هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@رز-سرخ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اهورا ممنون
امیدوارم که حالتون خوب باشه
دختر بهارخوبییی؟
خداروشکر الان حالم خوبه از نظر جسمی
از نظر روحی هم که خب مثل بقیه ایرانیا تو این روزا :)اهورا ممنون بد نیستم
شکر داره بنظرم:)
آره شرایط بدیه بخصوص هم که امروز نشستم فکر کردم علت این چند روز درس نخوندم از این ماجرا هاست
چهارشنبه بود فکر کنم اتفاق وحشتناکی افتاد حداقل از نظر من خیلی ترسیدم از اون روز به بعد یه کلمه هم نتونستم درس بخونم:) -
من یه لیستی دارم از تولد ها
تولد همه رو که تونستم تا یه زمانی نوشتم (خیلی وقته اضافه نکردم) چه اونایی که در حد چند بار بوده صحبتمون چه اونایی که دوست صمیمیمن چه اونایی که رفتن رو نوشتم
هر ماه اولش نگاه میکنم که فلان روز رو به فلان نفر تبریک میگم بعد تا آخر ماه بعد یادم میره با اینکه جلو چشامه بعد ماه دیگه و همین ماجرا -
خودغیرواقعی
میزاری خود واقعی؟@Soniaaa نه اسم واقعیمو
-
اهورا ممنون بد نیستم
آره شرایط بدیه بخصوص هم که امروز نشستم فکر کردم علت این چند روز درس نخوندم از این ماجرا هاست
چهارشنبه بود فکر کنم اتفاق وحشتناکی افتاد حداقل از نظر من خیلی ترسیدم از اون روز به بعد یه کلمه هم نتونستم درس بخونم:)@رز-سرخ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اهورا ممنون بد نیستم
چهارشنبه بود فکر کنم اتفاق وحشتناکی افتاد حداقل از نظر من خیلی ترسیدم از اون روز به بعد یه کلمه هم نتونستم درس بخونم:)امیدوارم خوب باشی
هوم
امیدوارم که هرچه زودتر خنده بیاد رو لب هممون
جز اینا دیگه چه خبر؟ -
@رز-سرخ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اهورا ممنون بد نیستم
چهارشنبه بود فکر کنم اتفاق وحشتناکی افتاد حداقل از نظر من خیلی ترسیدم از اون روز به بعد یه کلمه هم نتونستم درس بخونم:)امیدوارم خوب باشی
هوم
امیدوارم که هرچه زودتر خنده بیاد رو لب هممون
جز اینا دیگه چه خبر؟ -
@hanu خوبه
-
نمیشههه
با اپلیکیشن الا هرچی می خوام وارد اینجا بشم نمی شه
هی می زنم درون امدن ولی این می چرخه و باز نمی شه -
با حال بود
️
-
وقتی حس کردی از دنیا طرد شدی، رویاهات از بین رفتن، از همه ناامید شدی و خورشیدی دیگه تو زندگیت نداری، وقتی فقط سرما و سردی رو حس کردی و مجبور شدی ناخواسته تمام دلبستگیهات رو ترک کنی، وقتی داشتی فقط با خاطرات شیرین گذشتهت سر میکردی چون الان چیزی به وجدت نمیاره,......
به خودش توکل کن شاید بگی توجه نمیکنه شاید بگی پرونده ام خیلی سیاهه شاید بگی اونقدر گناه کردم که نبخشه شاید بگی... مطمئن باش اگه بری سراغش میبخشدت شاید مشخص نباشه اما به مرور زمان اگر بهش توکل کنی میبینی نتیجه شو میدونم مشکلات زیاده اما به خود خودش توکل کن
سعی کن از اون به بعد با اسم خودش بیدار شی با اسم خودش بخوابی دل کسی رو نشکونی حتی به نظرت شوخی باشه کسی رو قضاوت نکنی و هزاران کاری که به نظرت عادی باشه -
-
-
-
هوووووووووووووووووووووووووووو...وووووووف
-
به مادرش میگفتن
بغلش کن و ازش خداحافظی کن : (