هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
قابلیت اینو دارم یکیو بکشم
-
اعصاب نمیزارن که
-
Michael Vey
ع پس حتما پینتر رو خوندی؟نوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKourosh Mousavi ن پیشو میگیرم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Farhadd
اگه آدم منطقی هستی با
Death note
شروع کن
روانشناختی می خوای
Monster
رومانتیک می خوای فیلم سینمایی
Your name -
@Farhadd
اگه آدم منطقی هستی با
Death note
شروع کن
روانشناختی می خوای
Monster
Your nameنوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKourosh Mousavi وای دث نوت.................................... وای یور نیم...........................
-
Kourosh Mousavi ن پیشو میگیرم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey هن؟
Painter of night رو نخوندی؟ -
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جوجوتسو هم خوبههه.. من ماگشو دارم
-
Michael Vey هن؟
Painter of night رو نخوندی؟نوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Kourosh Mousavi وای دث نوت.................................... وای یور نیم...........................
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
L یا لایت؟
من لایت >>>>>>>> -
جوجوتسو هم خوبههه.. من ماگشو دارم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
هیییی
بدی نی
ماپا آرت خوبی داره -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط Kourosh Mousavi انجام شده
Michael Vey
جالبه هر کی فوجیشیه خونده
برو بخون داداش شخصیت تاپ مدل ددی طوریه (البته اگه دوس داری من خودم فوجیشی نیستم) -
@Farhadd
داوطلب میشی؟ -
@Farhadd
اگه آدم منطقی هستی با
Death note
شروع کن
روانشناختی می خوای
Monster
Your nameدرود بر شما .....
باید بعد کنکور حتما وقت بزارم براش
اگه اینطوری باشه دومی رو ترجیح میدم -
Michael Vey
L یا لایت؟
من لایت >>>>>>>>نوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKourosh Mousavi الایت اصن.. بابا نمیشه انتخااب کرددددبیاساشسبت
ولی خدایی اون موسفیده بود.. دلم نمیخواس اون ببره..
قبول داری یهو بطرز مسخره ای اواخر لایت خنگ شد؟ :| -
Michael Vey
جالبه هر کی فوجیشیه خونده
برو بخون داداش شخصیت تاپ مدل ددی طوریه (البته اگه دوس داری من خودم فوجیشی نیستم)نوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKourosh Mousavi احتمالا دیدمش اثارشو ولی وقت نکردم بخونم
-
Kourosh Mousavi الایت اصن.. بابا نمیشه انتخااب کرددددبیاساشسبت
ولی خدایی اون موسفیده بود.. دلم نمیخواس اون ببره..
قبول داری یهو بطرز مسخره ای اواخر لایت خنگ شد؟ :|فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط Kourosh Mousavi انجام شدهMichael Vey
آره دیگههههههههه
بابا اصلا از وقتی نیر وارد داستان می شه داستان قهوه ایه -
@Soniaaa
نه پرنیا خانوم هست ......
Michael Veyپرنیا خانوم بکشه.....؟
-
Michael Vey
آره دیگههههههههه
بابا اصلا از وقتی نیر وارد داستان می شه داستان قهوه ایهنوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKourosh Mousavi بخدا الکی نویسنده هه لایتو احمق نشون داد تا فق داستان تموم شه. اه
-
@Soniaaa
نه پرنیا خانوم هست ......
Michael Veyپرنیا خانوم بکشه.....؟
@Farhadd
🪚