هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@0yasin-sh0 اره با دانشگاه تماس گرفتیم
مهشید حسن زاده 0 اها...جا ما اب ضعیفه اصلا یه وضعی
-
-
amir ahmadi اگزکلی
-
به بهلول گفتند که :
فلانی هنگام تلاوت قرآن ، چنان از خود بیخود می شود که غش می کندبهلول گفت : او را بر سر دیوار بلندی بگذارید تا قرآن تلاوت کند ، اگر غش کرد ، در عمل خود صادق است !!!
برای شناختن ادمها ، آنها را باید در شرایط سخت قرار داد تا چهره واقعیشان را بشناسید. -
amir ahmadi
چرا این اومد تو ذهنم
Michael Vey -
amir ahmadi
چرا این اومد تو ذهنم
Michael Vey@Soniaaa
این تصویر منو یاد یه چیز دیگه هم میندازه
اینکه وقتی نشونه های دردتو تو گوگل سرچ میکنی میگه آخر عمرته
️
-
@Soniaaa
این تصویر منو یاد یه چیز دیگه هم میندازه
اینکه وقتی نشونه های دردتو تو گوگل سرچ میکنی میگه آخر عمرته
️
@Ozan-hs
احتمالا گوگل من با بقیه فرق داره من سرچ کردنی اکثرا میاره جای نگرانی نیس با دمنوش های گیاهی .... زندگی سالمی را تجربه کنید -
@Ozan-hs
احتمالا گوگل من با بقیه فرق داره من سرچ کردنی اکثرا میاره جای نگرانی نیس با دمنوش های گیاهی .... زندگی سالمی را تجربه کنید@Soniaaa
-
Josep
خداروشکر
ما هم خوبیم
اسمت امیر بود یا یه چیز دیگه؟
از پروفایلت فهمیدم که میشناسم اما آیدی قبلیت یادم نیس چی بود -
Josep
خداروشکر
ما هم خوبیم
اسمت امیر بود یا یه چیز دیگه؟
از پروفایلت فهمیدم که میشناسم اما آیدی قبلیت یادم نیس چی بود -
Josep
همون حمید
با شما راحت نیستم
آره فرهنگیان هستم
از اینکه رفتم رشته مورد علاقم راضی ام خداروشکر
درسته هر دانشگاهی نقضی داره اما یکم امکانات دانشگاه و شهری که ما رو فرستادن خیلی کمه ولی اینکه آدم رشته مورد علاقش قبول بشه این امکانات چه از قبل بدونه چه ندونه پذیرفته
البته دانشگاه فرهنگیان هایی هستن که واقعا امکانات دارن واقعا رسیدگی میشه اما یکم به دانشگاه مت کم توجه میکنن به امکاناتش -
Josep
همون حمید
با شما راحت نیستم
آره فرهنگیان هستم
درسته هر دانشگاهی نقضی داره اما یکم امکانات دانشگاه و شهری که ما رو فرستادن خیلی کمه ولی اینکه آدم رشته مورد علاقش قبول بشه این امکانات چه از قبل بدونه چه ندونه پذیرفته
البته دانشگاه فرهنگیان هایی هستن که واقعا امکانات دارن واقعا رسیدگی میشه اما یکم به دانشگاه مت کم توجه میکنن به امکاناتش -
Josep
همون حمید
با شما راحت نیستم
آره فرهنگیان هستم
البته دانشگاه فرهنگیان هایی هستن که واقعا امکانات دارن واقعا رسیدگی میشه اما یکم به دانشگاه مت کم توجه میکنن به امکاناتش@Ozan-hs
مگه اردبیل نیست دانشگاه ؟