کتاب برا زیست
-
نشرالگو تستای تالیفی خوبی داره
.و تستاش نکته داره و کتاب تانک تست دکتر آرامفر هم خوبه -
@dr-lila
نه ... من واسه تست کتاب گاج رو دارم که عالیهچاپ جدیدش سوالات اسون رو حذف کرده و کتاب بسیار خوبیه واسه تست
hossein king کتاب گاج کامل ؟؟همون ک عکس شیر روشه؟؟
-
hossein king کتاب گاج کامل ؟؟همون ک عکس شیر روشه؟؟
@dr-lila
اره
-
@zz-1377برا درسنامه کتاب درسی +فیلمای رحیمی+جزوه عمارلو یا فقط جزوه عمارلو. آخ خیلی جزوه خلاصه هس
@dr-lila جزوه های کامل عمارلو کتاب درسی رو داره به نظرم خوبه کتابش البته در کنار نکته هایی که بعد از تست زدن بهش اضافه میکنی به نظرم کامل ترم میشه
-
Arash 0 تانک خیلی خوبه...تستاشو بزنی راهت جدا میشه از بقیه
-
Arash 0 تانک چندان هم بالا نیست هاا
-
RAHIL_28 در کتاب برا زیست گفته است:
تانک ۳۰ تست اول هر فصل سوالات روتین و بعد شروع سختی ...
علتشم دکتر خودش گفت القای روحیه... -
RAHIL_28 در کتاب برا زیست گفته است:
تانک ۳۰ تست اول هر فصل سوالات روتین و بعد شروع سختی ...
علتشم دکتر خودش گفت القای روحیه...Arash 0 منظورت همون تانک از مجموعه کتابای تخته سیاه؟
-
سلام به نظرم گاج ازهمه نظربهتره چون هم گاج خوندم هم نشرالگو وهم خیلی سبز گاج توضیحات خوبی میده برای هرتست ونکات کاربردی ذکرمیکنه وتک تک گزینه هاروبررسی میکنه متنشم روانه بعدن اگه سطحت خیلی بالارفت میتونی ازنشرالگوهم استفاده کنی
-
asma2221 همشون ی بار خوندی تموم شده رفتی سراغ دومی؟؟؟اگ من وقت نکنم برم سراغ دومی و فقط گاج کامل بخونم چند درصد میتونم بزنم؟؟شما ت آزمون وقتی ک فقط گاج میخونید چند درصد میزنید؟؟
@dr-lila در کتاب برا زیست گفته است:
asma2221 همشون ی بار خوندی تموم شده رفتی سراغ دومی؟؟؟اگ من وقت نکنم برم سراغ دومی و فقط گاج کامل بخونم چند درصد میتونم بزنم؟؟شما ت آزمون وقتی ک فقط گاج میخونید چند درصد میزنید؟؟
ی کتاب رو چندبار بخونی بهتر از اینکه ک چندتا کتاب نصف بخونی...کتاب گاج زیست خوب نیست .نشر الگور کار کن
-
@dr-lila در کتاب برا زیست گفته است:
ی کتاب رو چندبار بخونی بهتر از اینکه ک چندتا کتاب نصف بخونی...کتاب گاج زیست خوب نیست .نشر الگور کار کن
donya bivafa چرا خوب نیس خیلیا میگن با همین کتاب ۶۰-تا۸۰زدن
-
donya bivafa چرا خوب نیس خیلیا میگن با همین کتاب ۶۰-تا۸۰زدن
@dr-lila
سطح سوالاش اسونه -
سلام به نظرم گاج ازهمه نظربهتره چون هم گاج خوندم هم نشرالگو وهم خیلی سبز گاج توضیحات خوبی میده برای هرتست ونکات کاربردی ذکرمیکنه وتک تک گزینه هاروبررسی میکنه متنشم روانه بعدن اگه سطحت خیلی بالارفت میتونی ازنشرالگوهم استفاده کنی
-
سلام
سوالای گاج کامل متوسطه
بیشتر سوالای کنکورُ پوشش داده
ب نظر من برای تسلط نسبی رو مطالب کتاب خوبه
اما پیشنهاد میکنم ب جای این ک بیرون 100 تومن پول بدی گاج کامل بگیری از گاج مارکت بخر (50 درصد تخفیف خورده)
و البته سوالای چالشی آی کیو واس تسلط 100 درصد عالیه
سعی کن آی کیو و گاج کامل رو از دوستات واس ی مدت کوتاه قرض بگیری
یک فصل از هرکدوم (مثلا پروتئین سازی) رو بخون و ببین با کدوم راحت تری یا بهتره بگم با کدوم میتونی ارتباط برقرار کنی!
موفق باشی دوست عزیز