنر،صرفن هنرو دوستش دارم ولی هیچی نیستممم توش🥲
@It-s-marya
من تمرینای ریاضی بچه هارو مینوشتم برام نقاشی بکشن نه اینک بلد نبودم چون دوس نداشتم -
منم
با مداد رنگی خیلی بد رنگ می کردم
ابتدایی که بهم می گفتن یکم پرنگ تر رنگ کنی چیزی نمیشه هااراهنماییم بچه ها می گفتن بچه ها کوچیک (حالا ابتدای یا مهد
از تو بهتر رنگ می کنند.
اووم ولی نمی دونم دقیقا چرا شاید برای اینکه سر کلاس ها فقط می خواستم اون کاره رنگ شه بره
خوب باهاشون ور نمی رفتم
حالا اگر گواش بود
مگه دست بردار بودم با اینکه در دسرش بیشتر و ریخت پاش داره
ولی با ذوق و صبر انجام می دادم کار با گواش رویا طراحی اگر بود.
کار ها ظریف رو دوست داشتم ولی مداد رنگ رو نمی دونم چرا درست انجام نمی دادم. -
Michael Vey هلو
@It-s-marya هاااااییییی
-
Michael Vey دیجیتااللل آرتتتتت🥲🥲🥲🥲🥲
@It-s-marya جان منه......
-
منم
ابتدایی که بهم می گفتن یکم پرنگ تر رنگ کنی چیزی نمیشه هااراهنماییم بچه ها می گفتن بچه ها کوچیک (حالا ابتدای یا مهد
از تو بهتر رنگ می کنند.
اووم ولی نمی دونم دقیقا چرا شاید برای اینکه سر کلاس ها فقط می خواستم اون کاره رنگ شه بره
خوب باهاشون ور نمی رفتم
حالا اگر گواش بود
کار ها ظریف رو دوست داشتم ولی مداد رنگ رو نمی دونم چرا درست انجام نمی دادم.@jahad-128
نه من هم خوب رنگ میکردم هم خوب نقاشی میکشیدم
هم خوشنویسی میکردم
نمیدونم فازم چی بود حس میکردم وقتمو میگیره -
تو خاطره ها م از اون مدرسه
موند که یکی از دانش آموز ها
انقدر پر رنگ رنگ می کرد و نقاشی می کرد
که مداد ها ش کوچیک می شدناون وقت مداد رنگی هایی من با اول سال زیاد فرقی نداشتند
هنوزم مداد رنگ ی های سال ها قبل رو دارم شایدم بعضیاشون برای سال های اخر دبستانم باشننمی دونم
از تو رنگ ها م یادمه با ابی کم رنگ ور می رفتم
از کم رنگ خوشم می سود همیشه ملایم. و کم رنگ
همین که مشخص بشه صفحه سفید نیس برام کافی بود -
Michael Vey من واقعا نه سال عذاب کشیدم سر زنگای هنر چون واقعا یه بی استعداد به درد نخور بودم و هستم در زمینه هنر،صرفن هنرو دوستش دارم ولی هیچی نیستممم توش🥲
@It-s-marya هققق.. ولی خدایی هنر مخصوصا نقاشی تمام وجود منه.. هعی
-
Arian Abedi برای اموزش مانگا شما کتاب یا فیلم یا هر چیز خاصی دارین؟ من خیییلی دنبال همچین چیزیممم
Michael Vey استادا همه میگن یوتیوب
-
منم
از تو بهتر رنگ می کنند.
خوب باهاشون ور نمی رفتم
حالا اگر گواش بود
کار ها ظریف رو دوست داشتم ولی مداد رنگ رو نمی دونم چرا درست انجام نمی دادم.@jahad-128 منممم هنوزم ک هنوزه خوب رنگ نمیکنممم
-
Arian Abedi ی چن تا خوبشو میتونی برام بفرستیی پلیییزززززززززلتلذسسلتنسیملسیلذمن
-
@jahad-128
نه من هم خوب رنگ میکردم هم خوب نقاشی میکشیدم
هم خوشنویسی میکردم
نمیدونم فازم چی بود حس میکردم وقتمو میگیره@Soniaaa
اره بعضی از زنگ های هنر همین طور بود واقعا
حس خشک و بی روحی داشتولی بعضیاش برام خوب بود
اونایی که خسته کننده تر پر مشغله بودندنبال شر بودم یک چی بشه به سختی در بیاد هی خراب بشه دوباره تلاش کنم
همه جا رنگی کنم لباس و..
-
@It-s-marya
من تمرینای ریاضی بچه هارو مینوشتم برام نقاشی بکشن نه اینک بلد نبودم چون دوس نداشتم@Soniaaa هنوزم همین سیستمه. بچه ها میدن دانشجوهای طراحی و نقاشی اتود هارو میزنن
-
Arian Abedi کلا چ منابعی در زمینه نقاشی و طراحی دارین
-
Arian Abedi ی چن تا خوبشو میتونی برام بفرستیی پلیییزززززززززلتلذسسلتنسیملسیلذمن
Michael Vey چشم، هروقت وی پی ان وصل شه میفرستم.
-
Arian Abedi کلا چ منابعی در زمینه نقاشی و طراحی دارین
Michael Vey دوتا کتاب درسیه برا ما، طراحی (1) و طراحی (2). نقاشی نداریم، و طراحی های ما مقدماتی ان.
-
Michael Vey چشم، هروقت وی پی ان وصل شه میفرستم.
Arian Abedi مرررررررررررسییییی
-
Michael Vey دوتا کتاب درسیه برا ما، طراحی (1) و طراحی (2). نقاشی نداریم، و طراحی های ما مقدماتی ان.
Arian Abedi اینارو از کجا میشه تهیه کرد؟
-
Arian Abedi اینارو از کجا میشه تهیه کرد؟
Michael Vey شنبه برم دانشگاه پی دی اف رو از یکی از استادا میگیرم میفرستم.