استوکیومتری واکنش
-
@Soniaaa دبیر خودمون تازه گفته
ولی من یادش نگرفتم تا حالا همش میگم اینجا جرم مولی بود ؟ آلفا پایین بود یا بالا و...از مشکلات شاهکار من
@محمد-مهدی-کاووسی
آهان زود حفظش کن بچه ها از دهم حفظ میکنن
اولشه طبیعیه -
@Soniaaa
بنظرت منم موفق میتونم شم
تست زنی رو از تابستون دهم شروع کردم و بخاطر تکالیف و برنامه ها مدرسه الان چند هفته ای که کلا اصلا نمیتونم تست بزنم همش امتحان و اون وضعیت دلخواه رو ندارمباید زودتر شروع میکردم
- پایه ام ضعیف نیست اما تیپ سوالات زیادی ندیدم متاسفانه
-
@Soniaaa
بنظرت منم موفق میتونم شم
تست زنی رو از تابستون دهم شروع کردم و بخاطر تکالیف و برنامه ها مدرسه الان چند هفته ای که کلا اصلا نمیتونم تست بزنم همش امتحان و اون وضعیت دلخواه رو ندارمباید زودتر شروع میکردم
@محمد-مهدی-کاووسی
بله میتونی تستارو متناسب با برنامه مدرست بزن مثلا فصل یک شیمی یازدهم امتحان داری بشین براش تست بزن - پایه ام ضعیف نیست اما تیپ سوالات زیادی ندیدم متاسفانه
-
@Soniaaa
بنظرت منم موفق میتونم شم
-
@محمد-مهدی-کاووسی
بله میتونی تستارو متناسب با برنامه مدرست بزن مثلا فصل یک شیمی یازدهم امتحان داری بشین براش تست بزن@Soniaaa من فیزیک رو تا میدان الکتریکی است هارو کار کرده بودم چند هفته افتاده بود فاصله بینش و به یه طرزی متوجه شدم کلا فرمولا فراموش کردم
و انگار من اون همه وقتی که گذاشتم فقط در حد موقتی بود و سطح تسلطم کمتر شده بود ( کامل فراموش نکرده بودما ولی خودم متوجه پسرفتم شدم )
-
@Soniaaa من فیزیک رو تا میدان الکتریکی است هارو کار کرده بودم چند هفته افتاده بود فاصله بینش و به یه طرزی متوجه شدم کلا فرمولا فراموش کردم
و انگار من اون همه وقتی که گذاشتم فقط در حد موقتی بود و سطح تسلطم کمتر شده بود ( کامل فراموش نکرده بودما ولی خودم متوجه پسرفتم شدم )
@محمد-مهدی-کاووسی
طبیعیه ماهم گذروندیم
اگه میبینی مسلط تریم دلیلش اینه که پشت کنکوریم حداقل یک دور جمعبندی داشتیم -
@محمد-مهدی-کاووسی
بله میتونی تستارو متناسب با برنامه مدرست بزن مثلا فصل یک شیمی یازدهم امتحان داری بشین براش تست بزن@Soniaaa میدونی من میتونم تست بزنم ها یعنی مطلب رو میفهمم ولی خیلی طولش میدم
وقتی میبینم چهار خط فرمول نوشتم و به جواب نرسیدم و باید یچیز دیگه امتحان کنم همش حس ها منفی بهم القا میشه و همه حس ها مثبتم خنثی میشه مثل اون میله بارداری با بار منفی که کره رسانایی رو خنثی کرده و فقط بار منفی مونده -
@Soniaaa میدونی من میتونم تست بزنم ها یعنی مطلب رو میفهمم ولی خیلی طولش میدم
وقتی میبینم چهار خط فرمول نوشتم و به جواب نرسیدم و باید یچیز دیگه امتحان کنم همش حس ها منفی بهم القا میشه و همه حس ها مثبتم خنثی میشه مثل اون میله بارداری با بار منفی که کره رسانایی رو خنثی کرده و فقط بار منفی مونده -
@محمد-مهدی-کاووسی سلطان درصد دوست من سال 1400 منطقه 3 ریاضی 3 در صد شیمی 12 در صد فیزیک 23 در صد همه عمومیا زیر 40 به غیر زبان که 47 بود شد 1200 بابا نترس
-
@Rahman-Atafat پارسال داشتم برای المپیاد میخوندم و دوره دوم نشد خب منم برای امسال ترسیدم و الان یجورایی المپیادی دیگه نمیخونم از اونجا که تجربه رتبه برترا گوش کردم اگه اردیبهشت ماه سال یازدهم ( مثلا ) قبول نشم عملا هیچی دیگه ندارم ! حالا دیگه کلا بیشتر به فکر کنکور ام امسال اما خب حقیقتا نمیدونم چقدر و در چه سطحی ام چون تازه شروع کردم از تابستون دهم
-
سلام
من میخوام جزوه فیزیک محمد رضای یاری دهم تجربی تهیه کنیم میشه بهم بگید از کجا باید بگیرم ؟؟
با جزون شیمی دهم اقای حامد پویان نظرنمیدانم باید کجا بگیرم