زیست
-
Reza Dolatsha چرا وقتی که یکی ازم تشکر میکنه فک میکنم نفهمیده دقیقا چی گفتم ولی داره تشکر میکنه واعا این احساس بدی من دارم
ولی اگر مشکل داشتی بازم بپرسا درنگ نکن
@Rahman-Atafat من به حس ششمت نمره ۲۰ میدم
-
Reza Dolatsha
نگو نفهمیدب؟؟؟؟ -
-
لنتی سه تا ویس دادم آخه
-
Reza Dolatsha
نگو نفهمیدب؟؟؟؟ -
@Homayoun-Shajarian فهمیدم بخرما شما دیگ ویس ندید خجالت زده شدم
-
@Homayoun-Shajarian فهمیدم بخرما شما دیگ ویس ندید خجالت زده شدم
Reza Dolatsha
نه حالا اینا که شوخیه
دقیقا کجاشو نفهمیدی؟ -
@Rahman-Atafat قبلش خودم آب شدم پودر چیه
-
@Homayoun-Shajarian
لایکم میکنن حاجی -
Reza Dolatsha
نه حالا اینا که شوخیه
دقیقا کجاشو نفهمیدی؟@Soniaaa شما برین به درساتون برسید اینطور وقت تلف میشه من خودم الان یه فیلم آموزشی ببینم اوکی میشم به اندازه کافی وقتتون گرفتم
-
@Soniaaa شما برین به درساتون برسید اینطور وقت تلف میشه من خودم الان یه فیلم آموزشی ببینم اوکی میشم به اندازه کافی وقتتون گرفتم
Reza Dolatsha
اون کیو ار کدارو پایین عکسشو فرستادند خواستی ببین -
Reza Dolatsha
اون کیو ار کدارو پایین عکسشو فرستادند خواستی ببین@Soniaaa چشم حتما میبینمشون اسکرین گرفتم ...
-
سلام بچه ها صبحتون بخیر
من متوجه رابطه بین آلل ها شدم ولی فقط یک چیز رو درک نمیکنم اگه براتون مقدوره توضیح بدینمثلا این یکی از فیلم های آقای ذبحی هست که میگه اگه در رابطه بارز نهفتگی داشته باشیم ... RR , Rr,rr ...
من مشکلم اینه که چرا وقتی بین RR و rr رابطهی بارز نهفتگی وجود نداره ولی با این حال باید اینا رو بنویسیم
دیروز هم سونیا خانم که اومدن رابطه ی بین B و O رو نوشتن ، با اینکه بین BB یا OO رابطه بارز نهفتگی وجود نداشت اما قبلش نوشته بودن ...
ببخشید خیلی اذیتتون کردم -
سلام بچه ها صبحتون بخیر
من متوجه رابطه بین آلل ها شدم ولی فقط یک چیز رو درک نمیکنم اگه براتون مقدوره توضیح بدینمثلا این یکی از فیلم های آقای ذبحی هست که میگه اگه در رابطه بارز نهفتگی داشته باشیم ... RR , Rr,rr ...
من مشکلم اینه که چرا وقتی بین RR و rr رابطهی بارز نهفتگی وجود نداره ولی با این حال باید اینا رو بنویسیم
دیروز هم سونیا خانم که اومدن رابطه ی بین B و O رو نوشتن ، با اینکه بین BB یا OO رابطه بارز نهفتگی وجود نداشت اما قبلش نوشته بودن ...
ببخشید خیلی اذیتتون کردمReza Dolatsha
@Rahman-Atafat میشه توضیح بدین 🥲 -
سلام بچه ها صبحتون بخیر
ببخشید خیلی اذیتتون کردمReza Dolatsha خوب دلیلش اینه که این ژنوتیپ هست دیگه rr میشه r هیچ رابطه ای هم بینشون نیست ژنوتیپ نوشتن ربطی باه روابط آللی نداره که