b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
استوکیومتری واکنش
-
@Soniaaa
بنظرت منم موفق میتونم شم
تست زنی رو از تابستون دهم شروع کردم و بخاطر تکالیف و برنامه ها مدرسه الان چند هفته ای که کلا اصلا نمیتونم تست بزنم همش امتحان و اون وضعیت دلخواه رو ندارم باید زودتر شروع میکردم- پایه ام ضعیف نیست اما تیپ سوالات زیادی ندیدم متاسفانه
-
@Soniaaa من فیزیک رو تا میدان الکتریکی است هارو کار کرده بودم چند هفته افتاده بود فاصله بینش و به یه طرزی متوجه شدم کلا فرمولا فراموش کردم و انگار من اون همه وقتی که گذاشتم فقط در حد موقتی بود و سطح تسلطم کمتر شده بود ( کامل فراموش نکرده بودما ولی خودم متوجه پسرفتم شدم )
-
@Soniaaa میدونی من میتونم تست بزنم ها یعنی مطلب رو میفهمم ولی خیلی طولش میدم
وقتی میبینم چهار خط فرمول نوشتم و به جواب نرسیدم و باید یچیز دیگه امتحان کنم همش حس ها منفی بهم القا میشه و همه حس ها مثبتم خنثی میشه مثل اون میله بارداری با بار منفی که کره رسانایی رو خنثی کرده و فقط بار منفی مونده -
@Rahman-Atafat پارسال داشتم برای المپیاد میخوندم و دوره دوم نشد خب منم برای امسال ترسیدم و الان یجورایی المپیادی دیگه نمیخونم از اونجا که تجربه رتبه برترا گوش کردم اگه اردیبهشت ماه سال یازدهم ( مثلا ) قبول نشم عملا هیچی دیگه ندارم ! حالا دیگه کلا بیشتر به فکر کنکور ام امسال اما خب حقیقتا نمیدونم چقدر و در چه سطحی ام چون تازه شروع کردم از تابستون دهم
-
سلام
من میخوام جزوه فیزیک محمد رضای یاری دهم تجربی تهیه کنیم میشه بهم بگید از کجا باید بگیرم ؟؟
با جزون شیمی دهم اقای حامد پویان نظرنمیدانم باید کجا بگیرم