هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Hamed-s پس همه جاییه این وضعیت
-
۲ درصد نیازمند شارژ
️
️
-
@Hamed-s حس خوببه نه؟
-
زهرا بنده خدا 2 حدس میزدم بد برداشت شه از حرفم.. بزار یچیز بهت بگم
برای من حتی مدرسه رفتنم بهم حس بدی میده
بچه های مدرسه ما اینطورین ک مثلا 99 درصد حتی شلوار مدرسه نمیپوشن. با شلوار بیرونی میان. مانتوی مدرسه رو جلو باز میپوشن یا حتی درش میارن بجاش هودی میپوشن. از اون طرف مقنعه هاشون رو شونشون افتاده یا اصن کلا درش اوردن. مدل موها همه خفن یا رنگ شده یا کراتین کرده ناخونا ژلیش یا کاشت با کلی پیرسینگ و اینا.. ماشالا همه هم تیکه کلامای جذاب دارن و هیکلای خوب و همشون همون بچه خفن باحالن
در مقابل منی ک کلا با فرم مدرسه میرم مقنعمو در نمیارم هیکلمم خوب نیس تپلم نمت مث ادم حرف بزنم و حتی انق بی اعتماد ب نفسم ک الکی ماسک میزارم میرم مدرسه.. باورت میشه؟؟ ماسک میزارم چون اعتماد ب نفس بدون ماسکمدرسه رفتنو ندارم. انگار کرونا بهونه خوبی شده برا الکی ماسک گذاشتن
برا من مدرسه خفقان اوره.. در حدی ک چن روز پیش رفتم پیش خواهرم داشتم پیشش گله میکردم ک از خودم متنفرم ک همیشه خدا ب عنوان همون بچه مثبت خوشیرینه دیده میشم
نگا.. من حتی اینستا هم ندارم و اینجوریم.. در نتیجه مشکل اصلی از منه ک اعتماد ب نفس رعایت کردن قانون مدرسه رو ندارم!!
دیدی مثلا خیلیا از اینکه کک و مک دارن متنفرن ولی الان خیلی از بلاگرای ارایشگر روش کک و مک گذاشتن طبیعیو اموزش میدن؟!!
یا دیدی مثلا بعضی ادم معروفا با اوون همه پول و ایناشون نمیرن مثلا جای ی زخم یا خال یا ماه گرفتگیشونو درست کنن و بجاش اونو تو عکساشون نشون میدن و اینا؟ طوری ک همه فراموش میکنن ک اینا ی زمانی نقض حساب میشدن و همه میرن با گریم برا خودشون زخم و زگیل میزارن! :|
میبینی؟ مساله اعتماد ب نفسه.. ن تجمل گراییMichael Vey پرنیا جان
سونیا حرف قشنگی زد
فکر میکنی این کارهارو کردن سخته؟ آرایشگاه رفتن، رنگ گذاشتن، ناخن کاشتن، دماغ عمل کردن کار سختیه؟!
نه هیچ کدومشون سخت نیس
هرکسی اگه بخواد واسه خودش اینقدر وقت بزاره حوری میشه، فرشته میشه
این که دوتا تیکه کلام یاد بگیری و جلو پسرا خودی نشون بدی و حاضرجوابی کنی که چیزی نیس دوتا دکمه جلوی ممانتو رو باز گذاشتن یه هودی پوشیدن حس میکنی اینقدر سخته؟!
نه پرنیا
هیچ کدوم سخت نیس
ولی میدونی چیه؟
ماهایی که سرمون تو کتاب بوده لا به لای اون کلمه های کتاب هامون چیز های خیلی باارزش تری از این خوشگلی و جذابیت ظاهری پیدا کردیم!
اینایی که اینطوری هستن و عالی توصیفشون کردی شاید الان خیلی توچشم و جذاب باشن
ولی فردا چی؟ فردایی که تو یه آینده ی درخشان منتظرته اونا هرروز یه لایه غلیظ تر آرایش میکنن که شوهر بهتری گیرشون بیاد!
خلاصه که راجع به این آدما میتونم بگم:
خانه از پای بست ویران است
خواجه دربند نقش ایوان است!
وقتی به چیزی اعتقاد داری و به این نتیجه رسیدی که اون دقیقا همون چیزیه که باهاش اون خلا توی دلت رو میتونی پر کنی، پس هیچ وقت به راهی که داری میری شک نکن
یه روزی هم میرسه که دقیقا همونا با حسرت به تو نگاه میکنن حالا بزار هرچقدر که میخوان وراجی کنن.
