هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Farhadd حالا نمیخواد بروش بیاری ک منو میگی
Michael Vey
درست...
️
-
وکیله میگه من موکلم ی خانومس ک میخواد از شوهرش طلاق بگیره. ی نمه تحقیق کردم فهمیدم خانمه دنبال عشق و حال بوده.. الان اصن دلم نمیخواد وکیلش باشم
_خو مرد حسابی.. تو حتی اگ وکیل هیتلرم باشی باید طرف موکلت باشی.. اگ انق دلت نازک بود وکیل نمیشدی:|
-
سونیا اصن رای منفی نداره.. میتونست قبل اینکه وکیل خانمه بشه تحقیق میکرد. رفتی وکیلش شدی بعد ب فکرت رسید تحقیق کنی؟..
-
سونیا اصن رای منفی نداره.. میتونست قبل اینکه وکیل خانمه بشه تحقیق میکرد. رفتی وکیلش شدی بعد ب فکرت رسید تحقیق کنی؟..
Michael Vey
میتونه پولشو پس بده الانم -
@Fateme-goli اهااااا ب نکته ظریفی اشاره کردی
فروتنی هم دارنMichael Vey اصلا از ویژگی های بارز من تواضع هست
-
@Farhadd نه
-
@Farhadd
منم زیاد دوس دارممممم همیشه میزارم تیکه هاشو اینجا :)))
بعضیاش ک مخالفمو فاکتور بگیریم -
سردرد
خستگی چشم
نیاز به خواب
در عین حال چندین کاردارم
که توان انجامشون ندارم
الانخستمم
-
Michael Vey
میتونه پولشو پس بده الانم@Soniaaa اره میتونه
ولی میدونی حرف من چیه
ادم باید قبل اینکه وارد هر ماجرایی بشه ب اندازه کافی فکر و تحقیق کرده باشه
حالا این ک مسئله تقریبا رایج و ساده ایه
اگ ی پرونده پیچیده تر و خطرناک تر بود چی؟ میرف وکیلش میشد بعد پشیمون میشد بعد میفتاد تو دردسر؟
بحث سر یکم فکر کردنه -
@Soniaaa اره میتونه
ولی میدونی حرف من چیه
ادم باید قبل اینکه وارد هر ماجرایی بشه ب اندازه کافی فکر و تحقیق کرده باشه
حالا این ک مسئله تقریبا رایج و ساده ایه
اگ ی پرونده پیچیده تر و خطرناک تر بود چی؟ میرف وکیلش میشد بعد پشیمون میشد بعد میفتاد تو دردسر؟
بحث سر یکم فکر کردنهMichael Vey
اون که 100 درصد
ولی بعدا هر جا هم متوجه شد باید برگرده با احترام ب وکیلای خوب ولی 70 درصد وکلاپول میگیرن حقو نا حق کنن:// -
من بابامو می خوام
نیستن فعلان
کاش زود تر بیاد
دوباره منو نصف شب بیدار کنه -
مطمئنا خانمه خودشو گناه کار نمیدونه.. حتی از مهریشم گذشته. ما تو زندگیشون نیستیم ک بدونیم مرده چیکار کرده ک زنه راضی ی همچین کاری شده..
ولی با این اوصاف من اگ جای خانومه بودم و وکیلم یهو تو اون همه فشار بهم میگف وکیلت نمیشم خیلی عصبی میشدم -
@Catherine
دقیقاا منم
-
Michael Vey
اون که 100 درصد
ولی بعدا هر جا هم متوجه شد باید برگرده با احترام ب وکیلای خوب ولی 70 درصد وکلاپول میگیرن حقو نا حق کنن://@Soniaaa خب میدونی وکیلا معمولا کاری ب حق و باطل ندارن.. باید تا اخرین لحظه طرف موکل خودشون باشن.. درصدی اگ وجدان داشته باشن و متوجه باشن ک چی حقه چی نا حق ک اصن پرونده رو نمیگیرن درست. اما کار وکیل دفاع از موکله. چ ظالم چ مظلوم