کتاب برا زیست
-
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء ب نظرتون کتاب گاج کامل زیست در چ سطحی؟؟برا کنکور کافی؟؟برا سطح متوسط چ کتاب زیستی خوبه؟؟
-
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء ب نظرتون کتاب گاج کامل زیست در چ سطحی؟؟برا کنکور کافی؟؟برا سطح متوسط چ کتاب زیستی خوبه؟؟
@dr-lila
سلام...واسه تست میخوای یا درسنامه
-
@dr-lila
سلام...واسه تست میخوای یا درسنامه
hossein king درسنامه رو از رو کتاب خودم و فیلما میخونم ک نمیدونم کافی یا نه ,درسنامه و تست باهم مگ نیستن
-
hossein king درسنامه رو از رو کتاب خودم و فیلما میخونم ک نمیدونم کافی یا نه ,درسنامه و تست باهم مگ نیستن
@dr-lila
نه ... من واسه تست کتاب گاج رو دارم که عالیهچاپ جدیدش سوالات اسون رو حذف کرده و کتاب بسیار خوبیه واسه تست
-
واسه درس نامه جزوه زیست دکتر عمارلو عاليه
-
@dr-lila
تانک البته سطحش بالاس
بعدش نشرالگو -
@zz-1377
تانک و آی کیو؟!
اصلا قابل مقایسه نیستن! -
@zz-1377
من جفتشو دارم سطح تانک خیلی بالاتره -
Arash 0 تانک و ندیدم ولی همه میگن اي کیو و نشر الگو برا زیست به نظر من سطح خیلی بالا هم خوب نیس دیگه نظر من البته (:
@zz-1377
تانک دیگه تهشهاون چیزی که به عقل جن نمیرسه توش هست
فقطم تسته و پاسخ تشریحی
ولی خدایی یه فصلوبتونی از توش زنده بیرون بیایی دیگه خودت تانک میشی -
نشرالگو تستای تالیفی خوبی داره
.و تستاش نکته داره و کتاب تانک تست دکتر آرامفر هم خوبه -
@dr-lila
نه ... من واسه تست کتاب گاج رو دارم که عالیهچاپ جدیدش سوالات اسون رو حذف کرده و کتاب بسیار خوبیه واسه تست
hossein king کتاب گاج کامل ؟؟همون ک عکس شیر روشه؟؟
-
hossein king کتاب گاج کامل ؟؟همون ک عکس شیر روشه؟؟
@dr-lila
اره
-
@zz-1377برا درسنامه کتاب درسی +فیلمای رحیمی+جزوه عمارلو یا فقط جزوه عمارلو. آخ خیلی جزوه خلاصه هس
@dr-lila جزوه های کامل عمارلو کتاب درسی رو داره به نظرم خوبه کتابش البته در کنار نکته هایی که بعد از تست زدن بهش اضافه میکنی به نظرم کامل ترم میشه
-
Arash 0 تانک خیلی خوبه...تستاشو بزنی راهت جدا میشه از بقیه
-
Arash 0 تانک چندان هم بالا نیست هاا
-
RAHIL_28 در کتاب برا زیست گفته است:
Arash 0 تانک چندان هم بالا نیست هاا
تانک ۳۰ تست اول هر فصل سوالات روتین و بعد شروع سختی ...
علتشم دکتر خودش گفت القای روحیه...