تحلیل گزینه گلبول قرمز گروه خونی o
-
هاعی
میشه گزینه 1 رو برام تحلیل کنین؟
دانش-آموزان-آلاء تجربیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو همیار
-
M Michael Vey marked this topic as a question on
-
Michael Vey چون این کربو هیدرات ها ممکنه در همه سلول های زنده ما دیده شه
-
هاعی
دانش-آموزان-آلاء تجربیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو همیار
Michael Vey تصویر ناقصه
-
Michael Vey تصویر ناقصه
Amir ali Nikfard لازمم نیس کامل باشه معلومه. گلبول قرمزی ک روش هچی نیس
-
هاعی
Michael Vey قابل تحلیل نیست با حذف گزینه میشه ۱ دیگه اینقدر گیر نده😊😐
-
Amir ali Nikfard لازمم نیس کامل باشه معلومه. گلبول قرمزی ک روش هچی نیس
Michael Vey گزینه 2 برو روشکل کتاب فصل 3 گفتار یک جوابت رو روشکل کروموروم 1 پیدا میکنی
-
Michael Vey گزینه 2 برو روشکل کتاب فصل 3 گفتار یک جوابت رو روشکل کروموروم 1 پیدا میکنی
-
@Rahman-Atafat گزینه 3 میگه دلیل نوبودن هر گونه پروتیین و هر گونه کربو هیدرات ........ خب هیمنجاش غلطه دیگه یعنی هیچ گونه پروتیین در غشا نیست ؟؟!!1
-
Michael Vey قابل تحلیل نیست با حذف گزینه میشه ۱ دیگه اینقدر گیر نده😊😐
Amir ali Nikfard خسته نباشی دلاور.. خدا قوت پهلوان
-
@Rahman-Atafat اصن من با 2 3 4 مشکلی ندارم. 1 رو برام تحلیل کن
-
@Rahman-Atafat اصن من با 2 3 4 مشکلی ندارم. 1 رو برام تحلیل کن
Michael Vey طبق متن کتاب ژن های گروه خونی ABO آنزیم های سازنده کربوهیدرات هارو میسازن نه خود کربو هیدرات هارو
-
سلام
همونطور که میدونی موقعی سطح گلبول قرمز خالیه که گروه خونی منفیه یعنی فاقد پروتئین D هست
از اون ور گزینه یک یچیز دیگه گفته که اصلا ربطی به شکل نداره یعنی در این شکل ممکن است کربوهیدرات AوB را داشته باشد یا نداشته باشد -
Michael Vey طبق متن کتاب ژن های گروه خونی ABO آنزیم های سازنده کربوهیدرات هارو میسازن نه خود کربو هیدرات هارو
@Rahman-Atafat ربط چیزی ک گفتیو ب گزینه 1 متوجه نمیشم
-
@Rahman-Atafat 😐؟ اولا اشتب داری میگی بالاخره اون آنزیم کربوهدرات رو میسازه دوما اصلا این گزینه رو با این تحلیل درست نمیگیرن
-
سوال من اینه ک
چرا تو گویچه های قرمز ی فرد با گروه خونی o ممکنه کربوهیدرات های a و b دیده شه؟ -
سوال من اینه ک
چرا تو گویچه های قرمز ی فرد با گروه خونی o ممکنه کربوهیدرات های a و b دیده شه؟@Rahman-Atafat @erfan-f @Soniaaa
-
@Rahman-Atafat ربط چیزی ک گفتیو ب گزینه 1 متوجه نمیشم
-
سوال من اینه ک
چرا تو گویچه های قرمز ی فرد با گروه خونی o ممکنه کربوهیدرات های a و b دیده شه؟Michael Vey
تو گویچه قرمز نکه تو خونش -
سوال من اینه ک
چرا تو گویچه های قرمز ی فرد با گروه خونی o ممکنه کربوهیدرات های a و b دیده شه؟Michael Vey سوال نگفته شخص گروه خونیش o هست:|
-
-
@Rahman-Atafat ولی ژن آنزیم وصل کننده آنها به غشای سلول قرمز خون در تمام سلول ها بیان نمیشه
@Rahman-Atafat دقیقا
-
M Michael Vey has marked this topic as solved on