ببخشید پرحرفی کردم
یکم تو این موضوع شبیه هم بودیم شاید واسه همین -
@Hamed-s حس خوببه نه؟
Alireza Varamanzar
ارع امتحان اصلا عالیه -
Michael Vey پرنیا جان
سونیا حرف قشنگی زد
فکر میکنی این کارهارو کردن سخته؟ آرایشگاه رفتن، رنگ گذاشتن، ناخن کاشتن، دماغ عمل کردن کار سختیه؟!
نه هیچ کدومشون سخت نیس
هرکسی اگه بخواد واسه خودش اینقدر وقت بزاره حوری میشه، فرشته میشه
این که دوتا تیکه کلام یاد بگیری و جلو پسرا خودی نشون بدی و حاضرجوابی کنی که چیزی نیس دوتا دکمه جلوی ممانتو رو باز گذاشتن یه هودی پوشیدن حس میکنی اینقدر سخته؟!
نه پرنیا
هیچ کدوم سخت نیس
ولی میدونی چیه؟
ماهایی که سرمون تو کتاب بوده لا به لای اون کلمه های کتاب هامون چیز های خیلی باارزش تری از این خوشگلی و جذابیت ظاهری پیدا کردیم!
اینایی که اینطوری هستن و عالی توصیفشون کردی شاید الان خیلی توچشم و جذاب باشن
ولی فردا چی؟ فردایی که تو یه آینده ی درخشان منتظرته اونا هرروز یه لایه غلیظ تر آرایش میکنن که شوهر بهتری گیرشون بیاد!
خلاصه که راجع به این آدما میتونم بگم:
خانه از پای بست ویران است
خواجه دربند نقش ایوان است!
وقتی به چیزی اعتقاد داری و به این نتیجه رسیدی که اون دقیقا همون چیزیه که باهاش اون خلا توی دلت رو میتونی پر کنی، پس هیچ وقت به راهی که داری میری شک نکن
یه روزی هم میرسه که دقیقا همونا با حسرت به تو نگاه میکنن حالا بزار هرچقدر که میخوان وراجی کنن.
ببخشید پرحرفی کردم
یکم تو این موضوع شبیه هم بودیم شاید واسه همین@Zahra-HD
عا ایول دقیقا
اصن از نظر من اونا خوشگل نیستن
خودمونو عشقه والا -
Alireza Varamanzar
ارع امتحان اصلا عالیه@Hamed-s انشاءالله وضیعتت همینجوری باشه تا اخر سال
-
@Venus655 آیا شما به این حرفی که زدید عمل میکنید؟
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
خیلی بده که چیزای اشتباه رو با اسم و ظاهر جذاب به خوردمون میدن...
-
@Venus655 آیا شما به این حرفی که زدید عمل میکنید؟
Alireza Varamanzar
اقای ورامنظر -
@Venus655
نه خب میدونی اولویت بندی مهمه
ممکنه منم یروزی مثلا ناخنامو برم چمیدونم ژلیش کنم ازینکارا
ولی اولویت بندیم الان چیز دگ اس
ترجیح میدم فعلا همینی که هستمو دوس داشته باشم وقت کارای دگ هم نداریم با کنکور ک
بعدم بد بد ما از خوب خوبشون سر تره -
Alireza Varamanzar
اقای ورامنظرGharibe Gomnam بفرمایید...
