فعل اسنادی
-
@Rahman-Atafat
من خودمم تو اون وضیعتم 😂 چاره نیس جز سوزش و سازش -
یسر این سوالمم جواب بدین حال ندارم تاپیک بزنم
تو این بیت بیت الحزن مجاز داره؟ میشه مجاز از وطن؟نشاط غربت از دل کی برد حب وطن بیرون / به تخت مصرم اما جای در بیت الحزن دارم
-
تو این بیت بیت الحزن مجاز داره؟ میشه مجاز از وطن؟نشاط غربت از دل کی برد حب وطن بیرون / به تخت مصرم اما جای در بیت الحزن دارم
Michael Vey نکنه فهمیدی کنکور میخواد مومیا رو برگردونه داری فارسی میخونی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
Michael Vey یس به نظر من
-
Michael Vey نکنه فهمیدی کنکور میخواد مومیا رو برگردونه داری فارسی میخونی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@Rahman-Atafat ن بابا من بدبخت امتحان ترمام نزدیکه کوفت نخوندنم این درسارو😂
-
Michael Vey یس به نظر من
@Rahman-Atafat تنکیو
-
Michael Vey
[audio/UQRr6dr_0GnOkEs8RQf2f3qI.m4a] -
@Rahman-Atafat
آخ یعنی برای ۱۴۰۳ بر می گرده ؟؟😑😑😑
وای من نقطه ضعفم عمومی ها هستن .. -
Michael Vey
[audio/UQRr6dr_0GnOkEs8RQf2f3qI.m4a]Kourosh Mousavi مرسی از تلاشت دادا:face_with_tears_of_joy:
-
@Rahman-Atafat
وای من نقطه ضعفم عمومی ها هستن ..پرستو بابایی من خیر سرم نقطه قوتم بود تففف:face_with_tears_of_joy:
-
@Rahman-Atafat
وای من نقطه ضعفم عمومی ها هستن ..پرستو بابایی یعنی فک میکنم که باید دینی و عربی بخونم از دنیا سیرمیشم
-
پرستو بابایی من خیر سرم نقطه قوتم بود تففف:face_with_tears_of_joy:
Michael Vey
عیبی نداره بزار یه خیری هم به ما برسه 😂😂😂 -
پرستو بابایی یعنی فک میکنم که باید دینی و عربی بخونم از دنیا سیرمیشم
@Rahman-Atafat
آخ آره منم همینطور