هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Soniaaa
اون صد درصد یه درآمد دیگه هم داره از اونجا وگرنه جور در نمیاد
طرف اینجا رئیس بیمارستان خصوصی بود خانوادش اسپانیا نتونست پول خرج اونارو از ایران در بیاره@0Farzam0
کلاساش درامدش زیاده الان 1000 نفر فقط انلاینن حالا افلاینا هیچ نفری 4 میلیون تومن حساب کن چقد میشه ؟؟؟؟ فقطم هفته ای یک جلسس کلاسای دگ هم داره تازه -
ازین ایرانیا که میرن مطب درامدشو حساب میکنن شدم ی لحظه ها
-
@0Farzam0
کلاساش درامدش زیاده الان 1000 نفر فقط انلاینن حالا افلاینا هیچ نفری 4 میلیون تومن حساب کن چقد میشه ؟؟؟؟ فقطم هفته ای یک جلسس کلاسای دگ هم داره تازه@Soniaaa
خب
میشه چقدر
خب برای یک کنکور میشه 4 میلیارد
اصن گیریم بگیریم 6 میلیارد هم به جز اون کلاس کلهم اجمعین میشه 10 تومناون بنده خدا یه تیکه سر رو یه برش کوچول مچول میزنه 500 تومن میدن بش عضو انجمن ام اس هم هستش دیه
-
@Soniaaa
خب
میشه چقدر
خب برای یک کنکور میشه 4 میلیارد
اصن گیریم بگیریم 6 میلیارد هم به جز اون کلاس کلهم اجمعین میشه 10 تومناون بنده خدا یه تیکه سر رو یه برش کوچول مچول میزنه 500 تومن میدن بش عضو انجمن ام اس هم هستش دیه
@0Farzam0
خب اره ولی اگ نمیصرفید ازون سر دنیا اینجا کلاس نمیزاشت -
تاحالا شده این همه راه اومدید توی دلتون بگید نکنه اشتباه کردم دقیقا توی همون وضعم:/
رسما دارم دیوونه میشم:/
حس میکنم به دبیری دارم خیلی علاقه مند میشم و شغل خیلی شیرینیهههه درحالی ک تا الان اصن ادم حسابش نکرده بودم:|||
پروردگارا افکارمو آزاد کن خسته شدم:/ -
وقتی انلاین خرید میکنیم
️
-
@m-hmt
شما ی ایرانی خالصین من ناخالصی دارم -
@m-hmt
-
@Soniaaa
-
@m-hmt
اره واقعا خیلیاشون اینطورن -
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
شب خوش تا پایان نوشتن این جزوه...
-
-Dr_Ugger-
یه کتاب هست نمیدونم خوندین یا نه یاد اون افتادم زنان سیبیلو مردان بی ریش اگر اشتباه نکنم اسمشو افسانه نجم آبادی نوشتش
مار از پونه بدش میاد جلو خونش سبز میشه@Ozan-hs نه نخوندم
ولی مثل اینکه جالب میاد و نویسندشم جالبتر! -
-Dr_Ugger- برا شما مثل مامانه احتمالا
@m-hmt
نمیدونم شاید