-
بچه ها بخخدا من پیاماتونو خوندم و اگ شور و حال جوانیو داشتم (الان بدجور مریضم) جوابتونو کاملل میدادم
پس فق مختصر میگم ک
اتفاقا من خودمم جزو اون ادمام ک ازادی و ایناولی ن در اون حد.. اقا مثلا من تو همین مجازی کلی دوستای خوب پسر دارم اتفاقا خیلیاشون از ضدتا دخترم بهترن اصن این مسائل ب کنار
ولی خدایی متنفرم از اینکه ملت ب انتخاب هم احترام نزارن.. باباا من خودم تو مدرسه چندین دوست چادری دارم یکیشونم ک سر خط قرمز زندگیم باهم مخالفیم شدیدددد ولی بازم دوستای صمیمی هستیم.. چرا؟ چون ب انتخاب هم احترام گذاشتیم (البت ن اون قانع میشد ن من برا همین تصمیم گرفتیم درموردش دیگ بحث نکنیم هرچن بعضی وقتا سرش همو سرکار میزاریم)
بععد اینکه.. ام.. اصن از چی ب جی رسیدیم
اهاا.. اونایی ک شمارو مسخره میکنن گاون والا.. خوبی مدرسه ما اینه ک خدایی این چیزایی ک من درمورد خودم گفتمو کسی مسخرم نمیکنه.. ینی اصن کسی مشکلی نداره.. منم ک عذاب میکشم هعی.. هرچن این خیلی بده ک ی بچه کلاس هفتمی بهم گف تو بچه خرخون کلاسی ن؟ :||| حییییییف ک دل بسی رئوف دارموگرنهههالبنتیبنباایمبلیاسنلبتظلبیسا
*وی هیچ غلطی نمیتوانست بکند
زهرا بنده خدا 2 Gharibe Gomnam -
Gharibe Gomnam بفرمایید...
Alireza Varamanzar
شما کجا این جا کجا -
Alireza Varamanzar
شما کجا این جا کجاGharibe Gomnam اینجا ایران هست سرزمین ماندگار
(شوخی بی مزه
)
خیلی وقته نیومدم.امروز اومدم پروفایلمو تغییر دادم گفتم یکم صحبت کنم...یادم رفت عرض ادب کنم
سلام علیکم -
بچه ها بخخدا من پیاماتونو خوندم و اگ شور و حال جوانیو داشتم (الان بدجور مریضم) جوابتونو کاملل میدادم
پس فق مختصر میگم ک
اتفاقا من خودمم جزو اون ادمام ک ازادی و ایناولی ن در اون حد.. اقا مثلا من تو همین مجازی کلی دوستای خوب پسر دارم اتفاقا خیلیاشون از ضدتا دخترم بهترن اصن این مسائل ب کنار
ولی خدایی متنفرم از اینکه ملت ب انتخاب هم احترام نزارن.. باباا من خودم تو مدرسه چندین دوست چادری دارم یکیشونم ک سر خط قرمز زندگیم باهم مخالفیم شدیدددد ولی بازم دوستای صمیمی هستیم.. چرا؟ چون ب انتخاب هم احترام گذاشتیم (البت ن اون قانع میشد ن من برا همین تصمیم گرفتیم درموردش دیگ بحث نکنیم هرچن بعضی وقتا سرش همو سرکار میزاریم)
بععد اینکه.. ام.. اصن از چی ب جی رسیدیم
اهاا.. اونایی ک شمارو مسخره میکنن گاون والا.. خوبی مدرسه ما اینه ک خدایی این چیزایی ک من درمورد خودم گفتمو کسی مسخرم نمیکنه.. ینی اصن کسی مشکلی نداره.. منم ک عذاب میکشم هعی.. هرچن این خیلی بده ک ی بچه کلاس هفتمی بهم گف تو بچه خرخون کلاسی ن؟ :||| حییییییف ک دل بسی رئوف دارموگرنهههالبنتیبنباایمبلیاسنلبتظلبیسا
*وی هیچ غلطی نمیتوانست بکند
زهرا بنده خدا 2 Gharibe GomnamMichael Vey
من مشکلی ندارم
ولی اعتدالم داشته باشیم دیگه
بعضی چیزا اون اعتدالم گذاشتن کنار
اصلا یه مثال ساده
یا مسجدی هست داخل یکی از استان های کشور که همه خانما نقاب میزنن و چادرین بعد اگر یه خانمی که نقاب نمیزنه بره اصلا بد بهش نگاه میکنن
این افراطه
و از این دست
تو مدرسه ما رسما مسخره میکننخرخون که یه دختره اومده بود بهم میگفت انقدر خر نزن اخرش هیچی نیست
یا یکی میگفت نخون انقدر بخدا تهش هیچی نیست -
Gharibe Gomnam اینجا ایران هست سرزمین ماندگار
(شوخی بی مزه
)
خیلی وقته نیومدم.امروز اومدم پروفایلمو تغییر دادم گفتم یکم صحبت کنم...یادم رفت عرض ادب کنم
سلام علیکمAlireza Varamanzar
سلام علیکم
کنکور خوب بود؟
رفته بودین تا بعد کنکور اون موقع