مهارت های کوچیک جالب
-
زبون لوله کردن
Michael Vey آفرین
-
Michael Vey آفرین
Hhh Hh بلد نیستممم مهارتای ملتو گفتم
-
این مهارت رو واقعاااا هر کسی نداره
تمیز غذا خوردن .
ینی وقتی سفره ی منو پهن میکنیم و غذا میخوریم با هم اتاقی هام ، طرفی که من نشستم تمیز تمیز بعد بقیه ی قسمت های سفره پر از غذا و روغنی
انگار بچه ی دو ساله اونجا غذا خورده .bahar mohammadi 0
به شدتت حقققققق -
Michael Vey
سلام
سعی کن دیگه انجامش ندی
منم اولا خیلی سعی کردم که انجام بدم. و شد. ولی بعد فهمیدم خوب نیست.
برای انگشت خوب نیست. ممکنه دیگه به حالت اول برنگرده. درباره انگشت چکشی ی سرچ تو نت بزن.
زیاد دربارش فکر نکردم.
فکر نکنم مهارت خیلی خاصی داشته باشم. -
بعضیا هم هستن میتونن زبونشونو بچرخونن
-
تایپ ده انگشتی بلدم
میتونم صداهای شخصیت های مختلف و در بیارم البته نه تقلید صدا فقط استعداد دوبلوری دارم همه هم بهم میگن برو دنبالش
میتونم با یه سری خوراکیای کوچیک یه غذای عجیب ولی خوشمزه درست کنم
و از همه مهم تر توانایی تموم کردن یه سریال ترکی توی ی هفته -
تایپ ده انگشتی بلدم
میتونم صداهای شخصیت های مختلف و در بیارم البته نه تقلید صدا فقط استعداد دوبلوری دارم همه هم بهم میگن برو دنبالش
و از همه مهم تر توانایی تموم کردن یه سریال ترکی توی ی هفتهTaranommm *دوستم ی سریال 9 فصله رو در عرض سه چهار روز تموم کرد.. سریالش 209 قسمت بود..
-
Taranommm *دوستم ی سریال 9 فصله رو در عرض سه چهار روز تموم کرد.. سریالش 209 قسمت بود..
Michael Vey این مهارتههههه
-
Taranommm *دوستم ی سریال 9 فصله رو در عرض سه چهار روز تموم کرد.. سریالش 209 قسمت بود..
Michael Vey
ایتز میییییی -
Michael Vey
ایتز مییییییHelorikaa فک کن تو ایام امتحانات
-
Helorikaa فک کن تو ایام امتحانات
Michael Vey
وای خدا نصیب دشمن نکنه -
سلام
حال احوالتون چطوره ؟
من در روز ، تایم هایی که تنهام مثل زمان پیاده روی و ظرف شستن و طراحی کردن و ...این جوری آواز میخونم یا صدای ساز در میارم (حالا هرچی که اسمش هست)
پ.ن : چیز خاصی هم نمیگم صرفا ریتم هایی که تو ذهنم شکل میگیره رو در میارم .bahar mohammadi 0
این یه استعداد میتونه باشه برای حیطه ی آهنگ سازی. حتما بعد از کنکور، به طور جدی پیگیرش شو
-
تایپ ده انگشتی بلدم
و از همه مهم تر توانایی تموم کردن یه سریال ترکی توی ی هفتهTaranommm در مهارت های کوچیک جالب گفته است:
تایپ ده انگشتی بلدم
و از همه مهم تر توانایی تموم کردن یه سریال ترکی توی ی هفتهسریال ترکی رو خوب اومدی!
صداتو بفرست ببینم چطوری گویندگی و دوبله میکنی. اگه دوبله ای هم داری ویدیوشو بفرست. من خودم به صورت حرفه ای دنبالش کردم حتی برای انیمیشن شگفت انگیزان 2 که قرار بود توی چند تا پلتفرم پخش بشه دعوت به همکاری شدم و رفتم ولی بخاطر این کنکور لعنتی رهاش کردم
-
-
@0Farzam0 در مهارت های کوچیک جالب گفته است:
تکنیک سه انگشتی
با این ماشین حساب بزرگااره اینم باید یاد بگیرم حتما
-
سلام
حال احوالتون چطوره ؟
من در روز ، تایم هایی که تنهام مثل زمان پیاده روی و ظرف شستن و طراحی کردن و ...این جوری آواز میخونم یا صدای ساز در میارم (حالا هرچی که اسمش هست)
پ.ن : چیز خاصی هم نمیگم صرفا ریتم هایی که تو ذهنم شکل میگیره رو در میارم .bahar mohammadi 0 قشنگ بود
-
زبون لوله کردن
-
bahar mohammadi 0 قشنگ بود
@Zahra-HD
مرسییی