خواب آلودگی و کنکور!
️
-
@ن-ــبـآت بدن به صورت طبیعی به 6 تا 7 ساعت خواب نیاز داره تا بتونه فعالیتشو درست انجام بده، و فقط میزان خواب بیشتر از این مشکله، اگر خوابتون در همین حده نباید کمترش کنین، مخصوصا که ما به خاطر درس خوندن فعالیت ذهنیمون بیشتره و بدن حتما به این میزان خواب نیاز داره
مهسا استوار
آخه از طرف خانواده هم سرزنش میشم به این خاطر -
مهسا استوار
چطوری هست این چرخه؟ -
مهسا استوار
ممنونم نازنین -
@Fateme-goli
کنکور اهمیتی به سلامت من نمیده
حس میکنم دارم عقب میافتم با این سبک زندگی
خیلیها هستن فقط ۴ ساعت میخوابن ولی کاملا سرحالتر از منی هستن که ۷ ساعت میخوابم!@ن-ــبـآت همین خیلیایی که میگی ۴ ساعت میخوابن
ماعم پارسال داشتیم
با وجود اینکه درساشون خوب بود
کنکورو گند زدن -
@ن-ــبـآت همین خیلیایی که میگی ۴ ساعت میخوابن
ماعم پارسال داشتیم
با وجود اینکه درساشون خوب بود
کنکورو گند زدن -
@Venus655 ولی نمیشه گفت چون کم خوابیدن اینطوری شده
خیلی عوامل میتونه موثر باشه تو این چیزا مثل استرس یا
یکی از مخزف تریناش فشار خانواده -
@ن-ــبـآت خواهش میکنم
-
Nafiseh 0
متاسفانه من نمیتونم کمتر از ۷ ساعت در شبانه روز بخوابمبه همین دلیل مشکل دارم. خیلی خوب میشد که میتونستم ۴ یا ۵ ساعت بخوابم و خسته نباشم...
@ن-ــبـآت میتونی آٰروم آروم این عادت رو بسازیا
منم به کمتراز۸ساعت قانع نبودم -
اره نخورین بهتره
-
@ن-ــبـآت من زمان کنکورم حرکاتی زدم که درسته اون زمان بهم کمک می کرد ولی الان پشیمونم ارزش نداره که ریسک کنی
من 4 ماه ریتالین خوردم هنوزم که 3 ماهه قطع کردم مصرفشو اثارش هست رو بدنم@Dr-Toxic داداش من فقط تو آهنگ حمید صفت اسمشو شنیدم ، اونجا که میگفت بیدار باش انگار ریتالینم
-
@Dr-Toxic داداش من فقط تو آهنگ حمید صفت اسمشو شنیدم ، اونجا که میگفت بیدار باش انگار ریتالینم
Amin Oveici ازش دوری کن چیز جالبی نیست
اعصابو بهم میریزه خوابت به 2 3 ساعت در روز میرسه شایدم کمترو خلاصه اصلا خیلی بده
من من 84 کیلو بودم ریتالین خوردم اواخر وزنم رسیده بود به 73 ینی پوست و استخون بعد چند ماه تازه رسیدم وزن قبلیم با مکمل و این داستانا
وقتی دکتر گفت ارزش نداره اون موقع قبول نکردم ولی الان می بینم راست می گفته