**نظرتون درمورد رابطتون با راه ابریشم**
-
Patima Moinaldini واسه تست مرور هم لازمه، الان من هم مرور کنم بعدش تست بزنم، از اون ور مشکلی پیش نمیاد؟ بلاخره مرور هم یخورده وقت میگیره شاید دیر تموم کردم
-
Patima Moinaldini ط از چه زمان شروع کردیی ک فیزک شیمیت تمومهه🥲؟
-
Patima Moinaldini ط از چه زمان شروع کردیی ک فیزک شیمیت تمومهه🥲؟
svdasrkhni تابستون از ۱۴ تیر
-
Patima Moinaldini واسه تست مرور هم لازمه، الان من هم مرور کنم بعدش تست بزنم، از اون ور مشکلی پیش نمیاد؟ بلاخره مرور هم یخورده وقت میگیره شاید دیر تموم کردم
-
سلام به همگی . من پایه یازدهم تجربی هستم . فیزیک دهم رو نخوندم و ضعیف هستم . به نظرتون الان فیزیک راه ابریشم بخرم ؟؟؟؟
-
سلام به همگی . من پایه یازدهم تجربی هستم . فیزیک دهم رو نخوندم و ضعیف هستم . به نظرتون الان فیزیک راه ابریشم بخرم ؟؟؟؟
-
@H-hy صفر تا صد آقای یاری رو خدا ازت گرفته
من راه ابریشم دارم ولی صفر تا صد آقای یاری نگاه میکنماین پست پاک شده! -
@H-hy صفر تا صد آقای یاری رو خدا ازت گرفته
من راه ابریشم دارم ولی صفر تا صد آقای یاری نگاه میکنمPatima Moinaldini یعنی برای سوالات سطح بالا هم خوب درس میدن ؟؟.من که نگاه میکنم فقط برای تشریحی و رفع اشکال هست نه سوالات سطح بالا و تستی ! من دهم برای سوالات سطح بالا مشکل داشتم و نمیتونستم حل کنم .
-
Patima Moinaldini یعنی برای سوالات سطح بالا هم خوب درس میدن ؟؟.من که نگاه میکنم فقط برای تشریحی و رفع اشکال هست نه سوالات سطح بالا و تستی ! من دهم برای سوالات سطح بالا مشکل داشتم و نمیتونستم حل کنم .
@H-hy من ک با آقای یاری درس میخوندم و میخونم و خواهم خوند درصدم از ۷۰ پایین نمیاد تو رو نمیدونم بزار مایکل رو تگ میکنم اونم فیلمای استاد یاری رو میبینه ببین اون چی میگه
Michael Vey -
Patima Moinaldini یعنی برای سوالات سطح بالا هم خوب درس میدن ؟؟.من که نگاه میکنم فقط برای تشریحی و رفع اشکال هست نه سوالات سطح بالا و تستی ! من دهم برای سوالات سطح بالا مشکل داشتم و نمیتونستم حل کنم .
@H-hy
بله درست تشخیص دادید منم این نظر رو دارم
پیشنهاد من به شما یادگیری با استاد یاری و تست زدن با کارگاه های نکته و تست هستش یا اگه می خواد کمی تستی تر درسنامه جلو بره استاد کارزاریان رو پیشنهاد می کنم -
@H-hy
بله درست تشخیص دادید منم این نظر رو دارم
پیشنهاد من به شما یادگیری با استاد یاری و تست زدن با کارگاه های نکته و تست هستش یا اگه می خواد کمی تستی تر درسنامه جلو بره استاد کارزاریان رو پیشنهاد می کنمKourosh Mousavi ممنون
-
@H-hy من ک با آقای یاری درس میخوندم و میخونم و خواهم خوند درصدم از ۷۰ پایین نمیاد تو رو نمیدونم بزار مایکل رو تگ میکنم اونم فیلمای استاد یاری رو میبینه ببین اون چی میگه
Michael VeyPatima Moinaldini ممنون
-
محسن کجلافی اصن نمیدونم نتیجه میگیرم یا نه
خیلی سردرگمم
نمیدونم مشاور بگیرم و با یه برنامه دیگه پیش برم یا نه
از یه طرف آلا بدجوری اعصابمو خورد کرده، من خیلی به آلا احترام قائل بودم ولی با این کارشون با این وضع پشتیبانیشون به حد کافی اذیتم کردن
کم کم دارم به این نتیجه میرسم که تبلیغات آلا هم زرد بوده
و سرم کلاه رفته
تو بخش مشاوره آقای امیر احمدی تو سایت آلا داشت درمورد تبلیغات های زردو اینا حرف میزد دیدم راه ابریشم هم جزوشون هست متاسفانه
کاش حداقل اینو میگفتن که منظور از بخش مشاوره اینه که مشاورتون هر سوالی داشتین یه هفته بعد جوابتونو میده@S-A-L-V-A-D-O-R سردرگم نشو فقط ادامه بده همین حتی به غلط من یه اعتقادی دارم اینه که ادم حتی اگه اشتباهم میکنه باید بکنه ولی بیکار نشینه
-
@H-hy یاری ببین
-
@H-hy یاری ببین
Michael Vey باشه . ممنون